Co-presedintele PNL Vasile Blaga a susținut că formațiunile conduse de Traian Băsescu și Călin Popescu-Tăriceanu nu vor intra în Parlament după alegerile de la sfârșitul anului.

“De ce a fost posibilă victoria din noiembrie 2014 de la prezidențiale? Pentru că le-a venit mintea la cap unora din cele două partide (PNL și PDL — n.r.), patru sunt pe scenă acum — Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur, Teodor Atanasiu și cu mine — și din mai 2014 ne-am dat seama că trebuie să lăsăm orice orgolii deoparte și să construim marele PNL. Nu a fost ușor. (…) Toți spuneau, pe bună dreptate, că nu există capacitate din partea dreaptă să construiască o alternativă serioasă la PSD. Vorbeau doi domni care ne învățau pe noi cum să se unifice dreapta, care puteau să o facă în 2005, domnul Băsescu și domnul Tăriceanu, dar care, după ce am făcut construcția, unul de la perdea și-a făcut partid, altul și-a făcut partid, dar care nu vor intra în Parlament. Pentru că nimic care se naște din căzătură nu poate să reziste în viața politică”, a declarat Vasile Blaga citat de Agerpres la evenimentul de lansare a candidaților PNL Neamț pentru alegerile locale.

8 COMMENTS

 1. E buna gluma, la fel de buna precum cea a lui Basescu cu CEDO. Basescu & compania nu inceteaza sa joace in rol pentru “prostimea” manipulabila. O metoda de a ramane in subconstientul persoanelor este provocarea unui soc emotional. Daca analizati TOATE campaniile lui Base veti vedea sablonul pe care il foloseste. Nu spun mai mult, insa mișcarea cu procurorii a fost foarte bine regizata precum hartiuta facuta de cei din CSM si asumata de CCR in ziua referendumului din 2012.

 2. 🙂 🙂 ce înseană să ai capul pătrat şi creierii în colţuri:”mai răsfirat băieţi”! Aşa şi ăsta cu profeţia lui. Tare mă gîndesc că îşi vor linge rănile sau vorba românească: ”linge-te pe bot ca cîinele pe ciot”, buldogule! Şi ce-ai să mai latri la vînt !

 3. ADEVĂRURILE MAFIOŢILOR BĂSIŞTI !
  1- Să ne asociem foştii şefi , cu adversarii noştri politici !
  Exemplu : Băsescu- Tăriceanu , poate se prinde !
  2- Toţi banii furaţi au mers pentru campania electorală , deci
  la alegători, nu ? Aşa scăpăm cu banii…noştri !!!
  3- Organizare la numărarea voturilor !
  4- Să ne ascundem oamenii sub denumirea de LIBERALI sau
  TEHNOCRAŢI !

 4. unirea celor 2 partide jalnice sub steagul basisto-penelist a fost conceputa de mintea in colturi a unor lideri de mare anvergura gen blaga, gorghiu, flutur sau atanasiu? si marele somnoros si chiulangiu pe banii romanilor antonescu cu ce se mai lauda? nu el a rupt usl-ul? cu ce motivatie mincinoasa? se uita asa usor marea sedinta a penelistilor in care antonescu a impus decizia si de frica toti au votat aceasta rupere? nici acum nu sunt clare motivele dar sa apara noii basisto-penelisti sa-si aroge meitele chiulangiului national parca e prea de tot. se rasuceste bogdan chireac in redactia dcnews cand citeste aceasta stire . se rasucesc bratienii in mormant cand aud aberatiile vamesului si penalului buldog basist! dar ce sa mai ceri de la basistii astia penelisti?

 5. Dl Blaga da iama in metaforele horticole cu gratia taurului scăpat in lucerna (unitatea de stil oblige) si confunda, in entuziasmul sau genetic “căzătura” cu “uscăciunea ” si “altoiul” cu “avortul”. Fiindcă oricine a avut vreodată un pom in grădina știe ca pe pământul din jur cad fructe putrede, yes, dar si semințe din care ies vlăstare in Primavara de după cădere, precum mai știe si ca nu orice altoi se transforma automat intr-o specie noua de trandafir (in caz ca e vorba de arbuști iar nu de pomi) ba chiar, uneori, planta chinuita astfel se usucă in întregime. Interesant, însă, e faptul ca se simte obligat sa-si atenționeze trupele asupra pericolelor care-i pândesc daca dezertează in masa, asta inseamna ca pericolul dezertării e palpabil, deja, si nu poate fi contracarat cu amenințări de tipul “te dau afara din partid” cu care i-ar plăcea sa-si “altoiască” sergenții. Oricum, la marea eticheta de trădători pe care liberalii si-au câștigat-o prin altoirea cu Pedeliștii e greu sa mai adaugi ceva care sa dăuneze “dreptei” mai ales ca președintele dat de aceasta scade vertiginos in popularitate. Deci, atenție la lucerna!

Leave a Reply