”Nu cred că este normal să ajungem ca într-o formațiune politică, condusă unic, dictatorial, să nu poți să spui nimic, pentru că dacă spui, imediat ți se închide gura, că nu ești solidar, că e anul centenar, că te-ai dat cu statul paralel, că vrei să cadă guvernul și că nu vrei ordonanță cu amnistie și grațiere. Întotdeauna voi respecta decizia colegilor din partid și dacă eu voi avea de suferit politic de pe urma declarațiilor mele, de asemenea voi avea curajul să spun în comitetul exectiv, în comitetul executiv, prin reacții publice, nu lucrări subterane, nu-mi plac șobolănismele. Am avut suficient parte de ele până acum din partea celorlalți care pe față spun că totul e bine și pe dedesubt… șobolăneală. Nu vreau ca e să mă alătur acestui stil de management politic”, a  declarat Gabriela Firea intr-o conferinta de presa, potrivit stiripesurse.ro

7 COMMENTS

 1. “Umbra lui Mircea la Cozia” e exact “Umbra lui Base in PSD-ALDE”! Ce coincidenta am vazut si eu, dar e realitate! Mentorul din politica pentru plecatii din pdl e acelasi!

  • Du-te si spune in partid si daca nu sunt de acord cu tine, taci sau pleaca.
   Du-te la USR sau la PDL.

 2. Gata o executa Daddy si pe Firea, e “clar” ca e cu Soros, cu statul paralel, cu serviciile, cu strainii, cu nazistii si fascistii.

  Zarurile au fost aruncate, Firea a trecut Rubiconul, sa vedem ce se intampla acum.

 3. nu zice noutati, dar v-am auzit vorbind de IJ care a fost la comanda lui Tudorel pana acum, iar dumneavoastra regretati daca va deveni independenta…regretabil

 4. De la extaz la agonie ,e un pas mic..Dacă înainte o urmăream pe madame,acum schimb canalul !Nu știu câtă putere de manipulare are Dragnea,dar în randurile susținătorilor(nu,membrilor) PSD există deja părerea precum că au pus/aderat ghearele pe matali..”paralelii”. Cel care a postat stirea este oricum,antipesedist convins !

 5. PMB cum a fost condusa cand putinilor consilieri din opozitie li se taia microfonul iar acei cetateni care doreau sa participe la sedinte erau luati pe sus de oamenii de ordine?

Leave a Reply