Fostul lider PDL Radu Berceanu a facut o declaratie pentru un site in legatura cu acuzatiile aduse de Elena Udrea privind banii negri din campaniile electorale si mita de la Microsoft.

“Cu cea mai mare placere, oricand ma cheama oricine, oriunde, ca sa lamurim chestia asta, pentru ca de exemplu mama mai are vreo doua luni si implineste 90 de ani si n-as putea spune ca e cea mai mare placere ca toata ziua sa apara numele meu pe acolo pe o chestie cu care n-am nici cea mai vaga legatura, niciuna.

De ce sa imi fi dat Sandu mie milioane de euro? In primul rand, ca faceam toata campania din toata tara, cu milioane de euro. Deci sunt usor sonati la cap, dar n-are importanta, e problema lor. Dar de ce sa imi fi dat? Ca mai erau 46 de presedinti (de organizatii judetene si de sector – n.red.), de ce sa imi fi dat mie si sa nu fi dat la toata lumea, daca tot avea de dat?”, a declarat fostul lider PD si PDL Radu Berceanu.

 

6 COMMENTS

 1. Dle Berceanu de ce ne intrebati pe noi:”De ce sa-mi fi dat mie si nu sa fi dat la toata lumea?” fiindca noi nu stim sa raspundem !.Dvs trebuie sa raspundeti clar si concis daca ati …primit: DA sau NU.Restul sunt doar fumigene si multe,multe …vorbe.

 2. Omu’i cu intrebarile retorice … si cu grija pentru mama (doar acu’ cateva zile a fost 8 martie)
  Stai linistit raducule ca au primit si ceilalti 46 de presedinti. Sigur, de la oamenii din teritoriu. Fiecare a primit in functie de cat de mediatizat a fost in partidul minune. Acu’ ca-s toti raspanditi care-n pnl, care-n pmp sau cum s-o mai numi asta-i sigur o diversiune. Cand o sa-i caute dna-ul sigur n-o sa-i mai gaseasca pe toti.
  Nu mai e pdl-ul iar base azi, maine se muta si el de la presedentie (in chirie bineinteles!) deci nu mai are unde sa-i gaseasca justitiarii statului de drept … doar nu se mai afla la locul comiterii pagubei.

 3. Dar de ce ar fi omorât Hitler atâta lume în lagărele de exterminare?!! Hă?
  Dar Ceașcă? De ce ar fi exploatat o națiune întreagă?
  Ce să mai vorbim de PDL? De ce ar fi tăiat salariile?!
  .
  Berceanu se dovedește a fi doar un alt dobitoc cu un discurs tipic de vinovat… După Emil Bobu.
  Auzi tu!! Să-i spunem noi lui ”de ce?”!
  ”De kiki, boule!”

 4. N-am sa uit niciodata declaratia acestui domn: “Vreau sa-i vad cu gem de durere pe aia cu Q7”- in momentul cand a solicitat cresterea taxelor la autoturisme.
  Atata ura la adresa cetateanului nu am simtit de la nici un politician. Ca si cum aia cu Q7 nu sunt cetateni platitori de taxe,impozite accize. Pai boul asta nu a inteles ca ala cu Q7 da de lucru la alti 20-30 oameni minim si duce greul tarii in spate. Trist…
  Ura de pe chipul lui schimonosit din momentul nefericitei declaratii, mi-a ramas intiparita in minte!

Leave a Reply