Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins din nou, marţi, solicitarea grupului parlamentar PNL ca ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, să fie invitat la „Ora Guvernului” pentru a da explicaţii cu privire la „sustenabilitatea financiară a implementării legii salarizării a personalului plătit din fonduri publice”, pe motiv că proiectul numai ce a ajuns în Camera Deputaţilor, neexistând o formă finală a acestuia, scrie news.ro

Liviu Dragnea a spus saptamana trecuta ca “ministrul de finante este un ministru bun, dar care comunica dezastruos”.

6 COMMENTS

  1. Vedeți, vă rog, http://www.mfinante.gov.ro/sinteza.html și întrebați-vă, ca și mine, de ce mama dracului de la 29 decembrie 2016 și până astăzi nu au mai fost emise de către MFP ordine de plată pentru titlurile de plata ANRP. Eu am transmis MFP, în data de 13 mai crt., o petiție – rămasă încă fără răspuns – prin care solicitam explicații cu privire la cele 556 de titluri de plată emise de către ANRP în cursul anului 2017 până la data petiției mele – câte s-or mai fi adunat de atunci nu știu! – care dospesc la MFP. Asta pentru că, după 16 ani de la începerea demersurilor în baza legii 10/2001, cu primărie, prefectură, instanțe judecătorești, la 27 martie 2017 am primit de la ANRP înștiințarea privind emiterea, în data de 13 martie 2017, a Titlului de plată reprezentând contravaloarea tranșei întâi – din cele șase tranșe anuale! – din despăgubirile cuvenite conform Legii nr. 165/2013. Să nu te ia așa, de jos?!

  2. Stirea asta imi aduce aminte de alt ministru extraordinar de balbait dintr-un guvern PSD: Ioana Petrescu, care a fost trecuta in “mucles mode” de prim-ministrul Ponta dupa “stralucita” expunere de la Cotroceni. Aia care era virala pe net:))

Leave a Reply