Presedintele Rusiei Vladimir Putin a adoptat un discurs similar cu cel al teroristilor islamisti inainte de organizarea unui mare atentat. In analizele privind fenomenul fundamentalist islamic se regasesc sute de afirmatii similare cu cele facute de generalul KGB Vladimir Putin :

Ruşii ‘vor merge în Paradis’ în caz de război nuclear, a declarat joi preşedintele rus Vladimir Putin, negând orice ambiţii războinice, dar avertizând că orice agresor care va dori să lovească ţara sa cu arma atomică va fi ‘distrus’, potrivit AFP.

‘Agresorul trebuie să înţeleagă că pedeapsa este inevitabilă, că va fi distrus. Iar noi, ca victime ale agresiunii, vom merge în Rai ca martiri. În schimb, ei (agresorii) vor crăpa pur şi simplu, nu vor avea timp nici să se pocăiască‘, a spus Putin la o conferinţă a clubului de discuţii Valdai

 

13 COMMENTS

  1. Nu înțeleg ce e în neregulă cu discursul lui, general kgb sau nu, atâta timp cât vorbește despre un agresor al țării sale…

  2. Avem parte de tot felul de “agresiuni” cat e ziua de mare, intre noi romanii, aici in tarisoara noastra. Asta ne-ar mai lipsi o “intalnire” cu agresorul de la Est.
    Agitatia-i mare deoarece “cainii razboiului” sunt la usa Ursului.

  3. Ce/i puiule, ai primit ordin sa-mi tai comentariile anterioare?! Atat poti tu?:))
    M-am uitat special la interviul lui Putin (ca m-ai facut curios): sa tragi o concluzie EXACT pe invers si mai flagrant stupida, numai la agentii acoperiti aia nu prea subtili am mai vazut:)
    Dupa ce omu spune ca NUMAI daca va fi atacat va riposta si da, constient ca si ei vor muri si ca el nu e de acord cu loviturile profilactice, sa tragi asa o concluzie te descalifica CLAR nu ca analist militar, ci ca fiinta cu creier care judeca.

Leave a Reply