In furtunoasa sedinta CEX PSD ce are loc acum, demisia din functia de presedinte executiv a lui Paul Stanescu a cutremurat partidul.

Stanescu nu se mai intelege cu Viorica Dancila, despre care surse din partid spun ca a cazut in plasa unor persoane influente din afara partidului. Aceste persoane ar avea, inainte de toate, interese uriase in domeniul afacerilor din zona guvernamentala. Ele sunt si in atentia serviciilor de informatii din aceasta cauza.

Paul Stanescu nu doreste sa faca parte din aceste jocuri sulfuroase si a renuntat la functia de presedinte executiv.

Tensiunile Stanescu-Dancila au la baza si stimularea conflictului din partea unor lideri ai PSD, care spera ca amandoi sa se macine si ei sa vina pe turnanta la conducerea partidului.

O sursa politica influenta din PSD a descris ce se intampla in CEX : “Este o tentativa de preluare ostila a partidului. Numele sunt cunoscute, interesele lor la fel. Nu mai exista solidaritate la varf. Fiecare viseaza acum sa puna mana pe partid. Daca nu suntem atenti cum gestionam aceasta evolutie post-Dragnea, PSD va face implozie. Motiunea de cenzura va trece si scadem sub 20% in sondaje”.

6 COMMENTS

 1. Bun. Atunci Dancila inseamna ca nu a trdatat, daca persoanele apropiate de premier nu sunt agreate de … servicii… Ete scartz. M-am lamurit eu pe cine iau mereu in vizor serviciile si de ce. NU securistii decid cine sa conduca PSD-ul

  • Uite ca pesedeul voteaza udemereul si la europarlamentare…Udemeristii au prins PE cu voturile membrilor de partid pesedisti din oltenia si moldova? Au prins…

 2. PSD ar avea de castigat mult mai mult daca s-ar retrage de la guvernare si si populatia ar fi satisfacuta. O reforma pe bune implica schimbarea unei generatii intregi si venirea uneia care intelege mai bine ce vremuri traim. Singurul pe care-l stiu care ar putea face asta e dl. Plesoianu dar sunt convins ca sunt mai multi ca el.
  Umanismul este obiectivul catre care ar trebui sa se indrepte vechile ideologii, in special stanga. Suntem atat de multi oameni pe planeta si atat de diferiti incat in mod sigur individul trebuie sa fie scopul si nu mijlocul.

 3. Serviciile secrete sunt implicate in politica de manipulare a politicii si a justitiei.

  Inca sunt stupefiat de cazul Dragnea si condamnarea lui. Din ce am inteles CORUPTIA lui Dragnea este ca a obligat angajarea a doua persoane ale partidului. Coruptia ar consta in faptul ca cele doua angajate au primit salariu fara sa lucreze nici o zi.

  Hai sa facem o paralela cu un alt exemplu: Dorel obliga niste clienti sa cumpere cutite. Dupa doua zile se afla ca cele doua persoane au comis 2 crime cu respectivele cutite.

  Cine e vinovat vanzatorul ca le-a vandut cutitele sau faptuitorii crimelor?
  La fel cu Dragnea el e de vina ca cele doua au facut o ilegalitate?

  Pai atunci Kovesi e in aceasi oala cu procurorii Onea si portocala; Basescu la fel este vinovat pe aceasi idee cu intentia de trafic de arme a lui Mircea.

  Din acest caz un lucru este clar. Justitia este acaparata de servicii si anumite structuri ale unor fosti angajati ai serviciilor.
  In ce tara ati vazut ca un serviciu secret sa se ocupe de “securizarea” votului? Mai bine s-ar vorbi de “manipulare”, “cosmetizare” a votului.

  Tot ce e secret e foarte usor schimbat. Minciuna este un secret care poate fi descoperti cu dovezi.

  Cautati dovezi de implicare serviciilor in alegeri si va veti minuna precum in cazul DNA si protocoalele secrete.

  Tara are o parte oculta ce inca nu ati descoperit-o. S-au specializat in fraudarea alegerilor in epoca Basescu-Geoana.

  • Dorel vinde 2 cuțite la un individ și îi zice să mearga acasă la Gigel să-i taie gâtul
   Conform teoriei tale Dorel nu e vinovat…
   Dragnea a ordonat să fie angajate știind că oricum nu vor veni la muncă că sunt protejatele lui. Pentru asta au fost martori și probe la dosar Pentru asta a fost condamnat.

Leave a Reply