“Mi se pare un pic hazardat si am sentimentul ca cineva este intr-o campanie electorala in justitie prin tema aceasta. Exista obligatia legala, nu noi am introdus-o pare-mi-se in 2005 sau 2006, ca CSAT sa verifice aceste lucruri. Daca ma intrebati pe mine este un pic complicat si nu vad aici foarte bine rolul CSAT si poate, intr-o zi, aceasta prevedere ar trebui regandita pentru ca CSAT nu are instrumente la dispozitie pentru a verifica 23.000 de magistrati. (…) Poate sa ia acele declaratii pe propria raspundere si sa le trimita institutiilor, institutiile raspund. Raspunsul institutiilor acesta a fost: nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiterii acoperiti. (…) Am anumite dubii asupra acestei proceduri, dar acesta a fost raspunsul institutiilor statului”, a declarat consilierul prezidential Dan Mihalache, la Palatul Parlamentului.

 

10 COMMENTS

 1. :)))))))))) Mai bine ai trage-un somn că incapabilitatea e vizibilă ca purtător de vorbe. În copilărie această operaţiune practicată de tine era numită ”POŞTĂ-BÎRFĂ-COŢĂIALĂ GURISTĂ”! Nu crezi că faci parte cu brio din această categorie sub diferite nume?

 2. Culmea prostiei: CSAT nu are mijloace pentru a face verificarile respective, dar ne-a dat raspunsul. Iar raspunsul este ca SRI a verificat daca SRI are ofiteri acoperiti in justitie si a raspuns: “N-avem, bre, pa ce-am mai democratic, daca te mint!” Iar chiriasul de la Cotroceni, purtator de cuvint al CSAT (chiar, de ce nu raspunde insusi CSAT-ul, sau macar Iohanis, in calitate de presedinte al CSAT, fara sa mai implice si administratia prezidentiala?) isi insuseste si semneaza, va sa zica in solidar, desi, la o adica, sa-l vezi cum se desolidarizeaza, de numa-numa!
  Pina la urma, nu prea stiu cui a folosit demersul asta, in afara celor 2-3 prostovani iohanisti fosti/si basisti care au rigiit satisfacuti: “Ai vazut, bre, ca nu-i niciun acoperit? Ce v-am zis io?”

 3. Ce sa spun ! Presedintele si “mana sa dreapta” se completeaza ca sacul si peticul. Daca o tin tot asa s-ar putea sa vada cum nimeni nu mai are incredere in nici unul dintre ei. Sunt caraghiosi…

 4. Corect, asta cereau si asociatiile de magistrati: sa se confirme imposibilitatea materiala de a tzine sub control serviciile de informatii, fie si de catre seful statului. Nu ca l-as banui pe Johannis de dorinta acuta de a “controla” spionii interni sau externi, dar prea face figura de paravan daca nici macar nu mimeaza interesul pentru cererea judecatorilor si procurorilor profesionisti. Ma rog, ii e scarba de roba de cand cu “ostilitatea” completelor de la Brasov , care i-au taiat doua felii din averea imobila, insa vorba liberalului zis si Nelu Mexicanu: in politica mai inghiti si robe! Putea macar sa nu-l trimita pe amaratul acela transpirat sa se scuze pentru numarul mare al declaratiilor care a facut imposibila verificarea, da impresia ca le-a carat pe grumaz pana la SRI!

 5. mihalache asta, ca de obicei, vorbeste in somn. nu avem posibiltatea dar dam comunicat invocand faptul ca institutiile abilitatea in urma controlului facut in propria curte a decis ca ofiterii lor trimisi sub acoperire nu sunt de fapt sub acoperire ei actionand “legal” la ordin. daca nu ar fi de rasul curcilor ar arata cata prostie e in capul alora de la cotroceni care pot hotara destinul unei tari intregi. v-ati luat ma tara inapoi ?

 6. Raspunsul es simplu: Medvedev de Romania (alias Iohannis) nu poate face mare lucru in fata sistemului ingenuncheat de Basescu.

  Parca in 2010 exista un conflict intre puterea politica prezidentiala si ICCJ cand a existat un blocaj in numirea presedintelui respectivei institutii. Dupa aceia a urmat subjugarea SRI si santajarea institutiei cu declaratia: după ce va pleca din funcţie, nu va utiliza informaţiile în bătălia politică (dar pentru a se apara de justitie?)
  Cazul Udrea-Paris este un pic cam rar sa fie pus la siguranta nationala. Sunt un pericol national cumparaturile lui Udrea? Sau prietenia cu cele doua doamne? Sau mai bine doreste SRI sa ascunda o “intalnire la nivel inalt” care a avut loc la paris?

  Iohannis, daca urmariti bine modul lui de comportare ii pasa putin de tara, (sau este trimis la plimbare?) e mai mult prin vacanta in timp ce altii se ocupa de tara. S-ar putea spune ca Basescu impreuna cu anumiti membrii din justitie si anumite structuri din Servicii au reusit sa puna un presedinte cu DUBLA comanda. Un presedinte cu procese in justitie este un presedinte SANTAJABIL de structuri interne si externe. Astfel poate fi fortat sa actioneze impotriva intereselor nationale.

  Tarisoara nu mai este in siguranta.

 7. Punerea lui MRU la SIE si alte persoane din fostul sistem e dovada ca Basescu inca e presedinte cu toate atributiile. Escorta SPP si comunicatii STS sunt o dovada ca el inca este la butoane si ca Iohannis este un “acoperit” care raspunde la DUBLA comanda.

 8. Parlamentul prin comisia de control o poate face …cere numele angajatilor serviciilor si le confrunta cu numele .magistratilor …un mic programel o face instantaneu…. problema este atunci cand apare rezultatul si trebuie sa-i retragi din justitie …si vezi cat de mare-i numarul …si cum justifici corpului magistratilor ..ca au fost …spionati atata timp

Leave a Reply