Imaginea prostiei si hotiei romanesti : CNADNR.

Viscol nu mai avem de 24 de ore, circulatia inca blocata pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta.

Imaginea simbol a prostiei : SUCCES DESZAPEZIRE / DRUM INCHIS TEMPORAR

Tipic pentru succesul romanesc de la CNADNR si Ministerul Transporturilor !

PS In imaginea de mai jos, eternul director din CNADNR Dascalu, materializarea vie a expresiei : “Nu se poate”.

Dascalu

 

 

5 COMMENTS

  1. Dacă: NU SE POATE atunci ”marş” din scaun şi funcţie! La ce mai ocupi scaunul şi funcţia plus beneficiile şi veniturile dacă eşti neputincios? Dacă ai avea locul de muncă la patron ai fi eliminat cu succes!
    La stat se permite lenea şi neputinţa a fi acceptate şi plătite gras?

  2. Prostia romaneasca poate fi la fel de mare tot atat cat poate fi si genialitatea romaneasca, important este sa nu se anuleze unele pe celelalte.

  3. Domnul Radu, dar cine este Succes deszapezire ati aflat?! Si cum a prins dl. Sarcina contractele astea, cand in Gorj a cumpărat jumătate din judet iar pe muncitori nu ii plateste cu lunile?! Si el o duce bine de la Năstase încoace, fără sa il supere cineva…

  4. Ei , lasati ca din nefericire m am , plimbat ” cu trenu ‘ chiar PE 18 Ian. dus intors Bucuresti Constanta calatorind chiar cu Arad Constanta ! Prostia e si PE sine, la CFR Dar va pot asigura ca am avut timp sufficient tremurand in compartment , sa admir peisajul A2, pe care nu s au vazut decat vreo 3 utilaje toate ingramadite intr un loc., de dimineata
    Dupa amiaza nu mai batea vantul . Stralucea soarele pe la Fetesti iar din cauza luminii orbitoare, soferii de pe utilaje nu mai puteau conduce !

Leave a Reply