PNL gafeaza. Din nou. De data aceasta prin Cristian Busoi. Cand te gandesti ca si avocatul bolii Lucian Duta e in PNL….

“Opoziția nu își mai amintește de lungul șir de președinți ai CNAS și miniștri PDL — PNL ai sănătății care trebuiau să implementeze sistemul cardului de sănătate și probabil nici nu a calculat suma care s-a risipit prin prisma neglijenței lor. De asemenea, dacă i-ar fi interesat ce face guvernarea, ar fi observat că de astăzi rulează spotul TV care anunță că de la 1 septembrie cardul devine obligatoriu sau măcar declarația președintelui CNAS pe această temă și nu ar mai fi pierdut vremea cu acea conferință de presă”, susține Casa Nationala de Asigurari de Sanatate în comunicatul citat.

Reacția vine după ce, în cursul zilei de marți, prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a solicitat Executivului să implementeze cardul național de sănătate, subliniind că nu există niciun motiv pentru o nouă amânare și că, în caz contrar, va fi un nou motiv pentru a cere demisia Guvernului.

În context, comunicatul CNAS reamintește că ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că s-a decis că utilizarea cardului de sănătate nu mai poate fi amânată, sistemul are nevoie de acest instrument, iar economiile care se vor face se vor regăsi în numărul și calitatea serviciilor oferite asiguraților.

La rândul său, președintele CNAS, Vasile Ciurchea, subliniază că a venit momentul ca acest card să funcționeze așa cum a fost el gândit. “Consider că a fost suficientă perioada de acomodare. Totodată, această perioadă a fost necesară. Am considerat important să ne asigurăm că acest instrument util pentru sistem nu blochează accesul asiguraților la servicii medicale. Sunt convins că vor exista critici indiferent de momentul în care cardul va fi singurul instrument de validare și decontare a serviciilor din sistem”, explică Ciurchea, citat în comunicatul de presă.

CNAS informează că serviciile medicale în sistemul public de sănătate vor fi acordate asiguraților în baza cardului național de sănătate începând cu 1 septembrie excepție făcând asigurații pentru care cardul de sănătate nu a fost încă tipărit. Aceștia vor primi în continuare servicii medicale conform vechiului sistem de validare și decontare, până când cardul lor va fi tipărit și transmis prin poștă.

Asigurații pe numele cărora a fost tipărit cardul, dar din diverse motive nu au intrat încă în posesia lui, trebuie să se adreseze casei de asigurări în evidența căreia se află pentru a solicita eliberarea cardului de sănătate, precizează CNAS.

În prezent, conform sursei citate, la casele de asigurări de sănătate se află peste 300 de mii de carduri care așteaptă să fie ridicate, în timp ce aproape 15 milioane de carduri au ajuns deja la asigurați.

De asemenea, potrivit CNAS, casele de asigurări de sănătate vor elibera adeverințe de înlocuire a cardului pentru persoanele care solicită card duplicat și pentru asigurații care din motive personale sau religioase refuză utilizarea cardului de sănătate.

26 COMMENTS

 1. Poate avea cineva pretentii sau asteptari de la Cristian Busoi, pet-ul politicii romanesti?
  Te trec frisoanele cand te gandesti ca a anuntat ca vrea sa candideze la Primaria Generala, ca sa vindece Bucurestiul.

  • Lasa-l sa candideze,cu fata lui de cazut din pom, precis se alege.S-a ales el iohannis,dar asta nu inseamna ca nu mai sunt tolomacii de ales.

 2. Ce sa faca si opozitia asta, de cate ori are ocazia cere demisia guvernului. A mai fost o perioada cand unii cereau demisia nici ei nu stiau a cui demisie sa fie. Nu sunt carcotas, am auzit in schimb ca deranjul asta cu cardul de sanatate a fost implementat intr-o perioada si-n Germania, intr-un tarziu nu stiu de ce aia au renuntat. Poate stie cineva care a fost cauza si sa ne explice si noua.

  • Da,dar la noi opozitia si cantaretii ei sunt penibili,cer demisii si cand nu au ocazia,sau cand cad din pat,pierd la pacanele,se scapa pe ei in nadragi,etc.

  • Nu a renuntat nimeni la cardul de asigurat de sanatate in Germania. Dimpotriva, e obligatoriu.
   Si asigurarea de sanatate e obligatorie si o platesc toti, inclusiv pensionarii sau somerii. Si exista si asigurari private, multe chiar; iar alea publice sunt vreo 20, nu exista monopol precum cel al CNAS in Romania.
   Iar contributia la asigurarea publica e 15.5% din salariul brut, impartita aproximativ egal intre angajat si angajator (in Romania e 10.5% – 5.5% pentru angajat, 5% pentru angajator).

 3. Ve înseamnă să fii complice la toate şi limitat din punct de vedere al gîndirii în perspectivă! Sînt exemplu perfect ei:pnl-pdl-pmp cu afacerea cardul de sănătate! Se agaţă strict de afaceri în loc să se unească pentru a face şi rezolva ceva real şi în folosul celor mulţi! De ce nu se implică în învîţămîmt-educaţie unde s-au promis destule inclusiv recuperarea financiară din hotărîri judecătoreşti din care nu cred că toate cadrele didactice şi-au recuperat furăciunea! Am discutat cu multe cadre didactice şi nu au primit niciun leu din recuperări! Cînd aveţi nevoie de voturi şi de oameni minţiţi sau manipulaţţi prin aberaţii îi găsiţi la catedre dar mulţi dintre voi încasaţi venituri din învăţămînt fără să prestaţi o oră în domeniu sau chiar vă plasaţi politicienii în funcţii pe lîngă contabili secretari chiar şi profesori care habar nu au ce trebuie să facă în acel loc de muncă!
  PE CÎND VOR ÎNCASA RECUPERĂRILE CADRELE DIDACTICE???

 4. Domnule Tudor, este vorba de o idee bună cu o implementare care şchioapătă. Era de aşteptat ca să existe sincope în distribuirea cardurilor, poşta lucrând în stilul lui Dorel iar la casele de sănătate aplicându-se un algoritm care temporizează la maximul distribuţia. Există o facilitate care reduce puţin timpul petrecut la cozi, dar aceasta este accesibilă celor care au Internet şi ştiu să acceseze aplicaţia.
  De asemenea, era de aşteptat ca programele IT să aibă bug-uri care apar la asamblarea tuturor aplicaţiilor la nivel naţional. Din câte cunosc, chiar zilele acestea au apărut probleme, sistemul nerecunoscând unele parole de acces. Dar toate astea sunt rezolvabile şi s-ar putea ca, până la 01.09, să fie remediate.
  Totuşi, există o problemă de exploatare, care putea fi evitată prin folosirea cardurilor şi cititoarelor sistem payWave (transpondere). Nu toată lumea are grijă să păstreze cardurile curate şi nedeformate. Când în cititor este introdus un card “păstrat” lângă slănină sau marmeladă, contactele cititorului se mudăresc şi următorii pacienţi se trezesc că sistemul nu le recunoaşte cardurile. Şi acest impediment poate fi rezolvat, în cabinetele medicale şi farmacii existând o lavetă şi un strop de alcool izopropilic.
  După cum se poate observa, trebuie doar puţină implicare şi renunţare la miserupism, care a devenit cronic în “epoca” post decembristă, pentru ca sistemul să funcţioneze bine …

 5. Si care este noutatea daca ruleaza acel spot cu obligativitatea cardului de la 1 Septembrie? Au mai fost si altele inainte si tot nu a intrat. Ba chiar premierul declara ca implementarea cardului de sanatate a fost un succes total chiar in ziua in care intrase ofcial in vigoare dar sa vezi dracia dracului. Nu intrase de fapt ca s-a amanat obligativitatea. Dupa care a mai fost un anunt la fel de serios ca acesta de acum prin care eram anuntati ca va intra de la 1 Iunie. Acum suntem anuntati la fel de serios ca va intra la 1 Sepptembrie. Deja au trecut 5 luni de la primul anunt serios chiar si prin spoturi TV serioase privind data obligativitatii cardului de sanatate. Au trecut toate datele promovate in spoturi serioase si tot nu e obligatoriu. Ba mai mult, nici macar nu s-au emis toate cardurile nu mai vorbesc de ridicat. Sunt unul dibtre”romanii “fericiti” care nici acum nu are ce ridica deoarece cardul meu nu a fost emis inca conform datelor publicate oficial pe site-ul CNAS. Si nu ma astept sa il pot ridica pana la 1 Septembrie. Asa ca ce voi face in situatia in care nu am ce ridica pana la 1 septembrie? Ma duc la doctor sau la farmacie cu spotul TV? La spoturi stam la fel de bine ca la studiile de fezabilitate. Cu practica stam mai prost dar ce importanta mai are daca aratam prostimii spoturi TV serioase si studii de fezabilitate minunate? Banii merg ca nici spoturile nici studiile de fezabilitate nu sunt gratis!

 6. Nu trebuie sa ne miram. Iohannis vrea guvernul sau, iar PNL acces la cascaval. Oricum raman sustinatorii politicilor de austeritate. Daca in toamna vor ajunge la guvernare nu vor lua astfel de masuri deoarece urmeaza un an electoral. Dupa alegerile din 2016, cu siguranta o vor face. Executa fara cracnire ordinele PPE.

 7. CARE PNL? MAI EXISTA PNL? A FOST DISTRUS CU BUNA STIINTA ASTFEL VISUL ”DROJDIRULUI DE BASE” A FOST DUS LA INDEPLINIRE CU MULT SUCCES CU O INTIZIERE DE 10 ANI -VEZI 2005- CIND SINGURUL DOMN AL POLITICII ROMANESTI CALIN POPESCU A SALVAT ADEVARATUL PARTID ISTORIC ” PNL”’
  DEONTOLOAGA ”CUCUVEAUA -COLIVAREASA gor-ghiu”’=AVOCAT CU INALTA RESPIRATIE PROFESIONALA???= AUTOSUSPENDATA DIN BAROUL BUCURESTI(FOSTA CONSILIERA LA ”AVAS”) SI DE ”VAMESUL” CU DOSARE PENALE AU VINDUT SI DISTRUS ADEVARATUL PNL TIMP IN CARE ”JUSTITIA INDEPENDENTA ”AFECTATA DE ”ORBUL GAINII”NU FACE NIMIC DESI EXISTA PROBE CONCLUDENTE DIN CARE REZULTA CLAR CA ”PERSONAJUL” COPRESEDINTE AL ”NOULUI PNL?” ==blaga== A SAVIRSIT INFRACTINI CARE SE VAD CU OCHIUL LIBER SI DIN AVION INSA ”IMPARTITOAREA DREPTATII” DE LA ”DNA” SFIOASA K.KOVESI AFIRMA CU VEHEMENTA CA RESPECIVUL INDIVD blaga NU REZULTA CA AR AVEA PROBLEME INFRACTIONALE? ASTIA CHIAR NE CRED PE TOTI TIMPITI?
  SCENETA PENIBILA DE LA ”PERDELUTA PREZIDENTIALA” JUCATA CU MULT TALENT DE BASE A FOST O FARSA EXACT CA LACRIMILE DE CROCODIL DIN 2004 CIND ”BIETUL” EX-PRESEDINE AL PNL??? CELEBRUL EUROPARLAMENTAR ”PPE”CIRCARUL STOLOJAN CARE ERA ATUNCI PE ”MOARTE???” CE JIGODISME IEFTINE AU FOST FACUTE ATUNCI IN 2004 DE DOI SECURISTI UN CUPLU DE AUR DEZGUSTATOR CARE ATUNCI SE JUCAU CU ROMANII FARA PIC DE JENA
  blada ESTE TOT CU base IAR NOUL ”pnl”ESTE CONDUS DIN UMBRA DE”RUSINEA NATIUNII ROMANE” BATRINUL SECURIST BASE ,HOT CARE IN FATA SE PUPA CU EUROPA IAR, IN SPATE FACE AFACERI ONEROASE UN RUSII ADUCIND PE USA DIN DOS ”GAZPROM” PRIN ”NOTARUL CONSTATATOR” CU” PRUNE IN GURA” IOANA BASESCU MINUNAT ==NU==
  JOHANNIS ESTE NUMAI O MARIONETA INFATUATA PUSA IN SCAUNUL DE LA COTROCENI TOT DE VAMESUL”blaga”PRIN ACELEASI METODE FOLOSITE DE blaga si videau IN 2009 PENTRU MENTORUL LOR INTRU SAVIRSIREA HOTIILOR CONSTITUIND UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT IAR, BETIVUL STIMB SI HIDOS DE BASE CARE ESTE LIBER SA NE SFIDEZE ZILNIC PE TOATE POSTURILE DE STIRI -VA ROG RESPECTOS NU MAI DORIM SA IL MAI VEDEM SI SA IL AUZIM,DACA SE POATE” CITATI-L” NUMAI PENTRU CA NU NE MAI NE TIN NERVI VAZINDU-L SI AUZUNDU-L FOLOSITI VOCEA UNUI REPORTER CARE ASISTA LA ELUCRUBATIILE ACETUI IMBECIL LIPSIT DE CEL MAI ELEMENTAR ”BUN SINT?”
  BUSOI EUROPARLAMENTAR ”PPE” ESTE ATAT DE PENIBIL PE UNDE ISI FACE APARITIA INCAT ITI TREBUIE MULTA LAMIIE CA SA IL SUPOTI CAND ”EDITEAZA CATEVA FRAZE”EXACT CA MAIMUTOIUL DE BOC CARE ARE ACUM CU MARE TUPEUL SE INSCIE SA CANDIDEZE CU NERUSINARE DIN NOU LA PRIMATIA CLUJULI DESI LUA MITA DE LA MINISRII CABINETULUI CARE CU” CINSTE SI ONESTITATE” L-A CONDUS??? FACINDU-SE PRES IN FATA UNUI== ==TRADATOR DE TARA== CARE TIMP DE 10 ANI SI-A BATUR JOC DE ROMANIA SI ROMANI ACESTA ESTE NOUL”pnl”????PRIN GRIJA ”BULDOGUL ”SAU CIINELE VASILE” IL VA AJUTA DIN NOU PE MICUTUL BOC SA CASTIGE PRIMARIA CLUJULUI CHIAR DACA CLUJENII NU IL MAI VOR
  BUSOI AR TREBUI SA ISI REZOLVE PROBLEMELE CU IZ PENAL DE LA TIMISOARA? NU SA DEA LECTII DE GUVERNARE? ESTE CA UN FEL DE ”RICA VENTURIANO” II LIPSESTE NUMAI JOBENUL
  AM AFIRMAT DE MULTE ORI CA NU AM VOTAT NICIODATA ”PSD-UL” DAR,ESTE ABSOLUT REVOLATOR CUM ACESTI”NOI PNELISTI” CARE SUNT UN PD (MINUS)L AU DISTRUS SI AU SCOS DIN VOCABULOARUL LIMBI ROMANE ”LIBERALISMUL” SI AU DISTRUS DOCRINA LIBERALA SI ADEVARATUL SI ISTORICUL PARTID NATIONAL LIBERAL INFIINTAT ACUM 150 DE ANI CARE A MURIT DISTRUS DE NISTE ”NEICA NIMENI” CE RUSINE
  UNDE SUNT ADEVARATII LIBERALI?AU FUGIT ,AU FOST ANIHILATI DE BLAGA BOAGIU ,VIDEANU, PREDOIU M.R.U. (mare om mare caracter) HOATA DE ANASTASE URLATOAREA PAUL VOSS ,UNDE SUNT? AU FUGIT IN MUNTI ”CA PARTIZANII???” AU TRADAT TOT SI TOATE PENTRU CA NU AU FOST NICIODATA LIBERALI AU FOST NUMAI VOPSITI CU O POJGHITA SUBTIRE LE LIBERALIUSM IAR ACUM DIN CAUZA CANICULEI S-A TOPIT TOTUL? DE CE NE-AU MINTIT TIMP DE 25 DE ANI CA SUNT LIBERALI? SA LE FIE RUSINE
  Duduia ”CU POALE IN CAP” STRIGA CIT O TIN PLAMANII SA FIE DAT JOS GUVERNUL”PONTA LA PUSCARIE” SI-A CIPAT ”CIRACII PDELISTI CARE FAC UN COR DE BOCITOARE PRIN CARE PROPOVADUIESC -NUMAI DEMISIA LUI PONTA CARE DUCE DE RIPA TARA -?DAR IN LOC PE CINE VOR SA PUNA PE PREDOIU CE GLUMA SINISTRA PENTRU NOI ROMANI
  IN CALITATEA MEA DE ”GOLAN ” IN 1990 LA PIATA UNIVERSITATII CITEZ ”DOAMNE VINO DOAMNE SA VEZI CE A MAI RAMAS DIN OAMENI”

 8. Citesc un articol din Washington Post. în care este menţionat că România va pierde 45,2% din populaţia sa. http://admin.stiripesurse.ro/media/image/201508/w620/media-143937645941492000.png
  Cred că sunt plecaţi din ţară 45.2/ din populaţia ţării dar mai cred că din cauza comportamentului politic cît şi a legislaţiei din România mulţi care nu văd nicio schimbare în bine privind nivelul de trai şi eliminarea nulităţilor din fruntea statului dat şi de pe listele impuse cu tot feleul de nume al multor infractori, vor renunţa şi la cetăţenia de român după ce-şi vor lua alături de ei neamurile vînzînd totul să scape de mîrşavii politicieni şi de legislaţia impecabil de prost făcută în defavoarea propriului popor! Şi nu e normal!

 9. ”India dă în judecată Nestle aproape 100 de milioane de dolari peste siguranța alimentară
  Guvern caută despăgubiri de la gigantul alimentar elvetian după interzicerea taitei Maggi pentru care conțin niveluri periculoase de plumb.”(traducere google)http://www.aljazeera.com/news/2015/08/india-sues-nestle-100m-food-safety-maggi-noodle-150812071954193.html
  La noi, din ce se importă, s-a controlat ceva barem un produs sau prin sondaj ca să fie certitudinea corectă: produs sănătos de calitate? Nici gînd, totul e pe încredere şi ca la rezultatul analizelor de laborator: analize perfecte=pacientul mort. Nimeni nu e înteresat de efectele consumului en-gros de importuri ne cercetate de niciun institut românesc! Parcă cardurile sunt efectul invers al afacerii(consumi importuri de proastă calitate şi plăteşti cu cardul de sănătate proasta calitate a consumului zilnic).

 10. Voi echipa de la A3 care faceţi emisiuni politice, nu mai aduceţi dosarele hoţilor în emisiuni că nu cred că interesează pe nimeni! Au furat cu legea-n mînă să-şi primească pedeapsa! Nu sîntem poporul a furat sau e mînă-n mînă cu procurorii şi nu poporul i-a numit sau votat ori ales pentru ca politicienii să ceară poporului apărarea sau să se plîngă pe micile ecrane că sînt hărţuiţi pe nedrept! Politicienii au făcut legile şi tot ei au furat de ani de zile! Aşa că: să-şi primească pedepsele precum au făcut legile şi precum i-au numit în funcţii! La fel şi cu legea salarizării doar pentru ei! Ei fac şi se plîng că nu ei! Sikktir (tuturor politicienilor nu contează partidul de la un cap la altul)!
  – NU-I MAI ANALIZAŢI FIECĂRUIA CAZUL PE POST!
  – NU NE INTERESEAZĂ CEEA CE SE ÎNTÎMPLĂ CU EI PENTRU CĂ NICI PE EI NU-I INTERESEAZĂ DE NOI!
  – CAZURILE NOASTRE NU SUNT IMPORTANTE PENTRU TELEVIZIUNI ŞI NU LE REZOLVĂ POLITICIENII CARE SE AGAŢĂ DE TOT CE LE CONVINE ŞI E ÎN FAVOAREA LOR CA IMAGINE!vezi cazul Rarinca şi nu numai!
  – NU PLĂTIM CABLU SAU TV-ul PENTRU A AUZI PERMANENT DESPRE PLÎNGĂCEALA LOR!
  – VREM a3 DAR NU ŞI PLÎNGĂCEALA POLITICIENILOR MINCINOŞI ŞI HOŢI!
  – NU NE INTERESEAZĂ CE SE ÎNTÎMPLĂ CU INFRACTORII POLITICIENI SAU NUMIŢI!

 11. Cu certitudine ceea ce au făcut politicienii de 25 de ani de zile şi aici mă refer la investiţii cu bani din buget şi fonduri europene-de fapt sunt tot banii românilor, vor fi chiar viitoarele proprietăţi ale fiecărora care au bătut palma. Deja fondul statului-terenurile sunt bunurile ţării şi bunurile ţării sunt politicienii care învîrt legile şi făcăturile cum vor ei! Acum sînt cam acoperite toate dar după modelul Staţiunea Boghiş a udrei vor veni în cascadă toate că toate actele sunt făcute de ani de zile şi după lege dacă nu faci contestaţie întrun timp stabilit de lege hoţul rămîne cu totul! Veţi vedea şi simţi ceea ce scriu nu peste mult timp! Udrea a fost singura care a spus despre investiţia-i proprietate personală şi nimic nu s-a întîmplat din punct de vedere juridic! Este tot proprietatea ei! HALAL!

 12. PNL gafeaza stim,cum se putea rata o asemenea “stire” ! Nimic despre NUP – ul dat lui Ponta de catre omul lui din Parchet ! “Noi nu vom face niciodata dar nici macar o data ceea ce au facut basistii” !!! Remember ?

 13. Sunt f mulți români care NU au cardul de sănătate, care NU știu sa îl folosească, care NU sunt conștienți ca trebuie sa îl aibă permanent la ei în caz de nevoie, etc

 14. ce surpriza! cristian busoi-bur\ton-afon? pacaliciu asta are o mare calitate: nu stie cum sa se faca de ras mai rau in emisiunile la care e invitat. de fapt in acest partid basisto-penelist e o adevarata intrecere intre “comunicatorii” partidului invitati in studiourile tv care sa se faca mai rau de ras. enumar pe scurt doar cativa din cei mai plimbati prin studiouri: cristian busoi, calimente, gh tinel, ludovic orban, atanasiu, profesorasul de la univ buc care citeste pe telefon raspunsurile la intrebarile din emisiune etc etc etc. cum or reusi sa ii trimita pe acesti prosti? altii nu au? se observa doar cateva idei, putine si aceleasi: ponta – demisia, noi la putere. in rest intrebati ce vor sa faca raman muti sau revin la ponta-demisia. si sa nu uitam pupincurismul absolut abject la adresa lui johannis 6k, pupincurism care depaseste osanalele aduse betivanului national base. un partid de “curve” politice in adevaratul inteles al cuvantului. revenind la prostia lui busoi nu inteleg de ce se mai mira cineva. individul, nu ma sfiesc sa spun ca este prost si face de ras casta medicilor de care vrea sa spuna ca apartine – intrebati in mediul medical ce parere au despre tampitul asta- a uitat ca pana de curand a fost sef la casa de sanatate si ca seful lui era alt idiot care a nenorocit sistemul de sanatate, jalnicul contabil nicolaescu. adica penelisti amandoi, de dreapta sa nu uitam. cata prostie ridicata la rang politic doar amandoi au functii babane in partid.

 15. Ce mizerie de propagandă! Au încercat cu societatea civilă care pana la urma s-a aflat ca de fapt erau niste lideri ai partidelor care nu au mai avut loc la functii! Acum încearcă cu diaspora prin FADERE, Daniel Ţecu preşedinte! Dar mai au o şansă: asociaţia românilor din Italia care nu cred că e interesată de politicienii actuali! Ei abia au timp pentru muncă nervii şi stresul e uriaş că nu le dă banii la timp în majoritatea situaţiilor! Nici nu vor să audă de ciolănarii care şi-au bătut joc de popor şi de ţară! Poate sînt interesate prostituatele politice de ambele sexe care fac turism electoral! Mulţi din diaspora nu acceptă să-i mai voteze pe anteriorii sau pe ultimii că sunt tot o cloacă de hoţi nepedepsiţi de lege! Vor schimbarea clasei politice în totalitate şi nu cu alde Macovei-M10 şi pdl-pmp-pnl cu al lor iohanis sau vechii hoţi ai psd-ului! Ceva nu e în regulă cu mizeria manipulatorie că dizolvă parlamentul! Nici gînd de asemenea cerinţă a celor care muncesc în străinătate. Principiul lor/majoritatea: dacă vrem să votăm venim în ţară că se falsifică orice fel de vot! Nimeni nu îşi asumă răspunderea mai ales cît de proastă-i legea!
  – TERMINAŢI ODATĂ CU CERINŢELE ÎN NUMELE DIASPOREI!
  – EI NU SÎNT DIASPORA!
  – SÎNT OAMENI CARE-ŞI VĂD DE LOCUL LOR DE MUNCĂ ŞI DE VIAŢA LOR ACOLO DEPARTE!
  – NU MAI CĂCAŢI GURILE ÎN NUMELE CELOR CARE MUNCESC ÎN STRĂINĂTATE!
  – EI NU VĂ CER NICIUN FAVOR!
  – NU CĂ I-AŢI FAVORIZA SAU AJUTA CU CEVA VOI POLITICIENII!
  – LĂSAŢI OAMENII ÎN PACE CĂ EI NU ŞTIU ExACT CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ŢARĂ ŞI CÎND VIN SUNT ŞOCAŢI DE MAMELUCII POLITIC CARE NE CONDUC!(cu scuzele de rigoare dar nu vreau să se simtă nimeni jicnit . este purul adevăr)

 16. asa o fi, dar se poate observa o atitudine constant critica fata de orice om de la pnl, de la aproape toti oamenii de la televiziunile a3 si rtv. propaganda agresiva.
  Cristian Busoi e canditat la primaria capitalei ? ce coincidenta.

  • Aici ai dreptate,nu-i nevoie sa-i critice nimeni pe penelistii basisti.Numai faptul ca ii lasa sa isi expuna pe teveu fatoaicele si sa isi clampane trasnaile este suficient ca sa se desfiinteze singuri si fara prea multe comentarii.

 17. ”Nu au păr pe cap cîte minciuni scot pe gură! Au mai multe afaceri decît carii în gură!” Cam asta îi reprezintă pe politicieni din orice partid politic. Nici nu mai trebuiesc băgaţi în seamă mai ales după emisiunea Danei Grecu din seara asta! Incredibil ce clăpăugi care îşi arogă dreptul de a nu fi evitat la vot că are afaceri dar vrea în politică pentru că aşa se poatră altfel nu ai şanse la afaceri!(ăla cu programele IT cu alegerea aleatorie şi nu numai! Individul nici nu are ce căuta pe liste la vot dar nici ca numit în funcţie nu trebuie!!! ESTE IMAGINEA POLITICIANULUI AFACERIST-HOŢ! (aşa s-a văzut pe micul ecran!)
  HUOOOOOOOOOOOOOOOO!

 18. Extra-venituri, acum cu cel mai revolutionar sistem! Vrei sa-ti completezi repede venitul tau lunar? Nu mai stii cum sa-ti achiti mai usor ratele la banci? Acum este momentul cel mai potrivit sa incepi colaborarea cu o echipa care te poate ajuta! Avem un sistem exceptional si numai bun sa te ajute sa castigi rapid si simplu banii de care ai nevoie! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: corneliasto@yahoo.com

 19. :))) cică li se măresc salariile medicilor asistentelor sau corpului medical din economiile cu cardul de sănătate! Scuze Radu că scriu o realitate care arată profit din boală şi anume: medicul specialist chiar şi cel de familie în baza cardului de sănătate îţi scrie o reţetă lunară sau la 2 luni cu tratament en-gros(se întîmpla şi înainte de carduri dar continuă cu brio) tratament care te ţine blegit şi în casă toată ziua sau 3-4 antiinflamatorii care sunt toxice pentru organism pastile sau injecţii doză zilnică! Ştiu tot de la sp. din Bucureşti şi Iaşi că tratamentul se fixează: doza per kg corp-vîrstă-boală, poate în spitalele mari se mai practică doza că în policlinici sau la medicul de familie e lipsă totală! Ex. în loc de 2 pastile pe zi s-a mărit la 3 pe zi indiferent de pastile şi farmaciştii sînt şocaţi! AŞADAR:
  – VREŢI SALARII MĂRITE?
  – REŢETA SIGURĂ NECONTROLABILĂ: SCRIEŢI REŢETE(A SE CITI VINDEŢI) MEDICAMENTE EN-GROS PE CARD PRIN REŢETE FIECĂRUI BOLNAV!!!(pot da exemple de tratament per diagnostic.cîndva am scris de tratament cardio cu efect:buimac/brusc din somn mergi să bei apă sau să iei aer şi te arunci pe geam inconştient-tratament de la firma SANDOZ/chiar eu era să mi-o iau)

Leave a Reply