Anul electoral 2016. Fostul premier Victor Ponta citeaza din Hotnews, agentia de presa pe care ani de zile a calificat-o drept basista si securista. Preluand un link de la agentia basista, Ponta are o cerere exploziva : dosar DNA pentru Iohannis !

Ponta :

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20921888-klaus-iohanni…

Bun – deci acum, daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora, urmeaza :

1. DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra Dlui Klaus Iohannis pt savarsirea infractiunii de “Conflict de interese” prevazuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece “in exercitatea atributiilor de servici … a participat la luarea unei decizii .. prin care s-a obtinut un folos patrimonial pentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani” ( vezi mai jos textul)
2. Tinerii frumosi si liberi care au cerut “un altfel de politica” vor iesi diseara in strada sa ceara demisia Presedintelui vinovat ( asa cum fac in aceste zile in Brazilia, Franta, etc)
3. Cu ocazia demisiei Dl Iohannis va fi cercetat penal si pentru fals si uz de fals , fapte comise in vederea obtinerii in mod fraudulos a unei case in Sibiu, asa cum a stabilit deja prin hotarare definitiva Curtea de Apel Brasov / si sigur va fi solicitat de catre ANAF sa restituie suma de 600 milioane incasata fara drept ca si chirie pentru casa obtinuta in mod fraudulos
Eu cred ca Romania este un stat de drept in care toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre – sau NU?!?

27 COMMENTS

 1. Exact in ziua in care Klaus a semnat numirea lui Kodrutza s-a aprobat si mutarea procesului cu casa furata de Klaus de la instanta Brasov la Pitesti. Nu am verificat daca tranzactia a avut loc in acelasi minut dar banuiesc ca da.

 2. Ori la bal ori la spital!Poate a sosit momentul sa se sparga buboiul cu justia politica si toate dosarele politice!

 3. Conteaza de unde e preluat link-ul? Poate ca nu s-a observat, dar in ultima vreme basescu a avut aceleasi opinii si declaratii ca si Antena 3 in unele probleme. Faptul ca o persoana serioasa si o institutie basista, sau invers, au aceeasi opinie inseamna doar ca unul isi face treaba cum a facut-o si pana acum, iar celalalt profita de o situatie in avantajul sau. Basistii fac ce le foloseste lor la un moment dat, Antena 3 sau Victor Ponta fac ce au facut dintotdeauna.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2016/03/10/turcescu-darren-white-basescu-sarbu-si-adamescu-ce-au-in-comun/

 4. In loc ca astia sa-si canalizeze energiile spre a face ceva constructiv pentru tara si cetatenii ei, astia se “dau in gat” pe unde apuca si se vor cu totii dusi la DNA.

 5. Din cate stiu DNA nu citeste ziarele si paginile de internet pentru a nu fi inluentat in luarea deciziilor. Fraza anterioara e o gluma deoarece DNA citeste doar cei convine si se autosesizeaza doar cand ii convine. Insa daca Ponta intr-adevar ar dori sa se faca dreptate ar face precum cetateanul suparat care a facut denuntul in cazul Telepatia adica… in scris. Si ca sa aiba si mai multa putere denuntul sa ii solicite sefei DNA sa se ocupe PERSONAL de respectivul caz din cauza gravității faptei si a persoanei implicate. Astfel Kovesi nu va putea sa “lucreze” cu intermediari din subordine.
  Are curaj Ponta?

  • Mai bine te intrebai daca are curaj Kiovesi sa se autosesizeze.Sau daca nu sunt in pericol niscai struti,capre,rochii,caltabosi sau “colaboratori” santajati de Rarinca, gaseste ca nu este cazul?

 6. Perfect ! La acţiune înainte de a da comunicate de presă! E valabil pentru instituţiile ai căror angajaţi decid legea şi fărădelegea în ţara asta, care va fi arestat şi care va fi ocolit, care-i infractor şi care nu !
  Cum rămîne cu infracţiunea/infracţiunile ocupant al principalului scaun?

 7. Domule Tudor, faptul ca “Victor Ponta citeaza din Hotnews, agentia de presa pe care ani de zile a calificat-o drept basista si securista” chiar nu are nicio relevanta. Cind cineva spune un adevar, nu-i nicio rusine sa-i dai dreptate, oricine ar fi acela.
  Ceausescu spunea ca evenimentele din decembrie 89 s-au bucurat de sprijin masiv din partea “agenturilor”
  E un adevar limpede ca lumina zilei, chiar daca a fost rostit, pentru prima data, de un mincinos, un tiran si un comunist.
  Ne e rusine sa recunoastem? Ne e rusine sa-i dam dreptate lui Ceausescu, chiar daca are, doar fiindca a fost cine a fost?
  Hm, bizar mod de a discerne intre adevar si minciuna!

  • Si tu vroiai sa fie iohanist dupa ce Ioha si-a trimis mardeiasii sa ii inchida locul de munca si sa-l arunce in strada.Vrei prea multe.Ghinion.

   • @paris,
    Nu prietene, nicicum.Dai, astfel, ăstora de înțeles că ar fi cu Ponta. Nici pe departe, Răzvan Dumitrescu fiind, după părerea mea, chiar unul dintre cei mai neangajați politic jurnaliști de a A3 și, făcând abstracție de ”cronometrul” care nu-ți mai dă decât 10, sau 20, sau 25 de secunde să-ți spui ca invitat o părere bună rea… fie la ea, și de aducerea cu obstinație într-o perioadă trecută , mai mereu, a CTP-ului căruia îi puțea deabinelea …stânga (deci de unde deducem că lui Razvi îi cam plăcea cum punea ”bolnavul ” ăsta problema din partea dreapta) asta poziționându-l mai mult spre …dreapta.
    Și-ți mai spun un alt adevăr. Tu ai mai văzut jurnalist de stânga pe undeva? Aratămi-l!
    I-a ”omorât” fie prin inaniție, luându-le slujbele, fie i-a reorientat prin calificare la locul de muncă acea INCHIZIȚIE numită și astăzi GDS trimițndu-i la Scoli de Jurnalism de… Dreapta. Adevărul este că nu scrie pe nicio inscripție a vreunei scoli de jurnalism că produce jurnaliști și analiști de… dreapta, dar dacă jurai că vei fi de dreapta, că vei fi împotriva comunismului, că vei fi cu ”istoricii” și regalist obligatoriu, puteai avea un viitor sigur. Altfel …nema. Erai pus la stîlpul infamiei și hoarde de ”tineri frumoși și liberi” erau trimise și îți defilau pe la poartă cu vreun cap de porc înfipt într-o țeapă semn că ești de stnga și până aici ți-a fost.
    Culmea este că ”profesori de jurnalism” puțind încă a proletcultism au năpârlit subit peste (o) noapte(21-22) devenind de…dreapta. băsescu e mic copil trecând într-o noapte de pe stânga pe dreapta cu partidulețul lui, în comparație cu intelectualii din sfera culturii , artei și invățământului care inițial din instit de conservare, de supraviețuire, au fost prinși cu arcanul(prinsemnare de Liste, Proclamții, Chemări) de acea mișcarea stânga-dreapta, ea cuprinzând zeci de mii de foști culturnici comuniști și care slujesc și astăzi cui trebuie.
    Rvenind la jurnaliști, ce era la gura lor, mai apoi, se știe atunci când era vorba de un Dinu Săraru, Radu Beligan, Mircea Albulescu(răposatul) , Eugen Simion, Nicolae Breban, Ion Coteanu, sau istoricii Petre Țurlea, Ioan Scurtu, Viorica Moisiuc, Florin Constantiniu, ziariși precum Octavian Știreanu, sau Corina Crețu toți fiind etichetați ca fiind colaboraționiști comunisti sau, să nu mai vorbesc, atunci când era vorba de poeții dar și polemiștii Vadim Tudor, Ion Gheorghe, sau Adrian Păunescu cărora nu li se poate reproșa, fără a a cădea în ridicol, iubirea lor de Țară și de popor(văzute prin prisma, desigur, a unor interlectuali de stânga) când sute, mii de învățăcei în ale jurnalismului asmuțiți de ăi din spate(foști comuniști cu toții) se luau de ăștia trei sau…patru ei uitând și-acuma că bălăcăreala era nu numai inegală dar și mult mai puțin artistică cea venităde la presa de dreapta.
    Adevărul este că multe s-au mai uitat, s-au mai aplanat, talibanii de ieri au îmbătânit și ei și-au văzut (unii) că nu prea se lovește cu ceea ce li s-a spus lor la școli sau așa cum au crezut ei privitor la dizidență unora ca Plesu, Liiceanu, Tokes sau Vladimir Tismaneanu, Blandiana , Patapievici, Marian Munteanu și alții.S-a mai dat și ”liber” la a gândi ca jurnalist cu propriul cap și că este necesar a purcede la reevaluari odată ce GDS-ișii s–au dovedit niște hiene puse pe căpătuială încă din vremea Ceaușeștilor ca și în anii ulteriori de așa-zisă democrație. Că marea masă a intelectuaității pervertite după 1989 n-a mai fost(la un semn al ”eminenențelor cenușii”) nici cu regele și, mai mult, au fost braț la braț cu basescu în toți acești ani, asta le-a pus capac și au trebuit și ei ca ziariști să scuipe acolo unde(așa au fos vremurile) au pupat niște ani.

 8. Ponta e sfatuit gresit.Trebuie sa se bata cu adevaratii sefi.de ex. Blaga, ciolos si compania care a reusit sa dea o adevarata lovitura : schimbare prefecti, sefi, directori, daramare sefi pachete, pus altii, sefi de serv., pus altii, etc.

 9. Domnule Radu Tudor,
  ”Fostul premier Victor Ponta citeaza din Hotnews, agentia de presa pe care ani de zile a calificat-o drept basista si securista. Preluand un link de la agentia basista, Ponta are o cerere exploziva : dosar DNA pentru Iohannis !” spuneți dvs.
  Pe cine să citeze dacă dvs. tăceți? Și eu nu mă uit labeunu sau realitatea . Fie și numai pentru ceea ce a însemnat și mai însemnă pentru mine postul Antena 3 reprezentat de Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Răzvan Savaliuc, Oana Stancu, Bianca Nae, sau….Punctul de întâlnire O spun din start.
  Dvs. uitați sau nu vedeți că această luptă cu sistemul ACTUAL au preluat-o băsiștii, dvs. lipsind, inexplicabil până la un anumit punct, în a acoperi și această ZONĂ. Puteați ca tot ceea ce spune Hotnews s-o spuneți dv.și-acum, și de un an de zile de nelegiuiri de același nivel, dar mult mai perfide față de cele din perioada băsistă. Dar n-ați făcut-o și n-o faceți părăsind această luptă cu Sistemul preluat, ”îmbunătățit” și, în definitive, condus de joshannis imediat după Alegerile din 2014 și asta, poate,(de ce nu?) așa cum spunea Graham Watson despre cum a parasit lupta antonescu (cu ”a” mic, desigur) în plin război cu băsescu deturnând-o spre Ponta și PSD după care ”a” mic a …”murit”.
  Oare nu dvs. , ca post, spuneați de toate relele astea care vor veni peste noi odată cu joshannis și că toate, în linii mari, vor continua? Spuneați dvs.,ca post, aceste lucruri odată și nu PSD-ul cum tot îndrugă acum Ludovic Orban- Vass apărându-i în mod slugarnic ”onoarea nereperată” din campanie a… Generalului ? (mai, mai să-i spună, să-l …perie, mai bine zis cu : Cine este Generalisimul care….)
  https://www.youtube.com/watch?v=DlRu2p8CrOI
  Ce v-a schimbat așa de mult astfel încât să-I lăsați pe alții(și nu este singurul lucru preluat de la dvs.) să continue ceea ce spuneați dvs. atunci și vreme de zece ani? Sau poate v-ați dezis de tot și nu știu eu. V-o fi cerut joshannis via-Ludovic Orban (așa cum, nesimțitul, i-a cerut d-nei Firea să se dezică de ceea ce a afirmat în campanie) și dvs. v-ați conformat? A trecut de mult perioada de ”silenzio stampa” pe care initial am crezut-o a fi adoptată de dvs. pentru a nu pleca de la pezumția care spune că ”ce se naște din pisică șoareci mănâncă”
  Eforturile (sau libertatea ) de a tăcea în ceea ce privește luarea de poziție privind continuarea CU și PRIN JOSHANNIS a tot ce a fost mai rău în regimul băsescu SUNT EVIDENTE. Și mă refer aici la atitudini și nu la Știri transmise din …pix.
  Și nu v-a ajutat, mai deloc, acest lucru așa cum se vede. Sau, paate, putea fi mult mai rău și nu am înțeles eu mai nimica de la 10 km distanță de asfalt ds.”alegând dintre două rele răul cel mai mic”. Dacă este așa vă prezint scuze!

 10. hotnews sau nehotnews intrebarea e daca are sau nu dreptate. adica politia politica – dna – ii face dosar lui ponta pentru acest tip de acuzatii in schimb pentru presedintele infractor penal nu? parca e [rima data cand dna-ul basisto-johannist judeca cu 2 masuri diferite acelasi tip de asa zise infractiuni fiind ciuma pentru pesedei si muma pentru nesimtitii penali basisto-penelisti? circ cu catuse si televiziuni+ multe scapari pe “surse” pentru pesedei liniste si “aratat” dosarul in cazul penalilor penelisto-basisti. ultimul exemplu olguta vasilescu vs andrei volosevici. una incatusata, plimbata la tv, circ cu asa zise steograme pentru obtinerea de sponsorizari la izolarea termica a unor blocuri prin craiova ( de concertul cu bregovici nu mai pomenesc asta aratand la ce tembelim genetic au ajuns asa zisii procurori dna) vs celalalt invitat la dna si lasat liber sa se plimbe pentru devalizarea fondurilor primariei acolo vreo 3-4 milioane de euro aruncate in curtea iunuei echipe de fotbal si asta dupa alte vreo 15-20 milioane ( suma inca nu e clara) pentru modernizarea stadionului aceleasi echipe de fotbal si ce sa mai zic ( asta daca ceea ce am gasit pe net e adevarat) de alte milioane de euro facute praf pe modernizarea liniilor de tramvai din orasul respectiv. repet asta e ultimul exemplu gasit in presa. dar daca ne uitam la restul cazurilor gasite in mass media vedem cum sunt purtati liderii pesede in fata camerelor de filmat intrand si iesind de la dna ( cu anunturi tot pe surse privind ziua si ora sosirii acestora) in timp ce recenta gravida, ceva co pe la partidul penelisto-basist e protejata de aceiasi comici de la dna, sosirea si iesirea acesteia de la dna, fie si ca simplu martor, fiind ascunse si de ele aflandu-se dupa cateva luni. curat democratie si egalitatea in fata legii. si astea sunt doar cateva exemple.

 11. Normal si corect ar fi ca ceea ce spune Ponta sa finalizeze cu un dosar penal pt. Iohannis , numai ca ” justitia libera si independenta ” nu poate face asta sefului care -i numeste sau inscauneaza , este contra ” naturii umane romanesti ” . Daca basescu a si uitat de cand nu mai este la Cotroceni si nimeni nu vrea sa dea jos praful de pe multele dosare pe care le are , cum vrea ca lui Iohannis sa i se intemple una ca asta , este irationabil , de neconceput …in Romania ,bineinteles !

 12. Cum bre?
  – Nu aţi avut nicio legătură cu foloasele personale necuvenite în urma referendumului pentru demiterea recunoscutului ”eram sub influienţa băuturilor alcoolice”?
  – Ce-aţi făcut bre?
  – Aţi finalizat procesul de demitere cumva şi noi habar nu avem?
  Invitatul (stuchitorul, omul în faţa căruia trebuie să deschizi umbrela)de la ora 15-16 psd-istul vorbeşte aiurea! Cum crede el că mai poate minţi privind referendumul dacă aţi bătut palma cu duşmanul? A picat şi erata de care v-aţi legat pentru manipulare!
  De ce nu recunoaşteţi că aţi rămas în scaune în urma referendumului, alegătorii minţiţi şi voi cu foloasele personale: bonusuri mărite, pensii sau îndemnizaţii speciale, gratuităţi fără limite, poziţii în consiliile de administraţie plătite moca, titluri şi merite pe nemerit şi tot cresc pe cînd poporul l-aţi sărăcit cu bună ştiinţă şi intenţionat! Cum să fii cetăţean de onoare sau cu titlu onorabil dacă tu îţi baţi joc conştient de conaţionalii tăi care-ţi plătesc gratuităţile prin adăugarea unor procente pentru scumpire la toate: utilităţi, impozite şi taxe? Aveţi totul moca(2 lei) votat doar de voi în folosul vostru şi tot vă plîngeţi că nu sunt foloase personale? Să nu vă aud pe niciunii că nu aveţi foloase personale necuvenite! Sunteţi nişte mincinoşi notorii !

  • Finalizarea aia de care se tot vorbeste,era doar o hotarare a ccr prin care Parlamentul trebuia sa dea el o hotarare prin care sa recunoasca rezultatul referendumului si sa anuleze suspendarea Vacarului Sef.Deci un fel de indemn la umilinta facut de complicii de la ccr pentru cei care au indraznit sa se ia de Uciga-l Toaca.Finalizarea aia nu insemna ca Parlamentul putea sa-l demita, de capul lui, pe Dusmanescu,pentru ca Parlamentul,cel mult poate doar sa-l suspende.Daca putea SA-L DEMITA o facea de la bun inceput si PA.Tu cu cine te certi pe tema asta? Marii vinovatii sunt altii,nu parlamentarii, ci unii care au impus cvorumul cu forta(adica pa fonduri europene),dar si niste poporeni,destul de multi,carora le placea cum le-o tragea Basescu,iar acum le place si mai mult cum le-o trage Iohannis.Cu dragostea nu poti sa te pui.Saraci cu duhul,saraci in toate,dar vesnic indragostiti de cate o PANARAMA.Asta e.GHINION.

  • @dragos
   😀 Mulțumesc pentru răspuns !
   .
   Pentru că mi-ai dat un deget încerc să-ți iau toată mâna. Cu permisiunea ta, binențeles.
   Îți repet niște lucruri pentru a nu fi vreo confuzie, eu asta întrebându-l și pe @părere… față de care o părere bună n-am. Dar, fatalitate, el face parte din ratingul blogului mărind ”number of words in document” așa că….Și-apoi sunt un democrat, ce pisoii mei?
   Domnule, întrebarea mea este:
   – Dacă numărul de votanți antibăsiști din 2012 a fost 7.403.836 de votanți, atunci, dintre cei 11.553.142 de votanți din 2014 ai ambilor candidați, câte voturi au venit la joshannis de la băsiști?
   Răspunsul, fără echivoc, și nu-i operație pe creier, este : 4.149.306 de voturi băsiste: restul(sau pe-acolo), de 2.139.453 deci 1/3 din total, sunt (doar) cele din primul tur obținut de joshannis considerate ca fiind de la PNL, ceva de la PDL și destul de mulți care au crezut în neamț.
   Suplimentar: Poate vreunul dintre acesti 4.149.306 de votanți (100% pentru joshannis) să spună că sunt antibăsescu câtă vreme atunci când trebuia nu a spus-o?

   Răpunsul ăsta, al meu, este corect sau NU? …și tot cu argumente, și tot cu cifre (dacă se poate ?) în caz că greșesc.
   O întrebare suplimentară ar fi:
   Ce-i determină, oare, pe mai marii analiști ai momentului să omită, să facă abstracție de o asemenea REALITATE(clară, în cifre, enunțată de un amărât de inginer care nici nu știe să scrie prea bine gramatical) și-o tot dau cu ”tineri frumoși și liberi” invitați prin studiouri(parcă anume pentru a arăta că ”bat câmpii, cu grație”, mai toți). Se omite REALITATEA crudă că ”băseala-i în tot ce mișcă” și doar niște guvizi precum Liviu Pleșoianu mai cred că ei pot schimba un guvern(de care LI s-a spus că A… UCIS) și reforma un SISTEM PUTRED cu joshannis de un an la BUTOANE (lucru de care, pe aici, nu se face vorbire DELOC) din care SISTEM TOXIC guvernul dat jos nu făcea parte, el fiind dat jos ”călcându-se pe cadavre”, umplându-se străzile, amenințându-se direct și indirect Guvernul cu DEMISIA. Ca să… ce, până la urmă? Să vii să-i ceri tot lui Ponta și alor lui să nu-I voteze parașutele, ba, să-I dea și jos de ”bun” ce este? Din ”dragoste” față de Ponta I se cerea la Antena 3 să plece, din ce in ce mai vehement, în ultimul an?
   Și-aie naibii treburi vor ca tot PSD-ul să-I curețe eventual să dea jos parașutații.Ca și cu băsescu. NOI îl punem Șef De Stat pe băseală…împărat, PSD_ul să-l dea jos. Venim și noi dar nu, nu înainte de a fi la paritate cu PSD-ul spuneau și-au și realizat pnl-iștii(vechi dar și noi) aducători de băseală pe aceste meleaguri.
   S-a văzut și se vede și acum acțiunea Marea Hăituială a tuturor celor care s-au opus și se mai opun băsismului-joshanist. O spunea Răzvan Savaliuc(până ce Guvernul Ponta a cedat) și nu le prea venea multora să creadă că ”singurii antibăsiști, buni, răi, baroni, conți , ciumați…în roșu, sunt, vreți nu vreți, tot PSD-ul , tot Ponta”
   Eu am o vorbă. Atunci când e vorba de unul care o dă înspre băsism sau joshannism …mai nou, după ce vorbim de una-alta și-l întreb: Băi, tu ai fost la Referendum? Dacă, NU sau a votat NU îi spun… MARȘ! Dacă-i cu mine în mașină opresc mașina și-I spun..Jos băsismul, dacă mai spui o vorbă PRO! 😀 .
   Eu, Antenă să fiu, tot așa aș proceda:- Ești de acord cu Suspendarea lui băseală din 2012? Dacă NU, MARȘ AFARĂ! Așa se face curățenie pe ecran la Antena 3 nu spunându-se mereu, mereu de vinovăția lui Ponta și …nevinovăția lui antonescu, de vinovăția lui Rus și nevinovăția lui Dobre s.a.m.d și ș.c.l…de numirea lui kioveshi, sau pactul de koabitare(obligatoriu cu k pentru mardeiași). Dar eu nu sunt… Antenă. Ghinion!
   PS. E vorba și de răspunsul dat în celălalt articol

   • referitor la prezidentialele din 2014 eu am o parere un pic ciudata: este cunoscut ca la majoritatea scrutinelor electorale este o parte a electoratului miserupista(nu vin la vot).in general e compusa din tineri(frumosi si liberi sau nu)care au altceva de facut duminica:merg dimineata in mall-uri, mananca la fast-food, merg la film si seara o petrec in club. in duminica turului 2 a iesit mare balamuc pe toate retelele de socializare cu privire la votul din diaspora.nu stiu daca ai urmarit cum isi petrec acesti tineri duminica in mall sau in club:90% din timp sunt cu ochii in smartphone-uri.fiecare are cateva sute de “prieteni” pe facebook,instagram,twitter si alte alea.la un moment dat dupa-amiaza retelele erau super-aglomerate din cauza mesajelor primite din toata europa.au perceput mesajele primite ca fiind reale,le-au transmis si ei mai departe si au inceput sa se mobilizeze:hai sa mergem la vot sa dam o palma psd-istilor care vor sa fure alegerile.si in felul asta cateva milioane de oameni care nu isi exercitau drepul la vot au venit si au votat toti ani-psd si anti-ponta.restul este istorie.

    • @dragos
     Pentru că și anterior îți vorbeam de cifre mai reziști la 4 întrebări suplimentare?
     Întrebarea nr. 1: Unde-au dispărut cei 5,126,894 care l-au vrut pe băsescu in 2004(ATENȚIE, cu PNL-iști vechi, cu tot, considerați a fi vreun million de votanți!),
     Întrebarea nr.2 :Unde au dispărut cei 5.277.068 de votanți băsiști din 2009 (Atenție, acum fără PNL-iști, numărul băsistilor după 5 ani de băseală crescând cu 2 milioane)
     Întrebarea nr.3 :Dacă la 5.277.068 adăugăm, lejer, acel milion (1.012.000) de votanți (din PNL-ul vechi) ajungem la voturile lui joshannis?
     Întrebarea nr.4 : Rețiisau ai remarcat faza în care băsescu le-a cerut în iua votuluibăsiștilor să vină la vot?
     Oricum, johannis nu avea nevoie pentru a-l surclasa pe Ponta în turul 2 decât de voturile din primul tur ale băsiștilor redirecționate spre el în turul 2. Este vorba de 1.250.000 de voturi de la Macovei, Udrea, UDMR și și mici ciuguleli de la ceilalți.
     Părerea mea este că latenți sunt doar băsiștii cărora li se ordonă să nu vină la vot nu și cei cărora li se ordonă să vină. Marota cu tinerii frumoși și liberi care fac și dreg este, după părerea mea, falsă, pentru a acoperi o organizare specială, militărească aproape, a votării cu cine trebuie dar și a marșurilor, mitingurilor începând de la instituțiile de cultură acaparate de băsiști și până la ultimul evazionist cu doi angajați care toți au DOSARE. Și mergi la vot la ordin ca-așa-ți spune Seful tău că altfel zbori, îți pierzi pâinica. Și nu spui nimănui că, la fel, zbori. Cum, altfel îți explicit votarea EBEI?
     Ș.a….

 13. @părere…

  Măi nene, mai lasă-mă dracu… doamne iartă-mă, cu Referendumul de acum 7000 de ani la care mulți vă lăudați că ați participat(ca, mai apoi, să-l loviți pe Ponta timp de 4 ani) și iarăși mulți din PNL care acum, cu Șeful lor de Stat cu tot, o dau cotită de-un an și juma turnându-și cenușă în cap că au făcut-o de oaie participând cu cățel , cu purcel la Referendumul de Supendare a Încrucișătorului zbanghiu ca să poată intra pe Listele locale și Parlamentare, ”buldogul” punând această condiție: ”Viitorul candidat să se delimiteze de Referendumul antibăsescu” Suspendare considerată de PDL-ul lui Blaga drept LOVITURA DE STAT. Ba, mai mult, Blaga a fost și artizanul nesuspendării băsăului el, și-ai lui, fiind cei cu propunerea privind NEPARTICIPAREA băsiștilor la vot, băsescu ținând-o o vreme langa că el nu vrea să câștige la masa verde (nu ”lângă”, și-o spun pentru cei ce nu știu ”să vorbesc, să scrie și să cetească folosind semnele ortografice și de punctuație ca să fie ei jmecheri). Așa că băsescu trebuie, și-i este dator să-l pupe și în băs pe blaga care l-a scăpat de Suspendare. Că venea pacostea, nebunul de antonescu așa cum avea să aflăm ceva mai târziu și pe care eu, prostul, l–aș fi votat cu ochii închiși garant fiind prietenul lui, Ponta, care ne-a amenințat că o să-l regretam pe băsescu asta-i o altă discuție despre cei buni în clanță și-n figuri.
  Acum gândește cu propria glăvățână la ceea ce-ți spune mandea mai jos, tu și-ai tăi nefăcând dovada că v-ar interesa un asemenea Adevăr. Citește rar ca să-nțelegi:
  .
  Dacă….. numărul de votanți antibăsiști din 2012….. a fost 7.403.836 de votanți(virgulă)…….atunci dintre cei 11.553.142 de votanți din 2014 ai ambilor candidați, câte voturi au venit la joshannis de la băsiști?
  .
  Vrei și răspunsul(gratis pentru cei ngî….ngî…)?
  .
  Răspunsul(și a unuia cu 2 clase d-apoi a unei @păreri cu 3 puncte) este : 4.149.306 de voturi băsiste: restul(sau pe-acolo), de 2.139.453 deci 1/3 din total, sunt cele din primul tur obținut de joshannis considerate ca fiind de la PNL, ceva de la PDL și destul de mulți care au crezut în neamț. Asta este mai mult decât clar, nu?
  Deviza lor s-a văzut clar:” băsiști din toate partidele, după primul tur…. COMANDA LA MINE!”
  Așa a fost în 2014 așa VOR și în 2016.

Leave a Reply