Deputatul PSD Mircea Drăghici a declarat, joi, că datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro, precizând că există şi o poprire pe cont, instituită în urmă cu trei zile, care ar urma să fie soluţionată până la sfârşitul săptămânii.

Intreb si eu : cum e posibil ca cel mai mare partid din Romania (cei mai multi membri) sa pretinda ca face performanta politica si economica si sa aiba 7 milioane de euro datorii istorice?!

Cati milionari in euro are PSD in plan central si local ce toleraza de ani de zile aceasta situatie dubioasa si rusinoasa?

 

15 COMMENTS

 1. Radu, datoria PSD-ului e de multa vreme cunoscuta, dar in mod curios a fost ignorata total de media. Nu zic de Antena 3, ma refer la INTREAGA breasla din care faci parte. Ca dovada, exact aceeasi suma o aminteam eu aici pe blog, acu jumatate de an, intr-un articol despre datoria de 3000000 euro a PNL-ului: http://radu-tudor.ro/noul-pnl-datorii-de-3-000-000-euro/

  Fiind insa “basist infect”, ca am aflat de la colegii care comenteaza aici ca fac parte din specia asta, comentariul meu a fost ignorat total.

 2. Din pacate orice e posibil in Romania, iar PSD-ul nu face exceptie. Cand tot amintesc de managementul defectuos aici si oriunde lumea rade. Daca va fi cazul voi da cateva exemple de la “stat” iar, si mai grav am exemple si de la “particular”, unde unii s-au lasat dusi de vartejul birocratiei.
  La noi in Romania din pacate troneaza neseriozitatea, neprofesionalismul in ciuda unor CV-uri pompoase, indisciplina, nepotismul practicat pe scara larga, etc. Sa nu disperam, acesta este rezultatul.

 3. Sunt mai multe variante,ori nu au prea multi milionari,asa cum se povesteste,ori nu vor sa arate ca au cu adevarat multi milionari,ori vor sa arate,ca si alte partide,ca pluripartidismul si democratia costa bani multi.Pana si pcr-ul pe vremuri avea nevoie de multi bani.Si apoi cine cotizeaza,cotizeaza pentru ca vrea inapoi mai mult,nu cotizeaza de dragul patriei,iar cei care au bani pentru a cotiza nu prea sunt simplii cetateni.Deci politica va servi ,in final,intereselor celor care au deja destui bani incat sa isi permita sa cotizeze ca sa existe partidele si politicienii lor, si mai putin intereselor simplilor cetateni care abia de au bani pentru viata lor de zi cu zi.

 4. Reflecta inaginea de cel mai corupt partid din istoria postdecembrista a Romaniei. Cei mai bogati politicieni sunt pesedisti care au lucrat nonstop la imbogatirea proprie …poate poate datoriile se prescriu sau vor fi iertate…

  • Iar a aparut Carmenuta sa ne puna la incercare ?
   Imi cer scuze fata de Dvs. domnule Tudor, va rog sa-mi permiteti sa fac un anunt.
   Vindem neuroni, este oferta lunii pe luna in curs.

  • Nu numai din PSD. Si ceilalti fac la fel doar ca PSD a avut timp mult la dispozitie ca s-o faca si a condus tara la momentul potrivit pentru asta.

 5. Eu mă întreb Cum cel maimuțe partid din România, LA GUVERNARE DE 3 ANI, nu a fost în stare sa își regleze finanțele partidului, dar manareste finanțele tarii? Bine e adevărat ca în guvernul ponta a crescut și datoriile acestei țări dar asta nu spune cu voce tare sa nu îl supărăm pe dl Ponta :))))

  • Fiti putin mai concisa si mai clara. Daca “manaresti” finantele unei tari asta nu inseamna neaparat a creste datoriile tarii sau nu-ti reglezi conturile partidului. Este clar cine facea aceste manarii. Acestia si-au crescut conturile personale au indatorat tara si au bagat in saracie foarte, foarte multi cetateni.

 6. toate partidele au datorii si nu de ieri de azi. astazi am vazut din nou pe celebrul comic al ecranului “ministrul” penal dobritoiu. acest om nu se lasa pana nu se face de rusine in orice emisiune tv. cu limbajul de lemn din epoca comunista unde a slujit din greu, cu aceeasi mentalitate de ofiter ceusit, individul mult laudat de niste “analisti” nu rateaza o emisine in care sa ne arate limitele sale. acum se face de ras la rtv pe subiectul milioanelor de euro cheltuite fara folos de jphannis 6k in cele 7 luni de mandat. dobritoiu e imaginea desavarsita a pupincuristului abject. intrebarea care l-a facut praf dupa elogiile aduse “geniului politic” johannis, a fost sa arate intr0un minut “marile” realizari johanniste. asa ceva?! asta se cheama intrebare incuietoare la care “marele” general al armatei romane, omul condamnat pentru ca si-a folosit functia sa ciordeasca nite locuinte ale armatei pentru folos propriu , nu prea a avut ce sa spuna. si asta dupa ce si-a inmuiat limba cateva minute in fundul cotrocenist laudand vizitele lui 6k si a sotiei lui. cum poate un astfel de individ sa faca de rusine armata romana armata la carma careia a fost? adevarat om de “dreapta” pentru care nesimtirea e o stare de fapt.

   • probabil ca am un fix cu dobritoiu asa cum am cu srs asa cum am cu alti “oameni politici” care ne dau lectii in mass media din postura de condamnati. un “general” condamnat pentru fapte de coruptie se face de ras pe el dar si armata printr-o prestatie penibila, de pupincurist desavarsit. si nu ma refer numai la limbajul de lemn,pretios de comunist sadea dar si la ideeile putine si folosite doar pentru a-si servi sefii politici. daca pentru unii un condamnat e tocmai bun sa ne dea povete, sa-si dea cu parerea despre o problema sau alta, consider ca este necesara o curatire a clasei politice de astfel de indivizi. mass media cere curatarea clasei politice, o insanatosire a ei, dfar tot mass media este cea care promoveaza astfel de indivizi. daca tot face asta atunci sa inceteze cu mistifficarea asta cu “ecologizarea” clasei politice ca e, vorbaq lui mircea badea, de porc.

 7. Cati milionari in euro are PSD in plan central si local ce toleraza de ani de zile aceasta situatie dubioasa si rusinoasa?: Nu vom sti niciodata cati milionari in euro are PSD si nu cred ca ne intereaza pe multi acest numar. PSD-ul la fel ca alte partide politice din Romania platesc pentru campaniile lor extrem de costisitoare si foarte ineficiente din punct de vedere electoral. Sunt curios daca exista o lege a “falimentului” pentru partiele politice , :D.

Leave a Reply