”Obligațiile fiscale restante către bugetul de stat ale Majestății Sale au fost contestate, iar în acest sens o procedură judiciară este în curs de desfășurare”, au declarat pentru AGERPRES reprezentanți ai Biroului de presă al Majestății Sale Regelui Mihai.

ANAF a publicat, luni, lista cu datoriile fiscale ale persoanelor fizice, printre acestea regăsindu-se și regele Mihai, cu datorii totale la bugetul de stat de 4,107 milioane lei, din care 1,999 milioane lei obligații fiscale principale și 2,108 milioane lei obligații fiscale accesorii.

11 COMMENTS

 1. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/oficialul-american-care-a-confundat-bucurestiul-cu-budapesta-la-ceremonia-de-la-deveselu.html Cand mergi pe la hamnasada )))USA sau te pozezi pe langa un fiasco de F22 macar da-le lectii de GEOGRAFIE.Atat de mult ii doare de voi ca nici nu se sinchisesc sa invete unde se afla tara voastra.Onoarea si demnitatea lipseste cu desavarsire la poporul asta .Bine zicea Caragiale.HOTIA si SERVILISMUL sant virtuti la acest popor si dus a fost .Numai voi fudulii credeti ca nu mai pot ei de binele vostru.Cat despre balbaitul asta poate da mana cu mutul de Klaus tusea si cu junghiul.Au venit si astia si suita la imparteala.Printi si printisori.

  • Versi numai laturi ,oare cum iti arata sufletul?Te asemeni cu un copac contorsionat ,plin de noduri ,un suferind.Ma intreb ,ce frustrari te-a schimbat ,te-a schimonosit?Esti a nimanui ,esti fara radacini ,esti calator prin lumea larga ,o frunza-n vant ,un apatrid.

 2. Nu ne zici de vestea buna din sanatate cu salariile marite ?
  Cand era ponta jubilai pentru aia 10 lei oferiti in plus, acum esti trist radu tudor ?

 3. Asa, si? Sa plaeasca si el! Vinde decoratia (medalia) de la Stalin si plateste datoriile! Ia bani frumosi pe ea, garantez!

 4. Asa, si? Sa plateasca si el! Vinde decoratia (medalia) de la Stalin si plateste datoriile! Ia bani frumosi pe ea, garantez!

  • Mai bine ar trebui sa te mandresti ca un roman si pe deasupra ultimul conducator de stat in viata din cel de-al doilea razboi mondial are Ordinul Victoriei iar, ajutorul Celui de Sus esti si contemporan cu acesta. Regele Mihai este un simbol si bun national national, ca si inalta decoratie care ia fost acordata, acestea nu se vand.

 5. Era de asteptat, aniversarea a 150 de monarhie trebuie ca starnise prea multe ecouri si era musai sa fie stinse. Mai intai s-a incercat trecerea in plan secund a evenimentului prin contrastul creat de lansarea scutului de la Deveselu si, pentru ca acolo gafele au stricat efectul solemn, s-a supralicitat cu trecerea regelui Mihai pe lista “rusinii”. Nici nu mai conteaza cine s-a ocupat de operatiune, nici cine va fi comandat stingerea (probabil camarila lui Johannis care stie ca seful statului “de drept” nu suporta sa fie eclipsat in nici o ocazie) important e ca propaganda a reactionat si a reactionat previzibil scotand de la naftalina calomnia cu “regele fura statul” concoctata in anii ’40. Teama mi-e ca si la serviciul propaganda lucreaza tot niste tehnocrati! (citeste :incompetenti cu diploma)

 6. nu sunt de acord ca ex regele Mihai sa nu plateasca datoriile la ANAF. Ca sunt 4 milioane de lei sau mai putin, nu are importanta. Este cetatean si nu rege. Asa cum toti cetatenii platesc impozit, tot astfel trebuie sa faca si el. Eu platesc impozit pe un apartament de 43 mp. Ex regele are zeci de mii de ha teren si paduri. Are si palate in proprietatea sa. Mie mi-a blocat contul anul trecut, in octombrie, pt.ca mai aveam un rest de 200 lei la impozitul de anul trecut. Fostul rege nu se poate prevala de faptul ca este veteran de razboi ca sa nu plaateasca impozite. Are bunuri in Romania.In Elvetia tot asa face? Nu plateste impozite pt.ca e rege?

Leave a Reply