Sunt convins ca profesorul Danaila stie prea bine ce spune si propunerea sa este de bun augur pentru multi oameni aflati in suferinta !

Românii ar putea să cumpere în curând marijuana de la farmacie. Propunerea care a stârnit un val de controverse în Parlament a fost lansată de reputatul chirurg Leon Dănăilă, care este senator PNL.

Nu este însă o idee tocmai nouă. Consumul de marijuana în scop medicinal pentru diferite tipuri de cancer, HIV/SIDA şi unele probleme neurologice este legalizat în Austria, Cehia, Danemarca, Croaţia sau Italia, în timp ce în Spania, Olanda şi în unele state americane este legală chiar folosirea în scopuri recreative a acestui drog uşor.

Statisticile ONU arată că această plantă psihoactivă este consumată de peste 250 de milioane de persoane la nivel mondial, scrie antena3.ro

9 COMMENTS

  1. Din ce se vede la orizont se pregatesc doua bombe pentru Romania.Ministra Leocadia dupa ce s-a linistit cu ursuletii,mistretii si masinile vechi a trecut la treburi mai serioase. Se zvoneste ca americanii vor cultiva plante medicinale pe la noi la sugestia domnului Leon . Bomba 2 este o mega afacere ,,ambrozia”. Cel mai mare detinator de ambrozie este statul prin ministerul transporturilor. Urmeaza sa soseasca M vagoane cu erbicid, utilaje de taiat ambrozie…..si altele. Va dati seama ,,un mediu fara ambrozie”. Marginea soselelor si a caii ferate ,malurile apelor vor duhni a mediu curat. Ce gripa aviara,ce vaca nebuna ce dezinfectanti diluati,…ambrozia tata este dusmanul de vara. A avut dreptate piratul iarna nu-i ca vara dar nici vara mai prejos ca iarna. Dupa ce se termina afacerea deszapezirea de iarna urmeaza ambroziada de vara. Miliardele vor curge spre dusmanul ambrozia parca sa-i faca in ciuda olgutei . Un lucru este clar: vom scapa de alergii guvernamentale

    • Păi ce dracu’ să-i facă nene dacă e Alergenică Periculoasă de se Moare din cauza ei?! O stârpești dumneatale Gratis, ori mai Ieftin?! Nu-i lăsăm măcar pe cine Face Totuși ceva prin țara asta să Facă, ori la Unii din noi, nu e bine nicicum și “lătrăm de-a surda” pe aici..?!

  2. Legalizarea consumului de marijuana a fost argumentul electoral care l-a adus la putere, cu o uriașă majoritate de voturi, pe actualul premier al Canadei, Justin Trudeau, împreuna cu partidul liberal, care i-a susținut candidatura. Mulți și-au smuls parul din cap de-atâta “frivolitate” din partea poporului dar chiar astăzi ziarele publica și avantajele, foarte puțin frivole, ale liberalizării “păcatului”, anume, creșterea colectării la bugetul de stat prin apariția taxelor pe țigările de marijuana; și, ca sa fie și mai cu mot “programul de guvernare” ajustat al tânărului premier, tot azi s-au legalizat și cazinourile online, alte surse de venit pentru stat pe care, e drept, Trudeau nu le-a promis in campanie dar care reprezintă o surpriza plăcută cel puțin pentru o parte a populației. Asta ca sa nu mai vorbesc de uzul marijuanei in scopuri medicinale, devenit practica curenta de vreo zece ani și mai bine—deci Dănăilă are suficiente modele din care sa se inspire, și, poate, și ANAFUL, dacă tot vrea sa “colecteze” mai cu spor. Desigur, mai e și problema de “oportunitate”, care văz ca sufoca o mulțime de măsuri direct din fașa (schimbarea codurilor penal și de procedura penală, de pilda) așa ca dl Dănăilă risca sa incremeneasca in proiectul marijuana dar asta e o alta poveste. Ca o paranteza: de când s-a dat liber la “iarba” studenții mei s-au apucat de fumat tutun, pentru ca tutunul e interzis in locurile publice și, deci, Numai bun sa înlocuiască marijuanei, fructul oprit de pana acum.

  3. După ce că suntem campioni la mortalitatea pe șosele din cauza lipsei infrastructurii, asta mai lipsea!

    • sunteti campioni de la ciucas si timisoreana…….nu am auzit ca cnv o omorat ca a consumat marijuana,dar ca a baut peste masura si a facut crime am auzit,si o sa mai auzim pana cnd lumea.

  4. Minti luminate de prostie si grasele sponsorizari! Astia s-au tampit de cand e democratie? Liber la droguri,liber la prostitutie,liber la homo…,la lesbi,la…orice poate distruge natiunea romaneasca. Bre,nea Danaila,unde ti-e moralitatea de care candva erai mandru? V-a mucegait creierul de cand ati dar in prosteala,nu mai sunteti potenti si viagra ori drogurile va pun in functiune? Ia bre si inghite mortadin,lopatin,gropatin,ca toti iti vom aprinde lumanarea “futicin in guricin de prostovan”! Parerea de rau va fi o bucurie ca am scapat de o alta lepra distrugatoare! Ai incredere ca vei avea a carne in frigider pentru mii de ani!

  5. Ce stiu prostii si votantii fara creier.Tuica,micu, berea ,antibioticele,bataia nevestii,galeata de la partid, scuipatul de seminte,moastele,barfa la biserica,pupatul poalei popiii ,alcool dat la copii,in rest despre stiinta sau noi oportunitati in vindecarea nenumaratelor boli cauzate de abuzuri sau substantele bagate de farma in ei mai nimic.Doar critica distructiv. Cand prostii au mintea odihnita si drept de vot ajungem aici.

Leave a Reply