Punct de vedere al Ministerului Public – Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie – referitor la motivarea Deciziei Curții Constituționale privind existența unui conflict juridic între DNA și Guvern :

Motivarea Deciziei Curții Constituționale este analizată atent de către Ministerul Public, urmând ca decizia să fie respectată întocmai de către procurori.

 

7 COMMENTS

  • Ministrul de justitia sustinut acum ca ancheta Parchetului trebuie sa continue si sa dea verdictul! Ministrul se afla in fata Comisiei de la Venetia! Ce spuneti domnule Tudor?

 1. Cine e ministerul public? E “gruparea” care face si desface orice, sau, “comunitatea ” care decide vinovatii arestati inainte de hotararea judecatoreasca definitiva? Sunt cumva cei care iau hotarari privind ajutorul judiciar intrun proces civil sau penal?
  Pare ca se misca ceva dar nu in forta cum ar trebui! Se “mananca”, isi “ascut coltii” si “se toarna”intre ei la momentul de fata, dar nu vad finalitatea reala si normala! Pare ca se incearca protejarea ontre ei chiar daca la vedere sunt vehiculate anchetele! 🙂 🙂 🙂 Hai ca se poate! Mai in forta, cu mai multa incredere si cu mai multa vointa! Nu lasati sa treaca luna martie fara nicio solutionare a marsaviilor!

 2. Adica daca tot zic ca o sa o respecte intocmai, ce dracu mai analizeaza, fontul si culoarea hartiei?!
  Dar nah, prostu nu e prost destul pana nu esi fudul!

 3. Acum, pentru că tot se aruncă cu vinovăţii spre acest popor anihilat în viziune de miştocarii treziţi în funcţii peste noapte şi care urlă că poporul nu e pregătit în multe domenii, se pun destule întrebări.
  Ce aţi făcut voi, toţi perindaţii în politică şi ca numiţi politic în 27 ani de democraţie originară din vest pentru pregătirea poporului în toate domeniile în afară de politica urii şi a violenţei verbale, politica analfabetismului şi a sărăciei, politica alungării din ţară şi nerecunoaşterea cetăţeanului de origine română, politica de nerespectarea a drepturilor şi aproape … nerespectarea legii, politica pumnului în gură/botniţă şi a acceptării forţate a ilegalităţilor legale, politica hărţuirii permanent până la autoanihilare/autodistrugere şi politica protectivă a escrocilor prin legi care te fură vizibil, politica neîncrederii în sine şi încredere totală în alţii, politica accesării de fonduri în anumite scopuri personale şi de grup(buzunare adânci şi uriaşe), politica introducerii în forţă a orice din vest/ocoliţi de lege, împotriva datinii româneşti şi totul imoral? O ţară şi o naţiune îmbibată şi forţată să consume deşeuri de orice fel şi deşeuri prin scriptologie în orice domeniu!
  NIMIC BUN PENTRU ACEASTĂ NAŢIUNE ŞI ACEST POPOR!
  NU CREDEŢI CĂ TREBUIE PUS PUNCT ŞI ÎNCEPEREA UNEI ETAPE BUNE, POZITIVE ŞI DEMNE PENTRU ACEASTĂ NAŢIUNE?
  A fost interesat cineva din politică să informeze amănunţit populaţia despre: finanţe, justiţie, comunicare,…?
  NU!
  Atunci, de ce aruncaţi vina doar spre popor?
  PS. e valabil pentru absolut toţi care s-au perindat în politică şi numiţii politic în funcţii în cei 27 ani de ‘mizerabilă’ democraţie!

Leave a Reply