Potrivit sport.ro, Irina Begu a invins-o pe frantuzoaica Caroline Garcia in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 7-6, la Charleston. Duelul a fost insa marcat de un incident socant si revoltator, avand-o pe Irina Begu drept victima a unui atac de cea mai joasa speta.

UPDATE | Paginile de Facebook si Twitter ale frantuzoaicei au fost luate cu asalt de numerosi romani, care i-au cerut frantuzoaicei explicatii pentru gestul ei. Au fost si multi internauti care i-au raspuns insa cu aceeasi moneda acesteia, agresand-o verbal.

https://www.facebook.com/carolinegarciaofficial/

7 COMMENTS

 1. Buna ziua,

  Poate adresati o intrebare judecatorului Mirela STANCU, actual director al Directiei Afaceri Europene, Relatii Internationale si Programe din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (care printre altele gestioneaza si fondurile alocate prin Mecanismul Financiar Norvegian), de ce a afirmat intr-o sedinta interna ca ea personal “le-ar lega trompele uterine tiganilor, ca sa nu mai faca copii”.

 2. Totusi … o dovada ca frantuzoaica a injurat exista? … in afara unei postari “binevoitoare” de pe un forum? 🙁
  Se tot rostogoleste “stirea” asta de tot felul de inteligenti fara a avea o dovada video sau audio … o dovada foarte la indemana de pe acel teren! Microfoanele inregistreaza tot!
  Au umplut “romanii verzi” conturile media ale frantuzoaicei cu tot felul de mascari jignitoare … O “tiganie” in toata regula! 🙂

 3. hai ca s-a lamurit: “Ca răspuns la informaţiile din media pentru comportamentul necorespunzător al Carolinei Garcia. Cel mai înalt nivel de comportament profesional pe terenul de tenis e extrem de important pentru WTA şi orice mai prejos e inacceptabil. După investigaţii amănunţite, nu am găsit nicio dovadă în suportul acestor acuzaţii. Cazul este închis”, se arată în scurtul comunicat publicat de WTA.
  Geoana, ce facem, ma, nene? iesi cu o pancarta in fata ambasadei Frantei…. jura ca nu mai maninci Rochefort toata viata…. nu-l mai saluta pe Ciolos ca are nevasta frantuzoaica… fa ceva util pentru patrie!

 4. … iau a(l)titudine la nivel inalt si posteaza ( vomeaza ) exact ce le trece prin cap.Cam asta-i nivelul a cel putin 95% din cei care au CI si domicilii in RO, tara tarilor!Oricum NU E mare diferenta de ingandire si comportament intre tiganii care populeaza strazile din occident si politicienii romani care ne reprezinta in UE.Asta-i adevarul.Cand ma intreaba strainii prin Europa, pe unde ma plimb, de unde sunt, le spun ca din Transilvania, e mai bine asa, va asigur!

Leave a Reply