Premierul Marcel Ciolacu îi răspunde dur lui Rareş Bogdan, după ce prim-vicepreşedintele PNL l-a ameninţat cu ruperea coaliţiei. Liderul PSD l-a acuzat pe Rareş Bogdan de mitocănie, deoarece a provocat scandalul pentru a acoperi faptul că a fost la piaţă cu un ceas de zeci de mii de euro.

Ciolacu a anunţat că nu va mai accepta şedinţe de coaliţie în format extins pentru că: liberalii stau la masă, nu spun nimic şi apoi ies să arunce coaliţia în aer.

”Nu se rupe nicio coaliție și nu cade niciun Guvern. Dacă se rupe această coaliție, vă spun foarte clar. Dacă cineva va ieși din această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni.

Atât timp cât 5 ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă. Ți-ai luat informații, cum e normal ca om politic și după câteva ore tu ieși în spațiul public încercând să acoperi un gest nefericit să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieși și să spui că l-ai primit cadou de la soție, mă întreține soția și mi-a dat cadou ceasul, înseamnă că ești un mitocan.

Tu stai cu mine la masă cinci ore, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor că tu i-ai atras atenția lui Iohannis, că PSD fură bani românilor”, a declarat Marcel Cioalacu, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3CNN

 

Leave a Reply