Home Articole Radu Mazare, conturi secrete in Israel cu 779.000 euro

Radu Mazare, conturi secrete in Israel cu 779.000 euro

5740
22

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța extinderea acțiunii de control cu privire la diferența nejustificată între averea dobândită și veniturile realizate de către Radu Mazăre, având în vedere suma identificată, în cuantum de 779.057 euro, reprezentând mai multe depozite într-un cont deschis de către acesta la o unitate bancară de pe teritoriul statului Israel, sucursala Netanya.

De asemenea, depozitele bancare în cuantum de 779.057 euro nu au fost menționate în declarațiile de avere completate de Radu Mazăre, în perioada 2008 — 2012.

ANI precizează că această sumă cu caracter nejustificat a fost identificată în același dosar în care Agenția Națională de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie, Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța, începerea acțiunii de control cu privire la o diferență nejustificată în cuantum de 137.570 euro și 143.818 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 — mai 2015) de către Radu Mazăre

22 COMMENTS

   • Din punctual dumneavoastra de vedere aveti perfecta dreptate. Nu imi aduc aminte sa va fi vazut spunand ceva de bine despre Mazarica si v-am urmarit de foarte mult timp. Dar nu bagati mana in foc si pentru unii dintre colegii dumnevoastra mai ales pentru doamna Stoicescu.

    • Este ca te-a inverzit pe matze,de multe ori,doamna Stoicescu? Mare GHINION ca nu sunt numai basisto-iohannisti prin televiziunile astea.

   • Nu-i suficient praf, ci proasta, idioata, spalata pe creier de sistemul, inca activ, eficient instaurat, mentinut si va fi conservat de mafiotul basescu mondial.

   • Nu-i suficient praf, ci proasta, idioata, spalata pe creier de sistemul, inca activ, eficient, instaurat, mentinut si va fi conservat de mafiotul basescu mondial.

  • @Carmen: bite your brain spinning de aîta scris dictat. poate ai avut tu vise erotice cu el dar nu cred că-şi usca vrejul pentru a-l vedea tu.
   dă-mi un sponsor promit că nu te voi trăda! vreau vreau urgent!

 1. Daca i l-a gasit ANI numai secret nu era.Pacalicii astia nu stiu de fapt ce inseamna un cont secret al lui Mazare adica unul cu zerouri de te plictisesti numarandu-le…daca ar da peste unul si asta cu totul intamplator si-ar face seppuku in secunda urmatoare.Valabil si pt alti politicieni de top basisti sau antibasisti asta ca sa nu avem vorbe.

 2. 700000-800000 de € ??? Astia erau bani de buzunar ! Cred ca procurorii aceia ar putea sapa mai adânc !

 3. Jurati-va ca nu a fost asa ! Doamne cat era de basista justitia in momentul in care l-a saltat DNA Doamne cate emisiuni de aparare a circarului mazare erau la antena3. Chiar nu are rost …cum vroia Basescu sa-i ia portul la cinstitul asta si la alalalt cinstit seful CL… lasati ca ma uit prea mult la antena3 ca sa uit ce vad

  • @Carmen: tu ştii ce înseamnă televiziune?
   – Tu ştii ce înseamnă realizarea unei emisiuni?
   – Tu ştii ce riscuri îşi asumă un om de televiziune?
   Nu vreau ”esplicaţii” se simte prin ceea ce scrii valoarea-ţi minunată!

 4. Nu cred că e singurul care a avut sau are. sunt destui care sunt ocoliţi de scuipatul controalelor.

 5. Dar cu veniturile nejustificate ale lui nea primarele Werner Klauss cum a ramas? ANI nu a dat si p’acolo?

 6. Mazare e un actor ratat, n-o spun in sens peiorativ ci cu sentimentul ca si-a gresit meseria. Sunt sigura ca ipostaza de pirat, in care a aparut la unul din spectacolele de masa in care ii placea sa joace pe vremea cand era primar, a inspirat ANI sa-i caute comorile ascunse in pustiurile Sinaiului! Totusi, pasiunea pentru scena si travesti nu-i anuleaza inteligenta, nici simtul afacerilor. Iarasi, cred sincer, adica ma astept sa aiba nu numai o explicatie plauzibila pentru discrepantele intre declaratia de avere si “comoara” camuflata, dar si documente care sa justifice provenienta sumelor imputate. Documente care, in graba mare de a-l prinde, potera ANI le-a scapat din vedere. In orice caz, Mazare, dupa cate l-am vazut in aparitiile pe ecran, n-ar fi in stare sa dea un raspuns de tipul: am facut avere din meditatii de caiac! nici sa-l pici cu ceara. Ar fi o insulta adusa propriei inteligente si e prea orgolios ca sa renunte la acest atu natural. Si, probabil, va prefera “beciul Domnesc” ridicolului unei astfel de aparari, ceea ce, in timp, ii va recastiga favoarea publicului insetat de sange de pirat.

 7. Bine ar fi ca toate sumele colosale nejustificate de toti astia care au devalizat Romania, sa fie transferati intr-un cont al statului si directionati punctual pentru anumite scopuri in afara de autostrazi, ca aia sunt maestrii in speriat banii. Ciudat este ca toata mafia de la “autostrazi” rezista si nimeni nu se atinge de ei.
  Inca o ciudatenie, astia de la apa si canal numai firme particulare, acum toamna au ramat toate strazile si bulevardele Bucurestiului. Ca sa nu mai spun de asfaltangii care vor asfalta tot ce-au stricat ceilalti tocmai cand vor fi ploile de toamna. Pe astia nu-i vede nimeni ?

 8. Si-a pierdut mazare milionul, noroc ca i l-a gasit ANI/DNA. !
  Sareau in sus psdistii cand si-a luat ioan basescu credit de un milion (cu garantii etc..) ,
  dar ca mazare , nastase, vanghelie… etc etc etc.. etc… fura milionae (dovedit! Nu povesti, ca poate si cu daca) nu-i nicio problema?

 9. D-na Carmen nu aveti telecomanda daca nu aveti ma ofer sa va cumpar eu ”O TELECOMANDA” chiar nu inteleg de ce va uitati obsedant la ANTENA”3” sunteti penibila poate ati devenit si dvs.
  ”masochista ” ca precupeata de la NOUL PNL” CELEBRA GOR=GHIU
  Eu va dau o solutie gasita de un ”procuror???” de la ”DNA” a spus ca si-a scos ANTENA ”3” din grila de programe si se uita numai la ==b”1”tv=== de ce nu ii urmati exemplu inteligentului de la ”DNA????” nu va mai enervati e pacat eu va urez numai ===SUCCESURI====

 10. CELEBRA ISTITUTIE ”ANI” TOTAL INUTILA UNDE ASA ZISI ”ANTICORUPTIONISTI ?”CREATURILE INVENTATE DE SUPER PROCUROAREA COMUNISTA MONICA LUISA MACOVEI AU DESCOPERIT ”AMERICA” NU STIE DE NORD SAU DE SUD AU DECLARAT CU PROFESIONALISM LOR SPECIFIC SI CU MULTA DRAGOSTE CA DOMNUL MAZARE ARE BANI IN ISRAEL CE GOGOASA ??? DE 3 LEI
  BANCILE DIN ISRAEL SAU DIN ALTE STATE NU DAU RELATII DESPRE CLIENTI LOR SE RESPECTA CU SFIINTENIE SECRETUL BANCAR IN CAZ CONTRAR ISI PIERD CLIENTII
  BANCILE DAU RELATII DESPRE CLIENTI LOR NUMAI IN CAZUL IN CARE ACESTIA A SAVARSIT INFRACTIUNI GRAVE SE FAC COMISI ROGATORII INTRE STATE LA NIVELUL MINISTERUL DE JUSTITIEI NU LA CEREA LUI ”ANI” DE PE DREAPTA DIN ROMANIA CEA CE NU ESTE CAZUL LUI MAZARE
  PANA CAND ACESTE INSTITUTII DE FORTA CREATE DE BASESCU SI MACOVEI VOR FI DESFIINTATE PE CRITERIUL CA IN NICI O TARA DIN ”UE” O ASEMENEA INSTITUTIE NU EXISTA POATE CA ONORABILI NOSTRI PARLAMENTARI SE VOR TREZI SI NU VOR MAI FI CARE CUM SPUNE OANA ZAMFIR” NUMAI LA STADIUL DE MOLUSTE ”

Leave a Reply