Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că razboiul sangeros declansat in Ucraina este un “succes” şi că Moscova nu va lăsa această ţară se devină un “cap de pod” pentru “acţiuni agresive” împotriva Rusiei, relatează France Presse.

Afirmatiile facute de Putin si redate in continuare sunt un delir paranoiac, un derapaj grav de la ratiune si echilibru, expresia unei viziuni bolnave si alterate psihic.

“Operaţiunea se derulează cu succes, în strictă conformitate cu planurile stabilite”, a afirmat Putin, conform declaraţiilor difuzate de televiziunea de stat rusă, dând asigurări din nou că Moscova nu are intenţia “de a ocupa” Ucraina. Potrivit liderului de la Kremlin, ofensiva a fost declanşată pentru că “toate opţiunile diplomatice” fuseseră “epuizate”.

“Pur şi simplu nu am avut opţiuni pentru a rezolva problema într-un mod paşnic”, a continuat preşedintele rus, care susţine că are “toate motivele să creadă” că, pe teritoriul ucrainean, sunt în dezvoltare “componente ale unor arme biologice”.

Iata cum a lovit Rusia, la ordinul lui Putin, blocurile de locuinte din Ucraina cu rachete :

 

In delirul sau, Putin a mai spus de asemenea că nu a mai putut tolera “anii de intimidare a populaţiei din Donbas”, estul rusofon al Ucrainei, unde Kievul luptă de opt ani cu separatiştii proruşi susţinuţi de Moscova.

Putin mai susţine că Ucraina “se pregătea de un scenariu violent” şi că declanşarea unei ofensive ucrainene împotriva Donbasului şi a Crimeii – peninsula ucraineană anexată în 2014 de Moscova – “nu era decât o chestiune de timp”.

El abereaza in continuare cu scenariile science-fiction de inspiratie sovietica :

“Nu am avut altă opţiune pentru a ne apăra. Nu vom permite Ucrainei să servească drept cap de pod pentru acţiuni agresive împotriva Rusiei”, a insistat preşedintele rus.

“În ceea ce priveşte tactica operaţiunilor militare, care a fost dezvoltată de Ministerul rus al Apărării şi de Statul Major, aceasta s-a justificat pe deplin”, a afirmat Putin, citat de agenţiile de presă oficiale RIA Novosti şi TASS.

În această reuniune consacrată măsurile de sprijinire a regiunilor, Vladimir Putin şi-a reiterat acuzaţiile la adresa Kievului, susţinând că partea ucraineană a sabotat soluţionarea paşnică a crizei şi că, într-un viitor previzibil, “regimul pro-nazist de la Kiev ar putea obţine arme nucleare, care ar putea lovi Rusia”, potrivit TASS.

Avansarea trupelor ruse până la Kiev şi alte oraşe ucrainene nu este legată de dorinţa de a ocupa Ucraina, a mai spus Putin. Potrivit lui, Rusia nu are un astfel de obiectiv. Cu toate acestea, toate obiectivele “operaţiunii speciale” din Ucraina vor fi cu siguranţă îndeplinite, a subliniat preşedintele rus.

Totodată, Vladimir Putin a subliniat că operaţiunea rusă din Ucraina “nu a fost decât o scuză pentru Occident ca să impună noi sancţiuni” împotriva Rusiei, denunţând o “strategie conştientă şi pe termen lung” de “descurajare şi de slăbire” a Moscovei.

“Astfel de demersuri au toate caracteristicile unei agresiuni”, a declarat Vladimir Putin, acuzând Occidentul că vrea să facă din Rusia o “ţară slabă şi dependentă”.

Putin consideră că avalanşa de sancţiuni şi condamnări occidentale care lovesc Rusia, economia ei, sportivii săi şi lumea culturală este comparabilă cu persecuţiile antisemite.

“Occidentul a făcut să cadă masca decenţei şi a început să acţioneze într-un mod odios. Se impun aici paralele cu pogromurile antisemite”, a declarat el în aceeaşi reuniune difuzată de televiziunea rusă, fără să-i pese că acuză de “nazism” regimul de la Kiev condus de evreul Volodimir Zelenski, care prin definiţie nu poate fi nazist.

Disonanţa cognitivă este observată de către experţi occidentali nu doar la Putin, ci şi la propaganda sa şi la mai mult din jumătate din populaţia rusă, care susţine Kremlinul în războiul din Ucraina, conform Meduza.io.

Printre cele mai abominabile crime ale lui Putin este si aceea a uciderii unor mame insarcinate, fara ca cei nenascuti sa supravietuiasca :

Paranoicul Putin a declarat ca in maternitatea din Mariupol se aflau “neonazisti”

1 COMMENT

  1. Cred caca stiI amanunte in legatura cu dronele cazute in croatia sau cam asa ceva si in nordul tarii noastre. Am gasit pe instagram utilizarea si utilitatea acestor drone: sunt aparate folosite pentru depistarea locatiilor unde se ascund militarii sau cetatenii pentru a fi ucisi, pentru depistarea cladirilor care ulterior vor fi distruse rapid. Toate aceste utilizari le-am gasit pe instagram si la ucrainieni si la rusii de pe front. Asa ca, sa nu mai abereze ‘clonatii’ militari sefi ca nu sunt pericol aceste aparate. Tot ce zboara si tot ce se foloseste in razboi militar, sunt distrugatoare sau urmaresc interese dezastruoase pentru zonele sau tarile conflictuale. Deja au fost doua provocari, o sa mai apara cateva. Nu intrati in panica, cetatenii din Romania, conducerea tarii care vocalizeaza nonstop este obligata ca in baza logicii reale din teren sa organizeze bine totul(precum au semnat la aderari occident si ue sau nato), sa nu existe probleme in interiorul acestei tari!

Leave a Reply