Deputatul PSD Victor Ponta a anunțat vineri seară, la Antena 3, că și-a depus demisia în alb.

„Astăzi mi-am depus demisia în alb. Eu nu vreau să plec din PSD(…). Vreau  să-mi păstrez niște drepturi. Să sprijin PSD când lucrurile merg în direcția bună și să-mi spun niște păreri”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă Liviu Dragnea va rupe demisia sau o va folosi, Victor Ponta a spus: „dacă îi cer cei din jurul său (să o folosească- n.red.) e bine să o facă”.
content-image

Către: Domnul Liviu Dragnea – Președinte PSD

De la: Victor Ponta – membru și deputat PSD (Org. Gorj)

Stimate Domnule Președinte,

Sunt membru PSD începând cu anul 2002, singurul partid politic în care am activat, ocupând diverse funcții politice și administrative.

În măsura în care considerați că pozițiile mele publice afectează și contrazic activitatea Conducerii PSD vă rog să luați act de demisia mea din calitatea de membru de partid.

Fac precizarea că și ca independent voi sprijini Guvernul PSD-ALDE (pe care l-am votat) și măsurile sociale și politice (așa cum le-am prezentat în campania electorală).

Mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților PSD pentru anii în care am muncit împreună și îi asigur de respectul și recunoștiința mea.

Cu stimă,

VPonta

 

7 COMMENTS

 1. Am urmarit interviul de vineri seara a d-lui Ponta. A spus multe lucruri interesante, cine a avut urechi sa auda a auzit, cine a avut chef de interpretari a fost liber s-o faca.
  Dl. Ponta mi s-a parut suparat ca psd nu l-a consultat in anumite probleme, a fost tinut la usa sau nici macar si normal ca omu’ sa aiba anumite frustrari si ca simpla observatie, cauzate din rautatea colegilor si din comportamentul sau. Din cauza orgoliilor din psd, acesta pierde mult, in partid fiind multe personalitati care pot fi folosite ca si consilieri de prim rang in guvern sau in anumite actiuni mai delicate sau dificile.

 2. Ca de obicei,duplicitar ! Va aduceti aminte ? Ca premier sunt de acord cu amendamentul,ca deputat nu sunt ! Asta e Ponta,inconfundabil,mitoman fara leac dar si un incurca lume patentat….Cum adica demisie in alb ? Ce fel de jurist esti frate daca apari cu asa ceva ?

 3. Dar domnule Tudor cine i-a cerut demisia? Se baga in seama ca musca-n c… ma scuzati. Nu ne povestiti cum l-a dat pe Geoana afara din partid acest imberb mitoman si plagiator dupa ce a ajuns presedintele partidului?

  • Daca tot sunteti o psd-ista cu vechi state in partid si stiti multe,,poate-mi spuneti cum a fost exclus din partid dl. Stefanescu(Codrin) la vremea respectiva si n-ar fi rau sa povestiti de-a fir a par cum a fost exclus dl. Geoana.

 4. Ce înseamnă “Demisia în alb” ? Ponta de felul lui e mai ciudat … Eu ca șăf de partid n-aș avea nevoie de un personaj trist ca Ponta ! Care-i scopul să-l mai țină? Ponta nu mai e bun nici de președinte nici de premier

 5. Interesanta emisiunea Subiectiv, felicitari lui Razvan D., mi-a placut pentru ca emisiunea a avut dinamism, nu a trenat deloc si intrebari interesante. In acelasi timp l-a lasat pe Ponta sa vorbeasca, fara intreruperi ne-necesare. Sincer, f bun interviul!. Nu stiu daca termenul e corect, dar a “curs” (interviul) -fara poticneli, repetari aiurea, bravo!
  La Ponta am obs. la fel, raspunsuri rapide, coerente (un apetit mai mare de a vorbii), fara balbaieli sau pauze “enigmatic”-enervante pe care cu alte ocazii din trecut le-a tot avut. Poate e alt Ponta in bine desigur -a zis ca acum e liber si de aia vorbeste asa. Nu, parerea mea asa trebuie sau trebuia sa vorbeasca mereu! -cred ca functia de PM nu iti interzice sa vorbesti liber si mai ales deschis si natural in spiritul adevarului. Abia atunci castigi cu adevarat electoratul masiv, respectul, sustinerea si increderea. Exact acest alt Ponta, e altceva=o surpriza placuta.
  Asadar da, un interviu captivant in opinia mea. Unul din cele mai bune interviuri pe care le-am vazut in ultimul timp la Antena 3.
  De asemenea Ponta a spus destule lucruri interesante, direct, fara ocolisuri, subintelesuri, vorbe mascate..si bla, bla….un punct pozitiv pentru el, fie si doar pentru faptul ca asta il prezinta intr-o lumina pozitiva – de politician cu experienta, adica matur politic.
  Iar ca parere personala, da, a avut dreptate in multe din ceea ce a spus. De aceea ar fi bine ca PSD si Ponta sa ajunga la o relatie buna -normala si de cooperare.

Leave a Reply