Unul dintre cei doi co-președinți AUR, George Simion, a infirmat, luni seară, la Antena 3, acuzațiile aduse de senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă recent din grupul parlamentar și care a rămas fără sprijinul politic al alianței, scrie g4media.ro.

Simion a spus că îi este ”milă” de Diana Șoșoacă și că ”este de râsul curcilor” situația în care se află. Fondatorul AUR a mai declarat că Diana Șoșoacă ”a uitat cine a făcut-o senator”.

”N-am avut ce să le mai zic colegilor, n-am mai avut ce să fac. Ce să le zic, când se potolește?”, a mai spus Simion cu privire la ieșirile în spațiul public ale Dianei Șoșoacă.

  • ”E de râsul curcilor, mi-e milă. Sper să nu fie nimic adevărat din ce spune despre copiii ei. Vă dați seama de ridicolul situației și despre ce trebuie să comentăm (…) Se referă la Ringo Dămureanu, șef de sindicat (referitor la afirmația senatoarei conform căreia Simion ar fi fost șoferul Olguței Vasilescu, n.red.) Dar n-a fost șoferul Olguței Vasilescu. După cum nici Lulea n-a avut afaceri în Transnistria, nici eu nu sunt homosexual (…) Sunt aberații. Doamna senator uită cine a făcut senator (…) Nu aveam nicio problemă cu Diana Șoșoacă la conducerea Comisiei de abuzuri”, a declarat liderul AUR George Simion.

Context

Într-o intervenție transmisă live pe Facebook, duminică seară, Diana Șoșoacă l-a amenințat direct pe copreședintele AUR, George Simion. Senatoarea a spus că va face mai multe dezvăluiri dacă ea sau copiii ei vor mai fi ținta atacurilor sau ”înscenărilor” și a făcut mai multe insinuări despre ”afacerile lui Simion”.

Senatoarea a mai întrebat retoric dacă ”oare lumea știe că a fost șoferul Olguței Vasilescu” și a spus că în spatele AUR există ”o echipă foarte puternică care face ce trebuie să facă pe internet”.

Șoșoacă l-a mai acuzat pe Simion că a desființat filialele AUR din țară pentru ca nimeni să nu mai poată organiza congres, iar Simion ”să poată conduce România”:

”George, oare stie lumea ca ai fost soferul Olgutei Vasilescu? Nu am nimic cu soferii, dar oare stie lumea? (…) In spatele AUR se afla o echipa foarte puternica care face ce trebuie sa faca pe internet. Pacat ca am aflat prea tarziu (…) George, daca esti santajat dă pe față tot (…) George, daca tu vrei sa faci ce vrei maine… Cine va trada AUR, nationalismul si patriotismul, va fi linsat pe strazi. Nu v-am mai vazut pe strazi.

Eu fac 100 de metri in 3 ore, pentru ca oamenii ma iubesc. George, ti-am spus sa nu-ti bati joc de munca mea, ti-am zis ca suntem singurele persoane care pot schimba Romania. Ia, zi, George, ce ti-au facut? Sau n-ai fost niciodata cum am crezut? (…) Mi-ai spus ca ai desfiintat filialele din tara ale AUR pentru ca nu vrei sa convoace nimeni, niciun congres, ca sa conduci tu Romania. Si am stabilit ca ma vei sprijini si mi-ai spus ca primesti amenintari din cauza mea, dar ca pentru toata dreptatea pe care o am o sa incerci sa ma sprijini, dar ca vin o groaza de oameni care iti cer sa scapi de mine, pentru ca am deranjat”.

 

Mafioti, criminali, profund corupti – acestea au fost definitiile date de liderul AUR Simion colegilor din Partidul Neamul Romanesc, condus de fostul deputat PSD Ninel Peia. Sunt toti impreuna in Parlament in grupul AUR. Pe toti, senatorul #Șoșoacă îi face mafioți și corupți, spunand ca vor infunda puscaria, ca fura bani pentru partid din salariile parlamentarilor #AUR 

 

Fosta senatoare AUR, Diana Iovanovici Șoșoacă, a acuzat că partidul este controlat de Marius Dorin Lulea și că acesta îi obligă pe membrii partidului din provincie să se cazeze la hotelul său din Tunari atunci când vin la București.

Ședințele de lucru și cazarea parlamentarilor AUR ar avea loc la un hotel din comuna Tunari, județul Ilfov, proprietate care ar aparține lui Marius Dorin Lulea. Acestea au fost acuzațiile lansate de Diana Iovanovici Șoșoacă atunci când senatoarea a vrut să demonstreze faptul că partidul este controlat financiar de omul de afaceri menționat, cel care este și vicepreședinte AUR. Declarațiile lui Șoșoacă au fost făcute inițial la Radio Europa Libera.

„Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă pentru Europa Liberă.

Hotel Bliss, locul de întâlnire

Hotelul la care făcea referire Șoșoacă este Hotel Bliss din Tunari, situat pe strada Nicolae Iorga. Parlamentara ne-a trimis și un sms prin care proba că membrii AUR erau convocați la o ședință matinală la hotelul menționat anterior.

Marius Dorin Lulea a negat însă că parlamentarilor partidului li s-a impus să se cazeze la acest hotel. Reamintim că senatorii și deputații din provincie au dreptul să aleagă, într-o limită bugetară, dacă se cazează la un hotel sau stau în chirie în Capitală.

”Nu s-a impus așa cea către parlamentari. Fiecare stă unde vrea și se poate verifica la Parlament, pe contractele de chirie”, ne-a transmis Marius Lulea. ”Hotelul Bliss din Tunari este locul unde am avut prima ședință după câștigarea alegerilor și când le-am oferit informații despre ce înseamnă obligațiile legale”, ne-a mai precizat acesta.

În plus, Marius Lulea i-a dat o replică dură lui Șoșoacă. ”Doamna minte la fiecare frază pe care o spune, având o agendă proprie ce nu are legătură cu profesionalismul necesar unei funcții de demnitate publică. La AUR nu era implicată în absolut nimic”, a declarat omul de afaceri pentru G4Media.ro.

Într-o intervenție transmisă live pe Facebook, duminică seară, Diana Șoșoacă l-a amenințat direct pe copreședintele AUR, George Simion. Senatoarea a spus că va face mai multe dezvăluiri dacă ea sau copiii ei vor mai fi ținta atacurilor sau ”înscenărilor” și a menționat numele Hotelului Bliss, făcând referire la ”afacerile lui Simion”:

”(…) Apropos, George, ce profesie ai tu? Hotelul Bliss, unde le-ai spus parlamentarilor (AUR, n.red.) că doar acolo se pot caza? Sau faptul că ne-ai zis că trebuie să ne luăm câte o Dacie Logan cu 2000 pe lună de la firma unui prieten de-al tău? Păi, cu 2000 pe lună îmi iau Porsche. Vrei să mai dau? Dau tot! (…) De ce nu le spui oamenilor că nu mai ai președinți la filiale?”, a declarat Diana Șoșoacă.

 

Leave a Reply