Președintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, la Alba Iulia, într-o conferință de presă, că PSD nu are ce să reproșeze “până acum” Guvernului Cioloș comparativ cu angajamentele pe care acesta și le-a asumat, cu mențiunea că sunt “anumite sincope”, cum ar fi cele legate de Ministerul Sănătății sau de “o anumită comunicare a unor miniștri”.

12 COMMENTS

 1. Gata, l-aţi ştampilat definitiv? Sunteţi mulţumiţi cu el pînă la alegeri?
  – Doar sincope? Decesul bebeluşilor şi internaţii a căror numărătoare creşte, e o sincopă?
  Ne jucaţi la zar vieţile noastre şi a copiilor noştrii?
  Mă convingeţi total şi nu numai pe mine, că aţi meritat eliminarea de la guvernare(aţi fost complici la incidentul Colectiv şi v-aţi scos plecînd din guvern)!
  Acum huzuriţi ca bebeluşii dar vom vedea după alegeri ce horodincă de plîngăcioşi urlînd în gura mare veţi fi, certînd poporul pentru prostiile voastre!
  Se cam vede rotirea de cadre între voi şi totodată spălarea mîinilor împuţite de atîta ură şi sărăcie, sînge şi morţi în ultimii 3 ani, ceva îngrozitor! Voi vă mîndriţi cu astea!
  Bravo!
  Felicitări!
  Tot înainte, ca şoimii patriei distruse de voi perindaţii politic!
  🙂 nu le-aveţi şi voi cu boicotul pe publicitate? 🙂 aveţi aceleaşi metehne!

 2. Ce se întîmplă? Nu funcţionează live online pe site! De ce?
  S-a defectat serverul sau îşi bat joc de voi ”iluminaţoirişi iluminaţii” prin comandă dată la enel-energie electrică?
  Tot ce se dă prin intermediul altor site-uri sunt înregistrări de ieri şi alaltăieri!
  De la 19.55 nu aveţi emisie live pe site!

 3. *UPDATE 16.02.2016: În perioada următoare, accesul la streamingul Antena 3 este gratuit la adresa web live.antena3.ro. Urmăriţi emisiunile Antena 3 LIVE, fără niciun cost, pe pagina de web.*
  – S-a terminat ”perioada următoare” şi nu mai emiteţi live online prin streamingul Antena 3 ?
  – Anunţul nu mai e valabil?
  Era bine dacă ne şi anunţaţi să ne îndepărtăm de voi.
  Ok. mulţumesc. Dacă nu e la voi, mai bine TVR decît la ciocănitori croncănitoare manipulante. Nu e ofensă adusă cuiva.
  Spor la noroc şi putere

 4. Cu respect, de ce apare pagina lui Chiolanis pe blogul d-voastra?Inteleg chestia cu bunul simt da’…totusi.Asta e dracu’ gol.Si e manevrat de vulpe.Prietenii din servicii stiu 😉

 5. PSD e fericit cu guvernul Ciolos. După părerea mea are și de ce. Problema este că PNL-ul, de care nu se face vorbire, nu-i deloc fericit . Nu-I fericit pentru că, oricât de proști ar fi, chiar și cu Predoiul lor, acest guvern îi discreditează completamente și pe ei, și pe joshannis.
  Eu am mai spus-o , vorba lui Mircea Badea, de vreo 70.000 de ori pe aici. Or fi existând, probabil, și pagube colaterale printre pesediști (dar fiindcă tac, să rabde) dar nu s-a vrut, oare, la general vorbind, ca Ponta să plece, după încercări repetate(de-a lu tata-moșu, desigur) exact când nu trebuia?
  Acest guvern, și după părerea mea, este foarte foarte bun . El îl reprezintă și pe joshannis, și pe cei din spatele lui joshannis, îi reprezintă pe anticomuniști(nu asta voia toată lumea?) , reprezintă și ong-urile soroșiste , și …piața., și pe ”tinerii frumoși și liberi”, și instituțiile băsiste, și pe oamenii acestor instituții, îi reprezintă și pe cei din PNL, o reprezintă, cu vârf și indesat pe Macovei, îl reprezintă și pe băsescu dar mai reprezintă și Presa care tace. Nu este normal, oare, ca aceste forte (nocive, după părerea mea) să fie lăsate să lucreze cum știu ele maai bine? Până nu vezi ce le poate pielea poți tu PSD să te opui câtă vreme nimeni nu se opune. S-a mai opus odată și s-a spus că-I blat. Degeaba spunea odată Răzvan Savaliuc(uitându-se în jur, la colegi) să nu mai fie lovit Ponta, să nu mai fie lovit PSD-ul singurii care au rămas antibăsiști . El a spus, el a auzit…și vreo doi din preajmă. Acum tot PSD-ul este vinovat că-l lasă să facă ce vrea joshnnis, via ciolos. Lucrul bine făcut, pas cu pas.
  Acum nu se mai aplică invitația(de pe youtube), Ia de la băsescu!(cunoscătorii știu despre ce este vorba) ci o alta, doar cu nume schimbat : Ia de la joshannis! Deci, luați!
  Eu, mai ciudos fiind, spun: Na-vă Joshannis!…Na-vă ciolos! Ei sunt cei ai tari.
  Și pentru ca să fie toată lumea mulțumită(mai puțin pesediștii) șă știți un secret ( auzit doar la… Dana) – Ponta e de vină!

 6. Nu, nu e fericit! Majoritatea sint chiar disperati, vazindu-se, dintr-o data, nima-n drum! O adunatura de yesmani penibili, cu pretentii de fost mare partid.
  O situatie speciala e cu Valeriu Ghiocel Zgonea! Asta e fericit cu oricine care-l lasa sa-i pupe poala. E ca apa, ia instantaneu forma vasului in care e turnat.
  La fel de jalnic, dar din alte motive, e cu Liviu Maneta Dragnea , tinut in joc de glezne, de catre “justitia” romana (ma rog, nu chiar de toata) pina dupa alegerile parlamentare, timp in care va face totul pentru ruinarea fostului mare PSD. Ca daca nu ….

Leave a Reply