Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la Antena 3, că PSD nu va intra într-un guvern cu PNL.

„Asistăm la un război hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect şi nu e democratic, dar asta e România. Nu există să susţinem un guvern tehnocrat împreună cu cei de la PNL”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a vorbit și despre amenințările trimise de Klaus Iohannis că nu va deveni premier chiar dacă PSD va câștiga alegerile.

Alina Gorghiu: Cât timp Iohannis este președinte, Dragnea nu va fi premier

„Nu am ştiut că doamna Gorghiu e avertizor, ci semipreşedinte la un partid. Dincolo de penibilul discuţiei, mi se pare grav că o doamnă îi dictează preşedintelui ce să facă(…). Ei sunt preocupaţi de funcții, de cine să fie și de cine să nu fie premier”, a spus Liviu Dragnea, duminică seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire”, la Antena 3.

http://www.antena3.ro/politica/liviu-dragnea-psd-nu-va-intra-intr-un-guvern-cu-pnl-374306.html

 

6 COMMENTS

  1. Deasemenea nu e corect si nici democratic sa castigi alegeri dupa alegeri doar prin intoxicarea populatiei cu minciuni sfruntate “oferite” cu generozitate de un urias aparat de propaganda.

  2. antena3 cand il intreaba pe condamnatul asta definitiv cand ca disparea din fata noastra lasandu-i pe cei cinstiti sa zambeasca in fata camerelor de filmat. Tupeistii astia din PSD sunt de o nesimtire fara margini. antena3 partasa in promovarea penalilor, condamnatilor si a plagiatorilor

  3. Stim ca vreti doar cu alde si udmr sa rasuciti legile justitiei cum va cade mai bine la sufletel.Nu spun ca acestea sunt perfecte sau ca sunt aplicate la modul echidistant dar voi vreti o rasturnare totala in care infractorii din politica sa aiba mult mai multe posibilitati de a scapa.Dar ce vorbesc eu aici,cea mai concludenta este declaratia lui Ponta intr-un cerc al PSD ca se vor regla niste conturi dupa ce PSD va prelua controlul politic asupra DNA-ului ! De modificarea codurilor penale nu mai vb domniile lor stau la picior cui pachetul de legi care sa modifice legislatia astfel incat anchetarea si retinerea sa fie niste mofturi ale procurorilor pe care nimeni sa nu le ia in serios.

Leave a Reply