Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat pe Raed Arafat.

http://www.dcnews.ro/liviu-dragnea-atac-fara-precedent-la-arafat-sa-i-dea-doua-palme_514729.html

Fondatorul SMURD raspunde :

“Am incercat sa evit o polemica pe tema interventiei de la Piatra Craiului in pofida atacurilor nefondate la adresa SMURD si a mea personal din ultima perioada. Am fost acuzat ca am pus pe pilotul privat sub ancehta si ca l-am impiedicat sa faca ce dorea sa faca care in final este decizia sa personala. In urma postarii domului Liviu Dragnea, care se pare ca a fost si dansul indus in eroare, ma vad obligat sa clarific ca nu exista nici o ancheta impotriva domnului Apavaloaie iar echipa de control a DSU , care include si un reprezentant al Salvamont, a avut sarcina sa analizeze misiunea de la momentul primirii primului apel si pana la finalizare din punctul de vedere al fortelor de interventie aflate in coordonarea departamentului si anume dispecrizarea, reactia SMURD si cea a Salvamontului. Domnul Apavaloaie nu este in coordonarea departamentului iar Departamentul pentru Situatii de Urgenta nu il ancheteaza cu nimic, unica institutie care are dreptul de a-l verifica in privinta zborurilor fiind Autoritatea Aeronautica Civila. Sper ca atacurile de acest gen sa inceteze nefiind productive pentru activitatea noastra avand un impact negativ asupra personalului de interventie. Decizia pilotului SMURD de a abandona misiunea nu era o dovada a slabiciunii sau un esec al acestuia ci o dovada a intelepciunii si a respectarii unor regului clare in acest domeniu extrem de riscant.”

 

8 COMMENTS

  1. Securistii tot baga batul prin gard. Il asmut pe Dragnea impotriva lui Arafat, vor sa-i discrediteze pe oamenii care mai fac ceva pentru tara asta, etc doar doar vor ramane ”tehnocratii” sau ”noul pnl” la putere din toamna.

  2. Ca noi sa ne dam cu parerea despre interventia din Piatra Craiului ar trebui sa stim foarte in amanunt datele problemei. Oare dl. Dragnea cunoaste in amanunt problema si procedurile care se aplica in cazul acesta ? Mai bine dl. Dragnea sa vegheze si sa pastoreasca psd-ul.

  3. DRAGNEA ESTE UN ANALFABET CARE A FURAT CU TELDRUM sute de milioane de euro. sper sa putrezesca in puscarie

  4. Cu tot respectul,domnul Arafat a tinut sa raspunda unor acuze aiuristice ale lui Dragnea dar opinia publica a fost revoltata si la asta trebuia sa raspunda de ce a trebuit sa astepte persoana accidentata sa vina elicopterul SMURD sa se constate dupa cateva ore ca acesta nu poate face manevrele necesare salvarii cand putea acel elicopter civil sa intervina pe loc ? Cateva ore de chin si durere groaznica cauzata de fracturi pe niste stanci….Ei,la asta se tot fereste sa raspunda.

  5. As vrea sa ne explice cineva, daca acel pilot smurd a avut “imtelepciune” cand a anulat misiunea daca celalat pilot, cel care a salvat o viata a fost neintelept, mai ales ca ambii piloti s-au angajat pt munci care contineau riscul inerent unei actiuni de salvare v
    Deci prost e ala care a salvat. Ce bine s-a integrat Arafat in Romania, zici ca e nascut aici!

  6. Si chiar va recomand sa cautati pe net ss vedeti ce manevre tari a facut acel pilot. Sunt fff tari!! Aproape nu iti vine sa crezi. Asta inseamna pilot de salvare. Nu ca cel de la smurd care daca a vazut ca nu poate citi o carte in timp ce salva pe cineva, a decis sa-i declare superiorului ca a fost intelept. Este o diferenta intre a avea curaj si a nu-ti fi frica. Pilotul smurd a avut frica (ceea ce e uman). Nu a avut si curaj (ceea ce e necesat postului pe care il ocupa asa intelept).

  7. Buna seara oamenilor de bun simt, in primul rand ii spun Sa traiti!, domnului Raed Arafat, Dumnezeul medicinii de urgentza din Romania! Tovarasului liviu dragnea, de la Alexandria ii spun ca mi-e rusine ca este din orasul in care m-am nascut, eu parasindu-l acum vreo 20 de ani! Il rog pe acest dragnea sa-si vada lungul nasului, sa-si accepte,desi nu recunoaste caliatatatea de infractore destept pe timpuri, cand s-a imbogatit ( pe timpul in care era presedinte de Consiliu judetean)! De ce credeti c-a divortzat de bomboana lui, in acte doar? Pentru ca stia ca are sa-si piarda din avere, daca v-a fi urmarit penal! Procurorilor DNA le spun sa-i verifice toata averea: casa pe doua strazi in Alexandria, plus altele, plus terenuri, loturi de pamant, etc.! Este un om extrem de bogat, bogatia facandu-si-o prin frauda, prin trafic de influentza inca din anul 1996-1997-1998-1999-2000-2001, adica inca de cand avea functii publice prin institutiile de stat, in Alexandria, TR! Ca sociolog, nascuta in Alexandria si traind acolo pana la 19 ani, va spun ca acest Liviu Dragnea este un parvenit, un imbogatit ca urmare a traficului de influentza………..!(inca de prin anii 1998 numea in functii la regiile de stat doar membrii psd si-i revoca pe cei in functie dar care nu erau membrii psd, cazul meu) Ponta??????????????????? Vezi ca acest cacat dragnea liviu, prietenul tau care te futye pe la spate de dobitoc imputit ce este, este un cacat de om, un parvenit de pe urma partidului, care il slujeste atata timp cat ii face favoruri, dupa care isi va baga pulka in el de psd! La puscarie scarba imputita, dobitocule liviu dragnea! Vom face mai multi plangere impotriva ta, dobitocule! Si asta la Comisia Europeana, sa te dea dracului de dobitoc imputit, scarbos imputit dragnea liviu, ce esti! Pon ta Victor, departeaza-te de el, ca ti-l fac sa moara pe scarba imputita de cacat liviu prostul dragnea si pe dobitoaca aia de bombonica proasta imputita ce este, taranca pulii care a fost fatata intr-un cuptor de lut, caci ma-sa era prea saraca sa nasca la spital!

Leave a Reply