Potrivit informațiilor obținute de la surse înalte din Cecenia, Ghenadi Gudkov, fost deputat al Dumei de Stat, a dezvăluit că Ramzan Kadîrov a fost supus unui transplant de rinichi, dar corpul său a respins transplantul și se află într-o stare critică.

Afirmațiile liderului opoziției ruse cu privire la starea de sănătate a liderului Ceceniei au fost făcute în cadrul unui podcast al jurnalistei independente ruse Iulia Latinina, pe data de 14 septembrie. Informația a fost ulterior preluată de portalul de știri ucrainean Dialog.

„I-am sunat pe ceceni proeminenți și i-am întrebat: se poartă urât, ia substanțe, sau este într-adevăr starea de sănătate? Ei spun că, potrivit datelor lor, el e cu adevărat bolnav de rinichi. A suferit o operație, un transplant, nu a avut succes în totalitate, se presupune că nu totul a prins, au apărut niște abcese. Starea lui de sănătate este foarte proastă”, a spus Gudkov.

Zvonuri cu privire la o deteriorare bruscă a sănătății lui Ramzan Kadîrov au apărut în primăvara anului 2023. Ulterior, jurnalistul kazah Azamat Maitanov a relatat că liderul cecen suferă de probleme grave la rinichi. Trebuie subliniat că informațiile referitoare la starea de sănătate a lui Ramzan Kadîrov nu au putut fi verificate și nici nu au fost confirmate oficial, scrie Agerpres.

 

Se spune că liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a îngropat de viu pe vicepremierul țării sale. Acest lucru este raportat de canalul rus Telegram „VChK-OGPU” (800.000 de abonați), citând surse familiare cu cazul, scrie ziarul Bild.

Elkhan Suleimanov, presupusul ucis, ar fi fost medicul personal al lui Kadîrov. Liderul cecen l-ar fi considerat pe Suleimanov responsabil de starea sa de sănătate tot mai deteriorată.

Au existat multe speculații cu privire la sănătatea lui Kadîrov, mai ales la începutul anului. Se îngrășase considerabil, părea foarte supraponderal și adesea nu își putea deschide ochii. Pe atunci se vorbea despre o posibilă problemă cu rinichii.

Se spune că liderul cecen crede că a fost otrăvit! Adeptii lui sunt cei care i-ar fi sugerat acest lucru, relatează canalul Telegram. Medicul său personal i-a făcut anumite injecții, iar Kadîrov a crezut că din această cauză s-ar fi deteriorat starea de sănătate.

Drept urmare, Suleimanov a fost demis din funcția de viceprim-ministru în octombrie 2022. Declarația oficială de la acea vreme era că el și-a dat demisia „din proprie voință”. Se spune că nu a mai fost văzut de atunci. Se pare că a fost ucis cu brutalitate, îngropat de viu.

De atunci, nu a mai existat niciun semn de viață pe contul său de Instagram, extrem de activ până în toamna anului trecut..

Pe telegram se mai precizează că Ramzan Kadîrov a fost tratat în mod repetat pentru presupusa otrăvire.

Până acum nu a existat nicio confirmare a afirmațiilor. Dar adevărul este că liderul cecen este cunoscut pentru acțiunile sale brutale, lăudându-se cu tortura și uciderea homosexualilor în țara sa.

 

1 COMMENT

  1. Serios? Perioada urata a vietii e de la anul la 47 ani si chinul va dura, daca rezista, pana la 57 ani. Cand i-am calculat cu cateva luni in urma, am spus despre aceasta perioada(daca iti amintesti). Face inchinaciuni de frica, teama dar si girca de moarte pentru a nu fi agatat si trimis in ukraina. Drogurile, cum spuneti voi, eu zic ca e stresul si pacatele din cursul vietii plus, pare o palma ucigasa de la putinica prin ai lor. Oricum, prea multe sanse de scapare, nu are, anul asta il finalizeaza bine, inca,nu da coltul, sa nu ne facem griji. Minte ca ursul, mereu mor, mor, mor si e viu ca vantul deocamdata.

Leave a Reply