Reiau exclusivitatea din 21 iulie, poate acum are alt impact…

Potrivit unor surse din sistemul de securitate nationala, Romania ar putea prelua o cota de aproximativ 1700 de imigranti. Acesti pot fi cazati in cinci centre regionale aflate pe teritoriul Romaniei, pentru o perioada maxima de doi ani.

Cifra de 1700 a fost angajata de Romania in urma discutiei cu liderii europeni. Nu este insa foarte sigur ca toti cei 1700 imigranti vor veni in Romania pentru ca ei au posibilitatea de a opta intre centrele de cazare din diferitele tari UE. E posibil ca cei mai multi sa mearga in tarile cu economii ceva mai puternice, unde facilitatile si nivelul de trai ar putea fi mai bune.

24 COMMENTS

 1. Dacă ar fi să ne ghidăm după analizele vechiale istoriei, nici nu ar trebui să ne îngrijoreze că totul a fost creat din cele mai vechi timpuri şi istoria se repetă din cînd în cînd. Pentru cine este interesat de istorie, ‘facerea’ ţărilor şi religiilor şi migraţie: https://www.youtube.com/watch?v=AvFl6UBZLv4
  Dar şi impulsivitatea marilor puteri la confruntări dure(gurile batjocoritoare şi propria lor frică de orice) atacuri -război-lupte crîncene:mai multe episoade interesante:
  https://www.youtube.com/watch?v=lm5SxG68KSM
  Cînd o să găsesc despre românica(scrieri vechi pe net) o să pun link-uurile pe blog. Aveţi un link aici:
  https://www.youtube.com/watch?v=gj2v7-0tAC0
  Aşa că: istoria prin metodele folosite actualmente sunt consecinţele a mii de ani de luptă între eu-l din om şi sinele care nu acceptă identitatea şi personalitatea distrugătoare din om(la vedere etalînd doar părţile pozitive-binele). Toţi vor binele omului dar mai mulţi vor răul şi în ultima perioadă de 25 de ani de zile se cam vede clar cine-i dispus să facă bine!(părerea mea)

 2. Şi totuşi: cum naiba să fie acei directori de la ROMATSA numiţi în funcţii mult mai sus puse cînd li se poate imputa real multe ”crime” în baza ROMATSA că nu au făcut ceea ce trebuia ca să salveze oamenii căzuţi cu avioanele???
  Orice bilet de la transport în comun pînă la inclusiv zbor cu avionul sau de la cartonul pentru identitate pînă la inclusiv cartonul pentru cumpărături(sănătate alimente) sînt un paşaport pentru viaţă şi care sînt impuse dar nimeni nu este tras la răspundere!
  Ce pădure are românica! Dar cîte uscături are! Mai mult uscături decît petale de viaţă!

 3. Sa-i preia marele licurici, ca el a facut deranjul prin “primavara araba” si infatuatii care conduc Europa. Si-au dat astia peste picior de urla de durere. Se dovedeste inca un lucru ca serviciile maghiare sunt extrem de bine informate, iar gardul acela nu-i o gaselnita de-a lor si nici nu sunt singurii din democratie care-au ridicat garduri, au prevazut acest exod. Fiecare natiune are dreptul sa se apere cum considera. E o treaba extrem de folositoare pentru natiunea romana, ne indepartam proprii cetateni ii trimitem in tari straine, sa lucreze pe unde pot, iar noi primim pe unii care nu stim ce hram poarta. Daca eram unii bine infipti in economie si finante mai treaca mearga. Halal politica, n-am ce zice.
  Nu cred ca sta in picioare asta cu termen limitat de sedere. 1700 de persoane or fi multi or fi putini ?

 4. daca fostul sef cia a confirmat prostia facuta de sua si statele vestice in zona de nord africana si cea araba prin distrugerea fostelor asa zise dictaturi laice si permiterea ajunggerii la putere a factiunilor islamiste ce sa mai vorbim? cativa care scriu pe acest blog au mentionat de mult politica profund gresita a marelui licurici in aceste zone si au fost etichetati imediat ca pro rusi????!!!! adica marele licurici face numai boacane si de vina sunt postacii? de ce nu iau americanii la ei acasa miile de refugiati? cu ce suntem noi de vina? cine ne garanteaza ca printre zecile de mii de refugiati nu sunt si teroristi islamisti? de ce trebuie sa permitem noi primirea de refugiati? politica dezastruoasa a marilor puteri a dus la acest val de imigranti. acum sufera din pacate statele mici grecia,macedonia, serbia etc. pana in vest e cale lunga iar liderii europeni vor sa opreasca suvoiul imigrantilor pana ajunge la ei. si e bine sa mentionam ca cifra ai de 1700 de imigranti a fost acceptata de marele clampau de la cotroceni care nu stie cum sa mai faca sluj pe langa liderii europeni parca mai rau ca baselu.

 5. si apropo adica lui pieleanu ii e frica sa prezinte rezultatele sondajului avangarde din august ? adica dupa ce a facut tot posibilul sa-l tina sasul plimbaret la 61% nu vrea sa prezinte si rezultatele la partide? de ce ? pentru ca ii e frica sa prezinte realitatea si nu mai poate sa umfle artificial procentele partidului basisto-penelist? cum poate fi partidul basisto-penelist pe primul loc in sondaj? ce a facut? care sunt propunerile lor pentru binele tarii in afara de sloganul ponta – demisia? pana si alinutza kilowatt a renuntat la aceasta marota singurul ramas cu sloganul in gura fiind slugarnicul pupincurist johannisto-penelisto-udrist bogdan chireac, sa nu uitam baiat de general de securitate dat afara de la gandul de “crucisatorul” presei ctp pentru lipsa de etica, deontologie profesionala si concurenta neloiala in afacerile cu statul! poate ca acest simpatizant penelist pieleanu ne si explica cum e posibil ca basisto-penelistii lui dragi sa fie ca partid peste psd dar liderii, alinutza kilowatt si blaga vamesul corupt sa fie jos in sondaje. pielene nu mai fa sondaje mincinoase ca te taxeaza lumea pe forumuri si la cate se spun despre tine mai bine ti-ai da demisia si te-ai inscrie cu acte in regula in partidul basisto-penelist!

 6. Îmi pare rău că nu am găsit acum link-ul de pe aljazera.english în care scria clar că Europa şi mai ales ţările care nu şi-au asumat sau nu şi-au dus la îndeplinire sarcinile faţă de aceste instituţii internaţionale(contribuit financiar şi militar în afacerile războaielor), acum vor fi obligate să accepte şi totodată să subvenţioneze fără a riposta sau cere drepturi financiare, emigranţii de fapt: refugiaţii din calea războiului, din calea distrugerilor de orice fel a ‘nemernicilor nesătui’!
  Nu ştiu de ce dar Europa nu a intrat în război să distrugă sau să ucidă, motiv care mă duce cu gîndul la:”ei ai intrat şi distrus-ei să-i primească, nu să oblige alte ţări deja sărăcite prin reformele impuse tot de ei! Trebuie să recunoaştem că REFUGIAŢII NU AU NICIO VINĂ CĂ VOR SĂ-ŞI SALVEZE VIEŢILE! Fiecare om trebuie să vadă ce riscuri îşi asumă aceşti oameni alături de copii lor şi cîţi au murit înecaţi! Cîţi au plîns şi cîte lacrimi au curs în această perioadă încît uriaşa credinţă a lor va întoarce foaia încît nu ştiţi prin ce vor trece nemernicii distrugători! Noi dacă am fi în situaţia lor, am convingerea că la fel vom opta! Vedeţi că deşi nu e război în românica şi o mulţime de conaţionali au plecat tot prin alungare dar de altă natură şi prin lege! Însingurarea şi riscul asumat de fiecare refugiat va fi răsplătit cu vîrf şi îndesat de speranţa de a trăi, de a-şi salva viaţa chiar şi în locul unde îşi va găsi stabilitatea(va onora şi bucura întreit bucuria celor din jur prin felul lor de a trăi şi supraveţui că nu sînt toţi la fel de răi)! Dar fiecare judecă şi analizează după cum crede şi gîndeşte!

 7. Înfiorător! Aici miting de amploare f. bine controlat şi manipulat: http://www.aljazeera.com/news/2015/08/curfew-ahmedabad-caste-protests-turn-violent-150826063711292.html
  Altă schemă pentru anihilarea propriilor cetăţeni: nu au cum să plece în masă că li se va interzice fie şi prin lege dar li se vor închide graniţele pentru a nu migra decît prin ocean sau mări! Altă serie de refugiaţi vor apărea în scurt timp(alţi ţigani pe lîngă ai noştrii) scuze pt. termenul ţigan folosit.
  Apropo de copii trimişi la cerşit, deşi părinţii au averi ascunse şi sunt complici cu ‘primăriile, politicienii şi poliţiştii’ din cîte se aude în zonele respective! Sunt în oraşe destule cazuri: vezi copiii ţiganilor de la 4 la 17 ani cum au cotă financiară pe zi, dacă nu aduc nimic seara sunt pedepsiţi(adevăr greu de digerat şi de recunoscut dar e realitate!) Iaca şi cazul Tecuci unde dreptatea se face cum vrea/vor primarul/primarii!!!

 8. CONCEDIU CONCEDIU! DAR CÎND VENIŢI LA MUNCĂ???? CÎND VĂ VEDEM PE TOŢI LA EMISIUNILE VOASTRE???

 9. Daca acesti emigranti erau in Romania se oferea Germania singura “sa impartim povara ” ??!!!

  Pai hai sa impartim povara diferentei dintre carburanti si salariu dintre Romania si Germania .

  Voi ne cereati sa marim pretul gazelor la nivel european nu si al salariilor si va mirati ca toti vor sa invadeze tarile bogate ?

 10. foarte multi idioti zic ca astia sunt un pericol terorist. pai europa a furnizat deja 6000 de teroristi pentru isis.
  merkel cancelar pe viata !

 11. eh, cifra se va mari iar durata se va prelungi
  avind in vedere ca UE aloca cam 20 euro/zi per refugiat pentru casa-masa, fiti siguri ca niste baieti destepti deja au pus-o de un business. Probabil ca de asta nici nu se face tamtam in media de refugiatii din Romania….

Leave a Reply