5 COMMENTS

 1. In continuare Radu insisti pe tema dialogului cu presedintele Iohannis. Nu te-ai lamurit ca n-ai cu cine ? Dupa atata timp ? Nu poti dialoga cu cineva care iti inchide toate usile pe argumentul, eu sunt presedinte, faceti cum spun eu! De aceea, oricine va fi presedinte dupa Iohannis e mai bun. Inca 5 ani cu Iohannis ar insemna inca 5 ani de usi inchise sau “my way or the highway”.
  Mai avem anul asta de suportat ingamfarea prezidentiala.

 2. Am ascultat-o atent si n-am ce sa zic,si-au dat seama ca programul elevilor este prea incarcat,nu mai stiu nici ei, profesorii,cum sa-i faca fata si devine superficial,doar teme bifate!Sa pui din start meditator copilului denota lipsa de incredere de ambele parti si e modalitatea de punere in garda a parintilor,nestiind sa evalueze cunostintele acumulate ale copilului si puterea lui pe mai departe!N-aveam nevoie de meditatii,si-acum am santul pe deget de la atata scris si totul il luam din clasa,aveam admiterea la liceu, treapta care tria si bacul!Erau luptele noastre fara meditatii!De cand a aparut si “Gihinion”s-a dezvoltat si industria,ca ala si-a luat 6 case din meditatii si altii nu arata doar involutia invatamantului,sistemul de predare si programa incarcata care a acoperit si debusolat elevul,abandonand chiar iar ceilalti care au rezistat fiind acoperiti de mediocritate si nereusite,nasol dar asta a fost si e si acum!Indiferent cum ar decurge viata dupa scoala ramane sedimentata in fiinta invatatura,de acasa,de la parinti,scoala mai apoi,si-si pune amprenta pe evolutia noastra ca natie,ca individ!Trebuie sa lupte si cu tehnica evoluata care leneveste gandirea,suntem in anii in care miscarea e mai rapida,fb,selfie prin copaci,informatii multiple si multe falsuri,de carte,teatru,pictura ce sa mai vorbim!Noi am dat tot ce-am putut pentru ca am avut mediul!

 3. Si nu mai vorbesc de manuale,nu are rost,dar am in fata unul,geografia pentru clasa a V a,din respect pentru prietena mea profesoara Jana Ionascu si prof.Dan Dumitriu,Oameni pe care mi i-a dat Dumnezeu langa mine,si o citesc si acum,curata,profesionista si cu exigenta-i stiuta!Pentru care drepturile de autor n-au contat!Cu respect!

 4. Problema se pune daca va sanctiona aspru, plagiatul, sau nu. Asta inseamna sa fii ministru si nu o papusa pusa acolo de niste baroni. Asta cu dezavuatul o faci la gradinita sau la clasele primare. Acolo poate avea un caracter preventiv, educativ, sa-i inveti pe copii ca nu asa se invata carte si nu asa razbesti in viata. Slaba, nici nu ma asteptam ca un partid care are atatia indivizi certati cu legea sa propuna un ministru in defavoarea lor.

 5. Invatamintul trebuie intors la varianta romaneaca prin eliminarea celei globaliste, prin care este distrus tineretul roman. Invatamintul globalist este axat pe teoriile lui Wundt si este pt dresarea tineretului si nu pt educarea lui, lucru usor de vazut.
  Rezultatul invatamintului globalist apare intre 4:05-4:20
  -https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U
  Orice alta schimbare este zero!
  Ecaterina Andronescu (n. 7 aprilie 1948, Malovăţ, România)
  Asta inseamna experinta redusa. Este posibil ca EA sa reprezinte prima generatie din familia ei care se duce la scoala.
  Ce sa vorbeasca cu Kapazunder-ul nemtesc?! Daca as fi fost jurnalist ii intrebam parintii ce si cui i-au dat cadouri ca sa treaca odrasla de clasa a 4-a? Infantilismul lui este evident si reiese din ceea ce spune. Este imposibil sa poti face o facultate si sa ajungi profesor cind nu dispui de calitatile necesare studiului.
  Este personajul cu cele mai multe porecle batjocoritoare din istoria Romaniei!

Leave a Reply