8 COMMENTS

 1. Oricat nu mi-ar placea PSD-ul pt felul cum guverneaza, oribil guverneaza, dezastru, fara precedent in cei 19 ani, n-am sa am nici un moment de compasiune pentru Firea daca o dau afara din partid sau din toate functiile din PSD. Este intruchiparea falsitatii, meschinariei, este o campioana a risipei banului public si a neputintei de a face ceva pentru Bucuresti. Cel mai slab primar chiar din Romania… EVER, daca raportam la banii si la alte multe resurse pe care le are la dispozitie. este inimaginabil cum a tocat banii .

 2. E un joc complicat pentru ei, foarte simplu pentru noi care ii citim dupa moaca, joc de maidan practicat de maidanezi si cocalari, da, balacareala,jicnirile,scandalurile si intimidarea prin șantaj, e jocul politic pentru orice politician sau partid politic ori viitor candidat la o functie inalta care e platita gras ca turist in Ro.cu enorm de multe beneficii si facilitati pe langa indemnizatia si pensia alocate pe nemerit!

 3. Ioiiiii!
  Are si asta domeniu de vanatoare?!
  Il are de la tac’su sau ma’sa mostenire?! Ba nemernicilor, pamant si domenii va trebuie, pamantul si domeniile v-au intunecat mintile, va vor intra pe gat cu varf si indesat!
  Au fost destui care nu s-au mai saturat de pamant si domenii, si, le-a dat de sus pana i-au ingropat definitiv, de abia gajaie la 1-2 metri sub greutatea pamantului si a crucii la capatai!
  https://www.tolo.ro/2018/10/18/pesta-porcina-africana-din-teleorman-a-fost-gasita-pe-domeniul-de-vanatoare-al-familiei-dragnea/

 4. Inca o stramba( intre multe altele) bagata de Mister Tudor,pentru dezbinarea PSDului,prin aceasta postare !…va urmaresc demult,sunteti anti pesedist convins..va mai spuso si altii..P.S.: m am numit ProTramp ,pentru ca si pe el,nu l inghititi!

  • ar fi fost bine sa scrieti ProTrump… (btw, si eu sunt mare “Trumpist”…)

   In rest, trebuie sa intelegeti ca dl Tudor face parte dintr-o generatie crescuta, creata si cultivata de mediul politic apartinind democratilor americani. Ceea ce, pesemne, l-a marcat pina la iubire. (Basca ca lucreaza la o firma afiliata CNN, un trust media care a patentat fake news-ul si care la capitolul ura si paritialitate e depasit doar de MSNBC. Acuma, cei mai informati cunosc ca Democratii americani sunt expresia suprema a coruptiei, minciunii si imoralitatii; pe linga ei banditii nostri sunt ageamii, debutanti.)

   Prin urmare, dl Tudor se manifesta ca un globalist, ca un internationalist. Posibil, are aceste convingeri pe care le imbina in mod fericit cu misiunea, mai mult din convingere decit din interes: dl Tudor e cu Nato (da numai cind convine si la modul oficial la care convine), e cu UE (cind e de lauda si cind asta convine politicii globaliste). Dl Tudor nu e anti PSD decit cind astia o cotesc de la linia convenabila strainatatii globaliste. La modul profund si serios nu cred ca dl Tudor e anti ceva dar nu e nici pro ceva, intelegind aici un ideal, ideologie. Are si numeroase merite (prin comparatie cu altii din media noastra), merite care insa – in opinia mea – palesc in fata lipsei de impartialitate. Dl Tudor e practic un politician “sub acoperire”. Dar nu cred ca in prezent mai poti exista in media mare in mod independent; esti lasat sa ajungi acolo sau esti mentinut acolo numai daca iti indeplinesti rolul. Libertatea de gindire, de expresie, dubiul, provocarea, dezbaterea cinstita in media mainstream au disparut demult. La noi ultimul de felul asta, independent, idealist, a fost Dan Diaconescu si saracul a sfirsit in inchisoare – ca nu te joci cu globalistii… astia sunt niste mensevici de rit nou.

   Dl Tudor este ceea ce, mai nou, se numeste influencer. Deci prin activitatea sa, el influenteaza lumea, opiniile – sau macar incearca (rusii ziceau la asta agitprop). Cit de mult se lasa fiecare influentat e la latitudinea fiecaruia. Daca ati inteles fenomenul Trump in profunzimea lui, depersonalizat si in context istoric, nu puteti fi influentat de nimeni si de nimic. Fiecare va ramine cu convingerile lui, orice ar zice propaganda. Drain the swamp!

 5. Recunosc ca pana la idiotenia cu dat banii bucurestenilor celor din Ilfov ca sa “descongestionezi traficul” imi era simpatica duduia. Acu sa plece mai repede!

Leave a Reply