Potrivit datelor de piata ale Kantar Media, Antena 3 si-a consolidat locul de lider in clasamentul televiziunilor de stiri si pozitia nr 3 in topul televiziunilor romanesti, dupa Pro tv si Antena 1.

In medie, peste 3.000.000 de telespectatori au urmarit in luna martie cel putin un minut programele Antena 3.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Iata si topul emisiunilor de tip talk show din Romania in luna martie 2015 :

top talk show martie 2015

http://www.antena3.ro/sport/baschet/antena-3-pe-locul-i-si-in-martie-289164.html

 

10 COMMENTS

 1. “Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International … ”
  ANT 3 isi merita pe deplin afilierea si locul fruntas ocupat pe piata media si nu va suparati cand mai sunteti criticati, critica constructiva.
  Felicitari Dvs. si tuturor colaboratorilor din fata si din spatele camerelor de luat vederi si la cat mai multe emisiuni de tinuta.

 2. Lista asta e chiar pe bune? Intreb caci vad, numai A si RTV. Altii chiar nu exista? Adica, la S Matei B1, care s-a convertit la antipedele, nu se uita nimeni? Lavinia S si justitiarul Raresel, astia chiar sunt zero cu REALITATEA ?

 3. Felicitari si multumiri in acelsi timp! Sunteti grozavi, pentru ca ati fost si ati ramas singurii alaturi de roamanii care isi doresc o Romanie altfel, curata, nebatjocorita si care sa nu fie la cheremul mafiilor politice si nu numai!

 4. Felicitari si succes mai departe!
  Ma bucur foarte mult pentru ca sunteti mereu alaturi de noi! Va multumesc pentru tot ceea ce faceti!

 5. Pe oriunde să fiţi! Meritaţi mult mai mult! Trebuie să mai reglaţi din cînd în cînd transmisia live pe site. Felicitări, rezistenţă şi , mult succes echipei A3!

 6. Felicitari! Urmaresc frecvent aceste doua emisiuni. “La ordinea zilei”, Dana Grecu e perseverenta in a toca marunt politicienii invitati chiar daca acestia evita raspunsurile sau, raspund vag si “prin invaluire”. O emisiune dinamica in care moderatorul, face tot posibilul ca publicul sa afle adevarul.
  “Punctul de intalnire” ma atrage mai ales prin invitatii de seama pe care uneori ii are: Dinu C. Giurascu, Ilie Serbanescu si altii, oameni pe care eu ii consider patrioti. Este bine structurata, cu intrebari la obiect, clare, ce asteapta raspunsuri la fel de limpezi privind politica interna sau externa. La fel stau lucrurile si cand in cadrul emisiunii se face analiza militara.
  De asemenea il felicit pe Radu Tudor pentru interviul in exclusivitate cu generalul Breedlove, interviu cu care a “luat fata” celorlalte televiziuni, cum se spune.
  Succes in continuare!

Leave a Reply