Apropierea alegerilor pare să dea probleme mari partidelor mari din România și se conturează deja posibilitatea ca Traian Băsescu și partidul său de debara să aibă un rol în toată ecuația pentru Primăria Generală.

În tabăra PNL, Alina Gorghiu s-a mai gândit şi nu mai e la fel de vehementă că PNL nu va face sub nicio formă alianţă cu Băsescu.

Ba este posibilă dar doar pentru câştigarea primăriei Capitalei pentru că, se scuză Gorghiu, nimeni nu poate câştiga singur majoritatea în Consiliul General.

Nici PSD nu exclude cu subiect și predicat o alianță cu Traian Băsescu, dacă este să privim declarația făcută miercuri de Liviu Dragnea.

“Nu vreau să fac afirmaţii de felul acesta până nu văd rezultatele. Primarul şi consilierii noştri vor face propuneri de discuţii cu alte partide. Să spunem că excludem pe cineva nu cred că ar fi corect”, a declarat Dragnea, la Adevărul Live.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de miercuri a emisiunii 100 de minute, realizată de Alessandra Stoicescu la Antena 3.

Liberalul Virgil Guran a explicat că nu poți să lași țara în haos și că în politică trebuie luate în calcul toate variantele posibile.

“Orice țară democratică are un guvern, dacă sunt cetățeni care votează cu Băsescu, atunci logica este următoarea: s-ar putea să ne trezim peste șase luni că se termină alegerile și Băsescu anunță de la Golden Blitz că unul din partide trebuie să facă alianță cu dânsul. Și trebuie găsită o soluție, nu poți să nu faci guvern, să lași țara în haos?

7 COMMENTS

  1. Serios?
    Dar în cei 26 ani de democraţie copiată de la alţii şi implementată prost sau în scopuri personale cum a fost, este şi va fi?
    **Liberalul Virgil Guran a explicat că nu poți să lași țara în haos și că în politică trebuie luate în calcul toate variantele posibile.**
    Se vede clar: sunteţi nişte ”jigodii toţi”, vă pupic pe botic de mama focului toţi cînd e vorba de funcţii, scaune ocupate şi venituri de pomană milogilor! Mai bine v-ar aduna cu tîrnul şi direct în container cu voi!

  2. PPE , PRIN BĂSESCU ȘI BASISTII LUI , RĂSPÂNDIȚI ÎN TOATE PARTIDELE , A REUȘIT SĂ ACAPAREZE ÎNTREGUL SPECTRU POLITIC ( DRAGNEA ,PROVINE DIN PDL ! ÎN PNL NOU, 1/2 PROVINE DIN PDL ) ! APROPO , CE PARTID ȘI CE MEMBRI DE PARTID SUNT ACEIA CARE RENUNȚĂ LA SIGLĂ , ISTORIC , DOCTRINĂ , PRESTIGIU ? ESTE CUMVA UN PARTID DE OPORTUNIȘTI ? E DOAR O ÎNTREBARE ! CEI CARE S-AU ALIAT SAU SE ALIAZĂ CU EI , SUNT ȘI EI OPORTUNIȘTI ? CE BINE POT SĂ FACĂ POPORULUI ROMÂN , OPORTUNIȘTII ? ESTE DOAR O ALTĂ ÎNTREBARE !

Leave a Reply