Europarlamentarul Rareș Bogdan i-a transmis, marți, noului lider PNL București, să aibă grijă la ‘crocodilii’ si la ‘sobolanii mari’ din Capitala.

‘Trebuie sa aiba un ciocan invelit in catifea’, a mai zis Rares Bogdan despre Violeta Alexandru, dupa ce peste 600 de membri PNL Bucuresti l-au propus pe Rares Bogdan la sefia PNL Bucuresti dar Ludovic Orban a preferat-o pe Violeta Alexandru.

Noul lider PNL București l-a contrazis pe Rares Bogdan, scrie stiripesurse.ro

„Nu cred ca e cazul sa ma uit la niciun fel crocodili si sobolani. O sa fiu un om asumat, capabil sa ia decizii, care stie ce are de facut. Orice proiect care duce la risipa banilor din Bucuresti din cercul PSD va beneficia de cea mai dura opozitie din partea noastra”, i-a raspuns Violeta Alexandru lui Ludovic Orban.

PS : Am o rugaminte catre Rares Bogdan : Rares, spune si colegilor din presa cine sunt “crocodilii si sobolanii mari” din PNL. Nu de alta, dar maine-poimaine invitam vreunul in platoul tv, la emisiune. Si sare, Doamne fereste, sa ne musteLa Zoo Baneasa am vorbit deja, daca reusim sa-l tranchilizam, iau ei lighioana…Daca nu, ghinion, un crocodil in minus…

5 COMMENTS

  1. “Orice proiect care duce la risipa banilor din Bucuresti din cercul PSD…”

    aha, deci banii trebuie sa ramina in cercul PSD, sa nu se risipeasca 🙂
    Aferim, doamna, sunteti desteapta!

Leave a Reply