Top talk-shows in Romania, Ianuarie 2014

antena 3

Antena 10 ocupa primele 12 locuri ! 

Punctul de intalnire, pe locul 2, dupa cel mai urmarit talk show, Sinteza zilei, moderat de Mihai Gadea.
La Ordinea zilei este si ea in top 5!  

Va multumesc pentru tot !

http://www.antena3.ro/emisiuni/read/punctul-de-intalnire.html

 

49 COMMENTS

  • Radule,

   Foarte bun si interviul cu profesorul Athanasiu.
   Cred ca esti singurul om din televizune care nu intrerupe aiurea pe cel intervievat.
   Restul, cam toti adica, isi urmaresc doar ideile lor din cap si intrerup exact cand spune invitatul ceva mai important.

   keep up the good work 🙂

 1. Pregatiti-va de mari presiuni si intimidari.Serviciile secrete vor sprijini “miscarea populara”.Lovitura de imagine si forta pe care o pregatesc acolitii din justitie si Servicii va fi convocarea lui Ponta la DNA,se para ca Ponta are niste probleme dubioase pe care Basescu le va expoata mediatic.Felicitarii pentru impactul colosal pe care il aveti in opinia publica.

  • “Zece motive pentru care șeful STS, Marcel Opriș, trebuie demis

   Marcel Opriş, șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a fost chemat joi, la ordin, la Palatul Cotroceni, de Traian Băsescu. Generalul Opriş, aşa cum are pretenţia să i se adreseze jurnaliştii, a refuzat să spună de ce a fost chemat la raport de preşedinte cu câteva zile înainte de şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) în care i se decide funcţia.

   Duminică, CSAT hotărâște dacă “generalul” îşi păstrează sau nu funcţia.

   Iată cele zece motive pentru care Marcel Opriș ar trebui demis fără nicio ezitare:

   1. Doi morți în sarcina lui Opriș. În accidetul din Apuseni, soldat cu doi morți, Aurelia Ion și Adrian Iovan, STS nu a reușit nici după șase ore să identifice locul și să intercepteze telefoanele victimelor, toate funcționale.

   2. Fonduri imense cheltuite degeaba. Serviciul 112 pentru care STS a plătit 40 milioane de euro nu a reușit să interpreteze datele transmise de doctorul Radu Zamfir de la locul accidentului, deși Marcel Opriș se lăuda că sistemul poate să localizeze orice apel în 15 secunde. STS cheltuieşte anual 10 milioane euro pentru funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă.

   3. Implicarea în referendum. În timpul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu, STS a continuat să-i pună la dispoziție toată logistica, deși acesta era suspendat din funcția de președinte. Acest lucru a atras încercarea președintelui interimar Crin Antonescu de a-l schimba din funcție pe Marcel Opriș, dar s-a opus consilierul prezidențial Iulian Fota, trimis special și adus din concediu.

   4. Implicarea în alegerile prezidențiale. La câteva zile după alegerile prezidențiale din 2009, când Mircea Geoană părea să le câștige, au apărut primele acuzații în presă. Pe data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoană îl depăşea cu mai mult de 5 procente pe Traian Băsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervă (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriş, şeful STS, se spunea în presa locală. Nu s-a lămurit nici până astăzi ce s-a întâmplat în noaptea în care Geoană a pierdut alegerile.

   5. STS, colaborare cu coordonatorul alegerilor PDL, Adriean Videanu. Acuzațiile din perioada alegerilor au legătură și cu omul lui Traian Băsescu, coordonatorul alegerilor PDL, Adriean Videanu, acuzat că ar fi colaborat direct cu STS. Nu există explicații nici până în acest moment.

   6. STS și interceptările ilegale. De-a lungul timpului STS a fost acuzat că ascultă telefoanele dușmanilor politici ai celor aflați la putere, ai șefului suprem, lucru descoperit chiar și de presa străină. Nu există până în acest moment nicio explicație.

   7. Cum a ajuns general. Marcel Opriș nu și-a câștigat gradele și stelele în luptă ci, cel mai probabil, în urma serviciilor făcute președintelui țării. El a fost avansat în grad de trei ori, consecutiv, de Traian Băsescu, prin decrete prezidenţiale. Mai mult, printr-un decret din 18 decembrie 2010, preşedintele Băsescu l-a decorat pe general cu Ordinul Naţional “Steaua României”, în grad de ofiţer pentru rezultatele remarcabile obţinute în organizare şi coordonarea STS.

   8. Contracte pentru prieteni și familie. Milioane de euro din banii instituţiei au fost viraţi în conturile amicilor săi. Firmele acestora au fost beneficiarele unor contracte grase de la STS. La una dintre acestea lucra, coincidență , și soția lui Opriș.

   9. Averea generalului. Marcel Opriş conduce de nouă ani STS. A fost numit de Traian Băsescu în 2005. Pe atunci, era sărac lipit pământului, după cum se vedea în declarația de avere de la acea vreme. Opriș avea un singur apartament, şi acela aflat în proprietatea soţiei sale, Camelia Opriş. De la an la an, conturile directorului STS au început să crească, deşi salariul nu depăşea 11.500 de lei pe lună. Chiar dacă ar fi pus toţi banii de-o parte, tot nu se explică averea pe care a acumulat-o începând de la data numirii sale în funcţie.

   10. Atitudinea față de presă. Marcel Opriș a ignorant și a jignit presa de câte ori a avut ocazia. Ultima oară a făcut-o cu jurnaliștii de la Antena3.

   Jeni Stănciulescu”

  • basescu are cu adevarat multe puncte dubioase ba si niste plangeri penale pentru care poate fi chemat la procura generala simultan cu ponta la dna s-au chiar mai devreme.

 2. pai in primul rand se vede profesionalismul vostru,apoi implicarea voastra,apoi echidistanta !!! iar in final ar trebui sa schimbati denumirea antenei 3 in ….ANTENA 10 !!!! felicitari pentru tot ce faceti

 3. Mi se pare mie sau emisiunea “Previziunile zilei” a scazut foarte mult de la plecarea dl Niels Schneker?

  • Nu cred ca vi se pare,eu unul ma mai uit din cand in cand dar cu Niels Schneker era cu totul altceva !!! Asa cum nu ma mai uit deloc la emisiunea Danei Grecu,prea mult tupeu,obraznicie,infatuare…din partea ei bineinteles nu a invitatilor ! In schimb ma uit cu placere la primele trei clasate cu un plus pentru ”Punctul de intalnire” !

   • 🙂 bai fratilor voi sunteti incorigibili !! Dana Grecu isi face meseria la fel ca si pana acum. Insa ea este unul din putinii jurnalisti care au inteles ca dusmanul national are AMR-ul in scadere, ca viata in Romania continua si dupa Basescu, iar nivelul nostru de trai depinde de, si va depinde, de guvernul Ponta! Ce ati vrea sa faca? Sa lase de o parte derapajele actualei puteri pentru a combate si ea impotriva lui Basescu?

    PS. Special pentru Radu Tudor … acum ceva timp va spuneam de migrarea jurnalistilor si dadeam ca sigura plecarea Andreei Cretulescu de la RealitateaTV sau a Sorinei Matei de la RomaniaTv … indiferent de motivatiile oficiale, toti stim de ce au facut-o.
    Vad deja ca o parte din publicul Antenei3 se simte “tradat” de d.na Grecu. Sper din tot sufletul ca nu va urma o noua migrare. Nu de alta, dar presei ii va fi din ce in ce mai greu sa se prezinte ca independenta de jocul politic.

 4. Când protestatarii anti-Chevron blocau drumurile – Miliția și Jandarmeria aplicau amenzi și bastoane în Capitala și la Pungești.

  Conform legii administratorii drumurilor blocate și nedeszăpezite ar trebui amendați în egala măsura .

  De aceasta data nu mai sunt la fel de scrupuloși milițienii regimului Ponta-Băsescu și legea se aplica doar când e vorba de interesele unor companii străine nu și a plătitorilor de taxe ?

 5. Tineti-o tot asa. Primele 12 locuri sunt ocupate de Antena 3. Asta spune tot. Si cand te gandesti ca unele slugi basiste, sustin ca publicul Antena 3 este needucat, in conditiile in care invitatii sunt in majoritatea lor de mare calibru, cum ar fi acad. C.C. Giurescu, prof. B. Teodorescu, M. Diaconu, s.a. Faptul ca aduceti critici, uneori acide actualei puteri, va acorda si mai mult credit. Cat priveste opozitia, cum sa mai ai incredere in PDL, sau mai nou Miscarea Populara, autorii dezastrului!? Cand zici Miscarea Populara, zici inevitabil Traian Basescu. Un minim instinct de conservare, i-ar determina pe unii din cele doua partide sa se dezica de acesta. Mizeaza in continuare pe faptul ca romanii uita cam repede, iar unii sunt de-a dreptul cu capul in nori.

 6. Dupa parerea mea, ca nespecialist,cred ca daca ati ajuns in top 2, aceast lucru se datoreaza :
  1.Moderatorului care a dovedit ca este un “roman get beget” ,un moderator care nu oboseste sa promoveze patriotismul,dreptatea si adevarul si unui moderator care si-a facut neabatut (indiferent de unele interferente/perturberante,de moment, in politica ANTENEI 3 ) numai “politica sa ” adica o politica pentru interesul national al tarii. Stim ca un moderator este platit de un patron dar parerea/viziunea moderatorului trebuie sa nu fie, NU NEAPARAT viziunea patronului, ci numai VIZIUNEA SA PROPRIE(sa rezoneze) conform ASTEPTARILOR TELESPECTATORILOR …care vizioneaza acea emisiune.
  2.Calitatii invitatiilor dvs(publicul se uita la oameni de incredere/patrioti ,la oameni care pot spune ceva ,la oameni de unde sa invete ceva).Incercati sa faceti o emisiune cu chilotareala,otv-ista …si sunt sigur ca v-ati prabusi la capiltolul de audienta.
  Tare mi-asi dori sa-l aveti invitat pe dnul profesor ATANASIU/PSD.Acest om intelept te unge la inima’la suflet atunci cand …vorbeste.NUMAI auzind un asemenea OM mai poti sa speri ca in ROMANIA nu sunt numai politicieni corupti/hoti/politruci si ca pentru acesti indivizi nu exista notiuni ca …romani , ROMANIA , interesul national… si realizezi ,zilnic, ca ei se gandesc numai la interesul lor propriu si DECI numai la …putere/avere/bani/vaca kobe si mosii.

 7. Uite topul meu:
  1.Subiectiv
  2.Sinteza Zilei
  3Punctul de întâlnire
  4.La Ordinea Zilei
  5.Previziunile Zilei
  6.Income Magazine
  7.Q A
  8.100 minute
  9.Esenţial
  10.Panorama

 8. Am semnat petiţia în care mă simt lezat de criyele de nervi ale lui Băsescu.Ar trebui careva să i facă o plângere sau mai multe la instituţia de stat care se ocupă de discriminări.
  Încercăm să i adaptăm în societate pe cât mai mulţi!
  Vom trimite dascăli!Aşa au ajuns,vasăzică dascălii?Să lucreze pe post de Crucea Roşie?Au cel mai mic salaru ca bugetar deci să i trimitem să educe ţiganii?
  Nesimţiţii Boc,Băsescu trebuie să plătească pentru afirmaţiile ţară de mâna a 3 a,ţară bananieră,pensii nesimţite,salarii nesimţite,ajutoare nesimţite,şcoala românească produce tâmpiţi,eram beat când am yis asta…

 9. parerea mea e ca in 2014 antena 3 va trage cu toate tunurile in crin antonescu pentru a ajuta candidatura prezidentiala a mincinosului ponta, noul aliat al patronului intact , dan voiculescu. deja vad la gadea si ursu un flavour inca din zilele astea

 10. FELICITARI !!! Emisiunile Antenei 3, sunt excelente,la modul general, ne mai ridica moralul, ne simtim mai bine, urmarindu-va, dar “punctul de intalnire” ests, intr-adevar, o emisiune elevata, pt oameni putin mai educati,putin mai cunoscatori ai istoriei, culturii poporului nostru, motiv pt care principalii blamatori sunt pdl-istii,care sunt antiromania care inteleg NU din discutii,ei fiind Gica Contra pt tot ce nu-i avantajeaza si imbogateste.Tin sa le reamintesc ca in mormant nu luam nimic cu noi !! Poate ei !??

 11. PS Si daca este vorba de clasamente sa incercam sa facem un clasament al partidelor dupa aviditatea membrilor sai de partid(in decurs de 24 ani) dupa…avere /putere/vaca kobe/bani si mosii:
  1.Pe locul intai conducand detasat se afla membrii PDL(este plina presa cu numele si furturile lor din bugetul statului,de furtul lor prin capusarea a sute de intreprinderi si institutii din ROMANIA ) si acest lucru l-au facut aproape toti incepand cu seful lor(cucul) si pana la ultimul membru de partid.Dle RADU TUDOR daca stiti numele vreunui PDL -ist cinstit va rugam sa ni-l comunicati sa-l cunoastem si noi.
  2.Pe locul doi vine PSD-ul plin si el de baroni si de imbogatiti.Insa aici mai gasesti cate un om corect/cinstit (de ex dnul MINISTRU profesor ATANASIU,alti politicieni printre care si dnul VICTOR PONTA caruia sa-i uram sa nu fie nici in VIITOR un hamesit dupa …putere/avere si mosii)
  3.Ultimul loc apartine liberalilor (care la randul sau are …imbogatitii lui) unde desi gasim totusi multi politicieni care desi sunt peste media romanilor, ca avutie,isi pot totusi justifica averea facuta cinstit , pana la ultimul cent(ANTONESCU,GHISE,WEBER,NORICA,JOHANNIS si multi altii).
  In orice caz aprecierea/criteriul mea/meu pentru partide a fost INTOTDEAUNA dupa acest grad de furaciune din AVEREA STATULUI/AVEREA ROMANILOR(de aceia n-am gresit niciodata in apreciere mea).
  De fapt este clar pentru toata lumea ca SITUATIA DEZASTRUOASA in care suntem ACUM nu se datoreaza UNOR MASURI de DREPTA/STANGA ci FURTULUI SI SPOLIERII romanilor si ROMANIEI , in toti cei 24 ani si cu precadere in ultimii 9 ani.Si daca prin ABSURD am fi avut la conducerea tarii,chiar presupunand un rege hot (ar fi fost doar unul care ar fi furat,care ne-ar fi furat!!) dar asa am avut in toata acesta perioada sute-mii de HOTI si CAPUSE care s-au imbogatit/ingrasat pe spatele a milioane de romani.
  Daca toti romanii cinstiti vor merge la VOT si AR VOTA dupa acest criteriu am putea ca, in scurt timp, sa scapam de toti …acesti hoti/aceste capuse nesatule si astfel sa avem pe VIITOR la presedentie,parlament,guvern ,institutii,servicii,justitie…doar conducatori cinstiti si corecti.
  Aceasta-i MAREA PROBLEMA A ROMANIEI!!!.Restul sunt doar vorbe/palavre…bla,bla,blabauri si doar o propaganda de partid/de interese proprii ale celor care au manipulat (in interesul propriu) pe romani de 24 ani.

 12. L-ati interzis pe Crin la a3? V-a trasat psd sarcina sa il scoateti dusmanul poporului? De ce n-a mai aperut Crin de luni intregi la a3? Imi amintesc cum s-a repezit colega dvs. la el acuzandu-l de basism aiurea si intr-un mod agresiv fara ca saracu sa apuce sa zica ceva…de atunci n-a mai aparut. A fost alegerea lui sa nu mai apara la a3 sau asa e ordinul?

  • pai daca pui intrebari idioate cu “ordinul” si apoi incepi sa gandesti “de ce n-a mai aparut”…. l-ai mai vazut in public in ultimele saptamani?

   • Da, a mai aparut la emisiuni tv, intr-adevar mai rar, dar nu la a3. La un moment dat, din pacate, unii colegi ai dvs. incepusera sa comenteze rautacios la adresa lui. Si ridicau in slavi psd/ ponta. Dvs ati fost singurul care nu l-ati acuzat pe Crin aiurea, dar nu a mai fost la dvs in emisiune, aveati niste dialoguri frumoase cu el si cred ca il simpatizati. In rest, succes postului, dar remediati treaba asta, ganditi-va ca printre telespectatori aveti multi simpatizanti ai liberalilor.

 13. Felicitari,este o recunoastere binemeritata a profesionalismului de care dai dovada cu fiecare aparitie la aceasta emisiune cit si in alte interventii.Ma bucur ptr.tine dar si pentru mine ca sunt alaturi de cei f. multi in aprecieri.

 14. Felicitari,la multe emisiuni serioase,cu subiecte la fel de interesante si invitati de marca!Ce-i destept atrage mereu atentia,si noi suntem aici!

 15. Saracu BANCIU este singurul de la B1 TV care nu ar trebui dat afara !
  Patronule care esti la B1 Tv schimba complet garnitura de asa zisi ziaristi care presteaza la tine fiindca altfel vei fi acuzat de port ilegal de creier sau te vor intreba altii “de ude domnule bani” pentru post. Banciule sa traiesti tata desi nu pot sa te sufar .

 16. Daca Badea ar fi lasat sa-si tina emisiunea la 23 si 15 ar avea audienta cat Gadea undeva la 4-4,5.In ultima jumatate de ora a Sintezei lumea se aseaza pe A3 asteptandu-l pe Badea dupa care daca intarzie sa intre schimba camnalul sau inchid.Asadar Gadea il fura pe Badea la greu,cu acceptul acestuia,n-am auzit sa protesteze vreodata serios.

   • Asa este domnule Tudor,suna cam rau,hai sa zicem ca eu m-am simtit un pic furat de minute bune din emisiunea lui Badea daca nu cumva chiar de emisiuni intregi la care am renuntat fiind foarte tarziu.Din fericire emisiunea dvs fiind inaintea Sintezei poate fi urmarita in intregime.

 17. Ps. Romanii ,de 24 ani, si-au ales presedinti,premieri,politicieni,primari,sefii de consilii judetene,conducatori de institutii niste indivizi “SMECHERI”si “DESCURCARETI” (chiar daca au stiut ca sunt hoti/corupti au zis :lasa nene, asta-i bun ca este smecher si descurcaret si noua asa ceva ne ..trebuie!).In acest fel romanii nu au realizat ca ei au ales dupa un criteriu al melteanului/manelistului/schengenistului/bercului mondial pentru care criteriul suprem nu este CINSTEA si CORECTITUDINEA ci :NU vezi domnule ce “smecher” si “descurcaret” este tipul asta…asta-i omul nostru “un om popular”.Oare de ce credeti ca toti coruptii si hotii si-au luat ,in decursul timpului, denumirea de “populari” …pentru a putea sa-i manipuleze pe cei saraci cu duhul ca ei ar fi ,vezi doamne,oameni din popor( pai cum sunt ei din popor cu averile lor,uriase, de miliarde cand “poporul” este in saracie lucie).Am avut conducatori populari , un presedinte “smecher”,descurcaret(pentru el),”jucator” si …unde am ajuns?.Orice roman cu mintea la “purtator” ar trebui sa realizeze unde a gresit/unde am gresit si sa nu mai repetam aceleasi greseli cand din milioane de romani cinstiti/onesti/patrioti ..noi ne-am ales tot timpul niste “smecheri”/”descurcareti”/”baieti destepti” pentru buzunarul propriu, dar hoti pentru buzunarul nostru.
  Daca vom rezolva in vitor aceasta problema ..totul va fi rezolvat.

 18. Sincere felicitari pentru audienta,dumneavoastra dar mai ales colegei dumneavoastra,Dana Grecu care este mult mai combative si ”nu are mama,nu are tata”,in sensul bun al cuvantului si strict d.p.d.v. jurnalistic.
  Am totusi o rugaminte la dumneavoastra:va rog sa-mi spuneti cat inseamna un punct de rating,din punctual de vedere al numarului telespectatorului.
  Emisiunea”La ordinea zilei”are un rating de 3,5%.Concret,cati telespectatori vizioneaza aceasta emisiune?
  Multumesc si weekend placut!

 19. Daca ar fi si echidistanta si mai putin obsedata de Basescu, Antena 3 ar fi cea mai buna televiziune de stiri din Romania
  Asa este doar cea mai urmarita televiziune de stiri
  Oricum, felicitari dle Radu Tudor pentru emisiunea dv

 20. Și eu vă mulțumesc tuturor celor de la Antena 3, vă prețuiesc și vă doresc tot binele din lume.

 21. Sper ca noul cod penal si eliberarile din inchisoare nu sunt cauzate de zvonurile ca Romania ar gazdui in curand inchisori cu teroristi adusi de “fratii” americani in Romania.

  Sper ca eliberarile borfasilor nu se fac sa dam bine la calitatea detentiei ca sa ne calificam drept o tara care poate avea inchisori cu teroristi.

 22. Felicitari pentru “Punctul de intalnire” dar si pentru “La ordinea zilei”. Sunteti impreuna cu Dana Grecu , o echipa superba!

 23. Bravo !!! V-am spus , acum ceva vreme , motivul succesului , pe langa subiectele bine alese . Aveti invitati putini si-i lasati sa vorbeasca mai liber , nu impinsi de la spate , zoriti sa ajunga mai repede la finalul maratonului , ceea ce da telespectatorului o usurinta si relaxare in timpul urmaririi emisiunii . Suntem destul de stresati si preferam emisiuni ce se ,,rumega,, usor , nefiind obositoare . Familia mea va urmareste cu interes . S-o auziti pe mama spunand : ,,hai , ca-ncepe Radu Tudor,, . Si mai e ceva . Stati bine cu logica si nu puneti intrebari ,,trasnite,, ! Doamne ajuta si pe viitor !

 24. 5 luni de la uciderea lui Ionuţ Anghel de către stat,încă 2 acte criminale din partea statului român

  Aveţi obraz domnule Sorin Oprescu.L aţi plâns pe Ionuţ Anghel şi măcar aţi dat impresia,măcar de ochii lumii că faceţi ceva.Statul român nu s a schimbat în ultimele 5 luni.Ci nu s au pregătit de iarnă şi au lăsat medici în suferinţă,să moară
  Am câteva întrebări de adresat statului român
  1.Sunt mai mulţi şi mai pricepuţi hingheri în Bucureşti?
  2.Primarii capitalei au situaţia sub control?
  3.Având la dispoziţie avioane smurd,noi,performante,din banii cetăţenilor,de ce medicii răniţi în misiune au bordat la o aeronavă veche de 40 de ani?
  Când toată lumea se jură că doctorii au fost localiyaţi de STS,de ce sşeful STS ului nu a fost DEMIS?
  Luni,cer ajutorul Antenei 3 să văd cum arată capitala după 5 luni fără Iobuţ Anghel

 25. 5 luni de la uciderea lui Ionuț anghel de către statul român,încă 2 acte criminale a statului român

  Radu Tudor,Antena 3,cum arată capitala după 5 luni de la uciderea lui Ionuț de către acest stat?
  Câți și cât de bine pregătiți,sunt hingherii din capitală?
  SMURD a achiziționat cel puțin două avioane performante din banii tuturor bolnavilor.Atunci de ce medicii s-au îmbarcat într-o aeronavă veche de 40 de ani?
  Când toată lumea se jură că STS au primit coordonatele lor,de ce directorul STS nu a fost DEMIS,ca să scăpăm de penibilul situației să facem CSAT,DUMINICĂ,doar pentru că așa vrea Băseasca…Nu e bine domnule Ponta…

 26. Am vazut aseara la PANORAMA subtitrat textul ca :basescu a castigat din NOU in lupta cu PONTA.
  Ma deranjeaza acest aspect, dar ma consolez cu gandul/cu obisnuinta ca :basescu a castigat/castiga intotdeauna “toate luptele/disputele” cu” mamaligarii/mioriticii” din USL ,insa CEL MAI MULT m-a suparat perceptia ca ROMANIA a devenit PE BUNE “TARA PROCURORILOR”(nu simbolic cum credeam/speram/faceam haz de necaz pana acum!!).
  Astfel am inteles tot din EMISIUNEA PANORAMA(DE LA DNA OANA STANCULESU SI NORICA NICOLAI foarte …suparate/dezamagite) ca IERI S-AU INTALNIT procurorul PONTA, procurorul KOVESI, procurorul ala….nu stiu cum il cheama… care este MINISTRUL JUSTITIEI(fiindca PONTA/PSD-istii au considerat ca un judecator/magistrat ca dna PIVNICERIU la MINISTRUL JUSTITIEI nu este BINE/corect fiindca peste tot IN ROMANIA trebuie sa conduca doar …procurorii,procurorii,procurorii si pentru a realiza acest lucru,fara nicio exceptie,… ii propunem lui PONTA sa candideze si la presedentia ROMANIEI) sa faca …amendamente/proiecte de legi pe ultima suta de metri.
  Astfel domnii procurori impreuna cu CSM-ul a facut ( IERI ) un proiect de lege ( de teama terorismului din ROMANIA… fiindca “stim “ca la noi in ROMANIKA terorismul este cel mai MARE DIN LUME…fiindca trebuie sa va amintiti ca era un “tip saracut la cap” care avea o butelie si “NOROCUL NOSTRU” a fost ca la prins…. SRI… deoarece asta cu butelia lui ar fi aruncat in aer toti…muntii CARPATI, de ..ne-am fi trezit ca tarisoara noastra nu mai are…munti ci numai campii) si in acest mod dupa aceste noi “legi clocite” IERI…
  ORICINE din Romania poate fi ascultat ( ILEGAL ) zi si noapte de acest regim DEMOCRATIC AL PROCURORILOR/serviciilor DIN ROMANIA.(s-ar putea totusi sa ma fi inselat si n-am inteles eu ,nefiind specialist ,in legi si coduri de procedura)
  Daca si astia pe care i-am ales(USL) si IN CARE MAI AVEM INCA INCREDERE(n-avem de ales fiindca alternativa/opozitia la USL este de …noaptea mintii sau mai bine zis un…COSMAR) se mai joaca mult cu focul,atunci s-ar putea ca USL-ul sa fie trezit din somn de ….PIATA UNIVERSITATII.

 27. Dle RADU TUDOR m-am intrebat si ma intreb TOT TIMPUL de ce dnul profesor ATANASIU/PSD nu a fost pus ministru la JUSTITIE?.Oare cati” cu nasul in suflet” din PSD nu iubesc… UN OM/UN PATRIOT?.Oare cand PONTA va reusii sa scape de acesti…indivizi.

 28. Veti spune ca nu e bine d-le R.Tudor dar sincer nu avem cu cine vota . Toti de la primul pana la ultimul individ care s-au asezat in fotolii calde si-au facut averi pe spatele celor ce muncesc din greu si a pensionarilor unde d-na M. Campeanu a facut o lege a pensionarilor in bataie de joc Nu acestia sa ne conduca indiferent de partide si-au facut averi sfidand poporul si punandu-ne JUGUL de gat. faceti v-as ruga o campanie cu capete distinse ca sunt destui dar nu sunt lasati de ‘mafihoti’cand v-om vedea altfel de persoane cu alte conceptii decat inavutirea personala atuci vom merge cu adevarat la vot

Leave a Reply