Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că PSD “are în ADN ura faţă de societatea civilă” şi, dacă în anii ’90 Ion Iliescu “trata presa liberă cu ‘Măi animalule’ “, acum PSD “a trecut la ‘mitocanule’ “.

“PSD nu s-a schimbat şi nici nu se va schimba, are în ADN ura faţă de societatea civilă şi cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu faţă umană şi capitalismul de cumetrie. În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu şi Marţian ne făceau GOLANI şi tratau presa liberă cu “Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose şi Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională şi a Uniunii Europene, asta o ştiu toţi, chiar şi cei care pretind că sunt şocaţi, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în faţa ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarăşii aveau agenda lor, nu a României”, a scris Rareş Bogdan, joi, pe Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, i-a reproşat, miercuri seara, lui Rareş Bogdan, că “dinamitează” coaliţia “cu ştiri false”, pentru a acoperi discuţiile despre faptul că s-a dus la piaţă cu un ceas de 30.000 de euro, scrie Agerpres.

Leave a Reply