EXIT-POLL CURS AVANGARDE. Antena 3 a difuzat la ora 21.00 un exit-poll realizat de consorţiul Curs – Avangarde pentru Antena 3 și psnews.ro. Rezultatele votului românilor sunt:

EXIT-POLL ALEGERILE PARLAMENTAR CAMERA DEPUTAȚILOR

PSD: 45,5%

PNL: 21,7%

USR: 8,5%

ALDE: 6%

PMP: 6%

UDMR: 6%

PRU: 2,5%

PAN: 1,1%

Altul: 2,7%

EXIT-POLL ALEGERILE PARLAMENTAR SENAT

PSD: 45,2%

PNL: 21,8%

USR: 8,9%

ALDE: 6,5%

PMP: 6%

UDMR: 6%

PRU: 2,5%

PAN: 1,1%

Altul: 2,0%

11 COMMENTS

 1. De aia Dragnea castiga alegerile pentru ca ofera incredere ca este un om serios dincolo de toate problemele pe care le-a avut,a iesit cu un mesaj sobru,responsabil nu glumite ieftine a la Ponta,nu s-a impaunat adica a gestionat perfect victoria ca un adevarat lider.Nu s-a maimutarit si nu s-a hlizit precum Ponta dand senzatia ca tara a incaput pe mana unui pusti de 14 ani…Mai departe vom vedea sper ca noua guvernare sa nu intre cu bocancii in legile Justitiei(calcaiul lui Achile al lor)…Daca ar guverna fara sa-i mai protejeze pe parlamentarii,fostii ministrii cu probleme in Justitie cred ca nimeni n-ar mai avea ceva cu ei nici Johannis nici americanii,nici societatea civila,ar mai guverna 20 de ani linistiti dar asta e treaba lor,te bucuri azi ca ai scapat un infractor o tratezi ca pe o victorie dar sa nu uiti ca populatia nu de asta te-a votat poate ca ea are pe agenda alte prioritati si nu se stie cum o sa cazi urat de-acolo de sus intr-o buna zi.

 2. PSD face singur 50% dupa redistribuire,cu minoritatile si ce traseisti mai prinde poate guverna si fara Tariceanu sau daca-l iau asa de mila ca sa nu spuna ca l-au abandonat o sa-i dea mult mai putin decat si-a planificat el…S-ar multumi si cu scaunul pe care-l are acum fara alte posturi din prima linie.

 3. 🙂 🙂 de acum începe greul pentru ei deşi au mai avut aceeaşi greutate după epoca băsistă, alegătorii le-au tăiat drumul ”obsedaţilor” după scaune, funcţii şi îmbogăţire!

 4. Psd a castigat romania a pierdut definitiv. Sa vedem cine va mai produce in tara asta pib ul , cati vor pleca afara.
  Romania a ajuns tara hotilor.

  • Lasa ma ca o sa produca Nicu Dan Stan Bran (Soros) si cu Basescu, nu va mai opintiti atat chiar daca sunteti spalati pe creier, voi astia fostii sustinatori ultras ai lui Sticle. Stai linistit ca aveti deci pe cine va baza.

 5. Fara UDMR LA GUVERNARE. ! Mai ales, sa nu i mai vad la ministerul sanatatii !Iar o sa importam vaccinuri din UNGARIA.

  • Pai UDMR astia si daca ar iesi toti cetatenii romani cu drept de vot la urne ei tot ar iesi cu 5%, sunt abonati pe viata la Parlamentul Romaniei. Daca e ordin de la Bruxellezi, ce vrei! Trebuie sa ne pastram legatura cu Vestul si cu lumea civilizata, prin intermediul acestor “melci”, altfel nu ai cum. Haoleuuuuu, neneeeeeeei, si eu care credeam ca in Romania la alegeri chiar nu se umbla la “cutia cu maimute”. Paaaaa

 6. puneti un alt prim-ministru de la PSD, nu pe Dragnea, electoratul a votat PSD, nu pe Dragnea. Va rog nu va jucati, de-a alegerile ca totul o sa va coste. Presedintele daca nu-i convine sa demisioneze.

Leave a Reply