Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anunțat luni că va vota împotriva numirii lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR și și-a exprimat speranța că și mulți alți parlamentari vor proceda la fel. Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat.

„Presiunea constanta pe care Mugur Isărescu a făcut o asupra Guvernului a dat roade. Intr un moment nu tocmai ușor pentru Guvern, încolțit din toate părțile, Ayatollah-ului ii reușește din nou. Manipularea de a pune in carca guvernului inflația a reușit și ea, deși este răspunderea BNR. Cel mai longeviv Guvernator de pe planetă își trece în palmares următoarele:

1. Cea mai îndatorată populație din UE;

2. Cel mai mic grad de intermediere financiară din UE- de zece ori sub media europeană!

3.Romanii plătesc costuri triple cu creditarea fata de media europeană, in timp ce băncile străine au profituri triple fata de media europeană;

3.A impus un ROBOR netransparent, “umflând ” ratele românilor.

Toate astea, bineînțeles, in numele stabilității financiare, pe care iată, toată Europa o apreciază. E limpede cred, pentru toată lumea, de ce nu l lasă oamenii ăștia sa plece.

Romania va ramane in continuare El Dorado pentru băncile străine. Cred in continuare că personajul e unul expirat, care a făcut rău României și din păcate va mai face.

Eu va asigur că rămân același: voi vota împotriva lui Isărescu și sper sa fie multi parlamentari care să facă la fel. #vremdreptate #faraabuzuri”, a transmis Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE.

5 COMMENTS

 1. D Zamfir e unul din foarte putinii (nu cred ca sunt 5) indivizi din politica pe care ii apreciez si ii respect

  dar, dl Zamfir, sa votezi contra nu e suficient.
  Pleaca si lasa-i pe mamelucii sforari ai lui Tariceanu sa se faca de kkt pina la final. Sigur te va cauta cineva, poate cineva mai de soi decit sushanistii astia comunali…. meriti din plin sa fii senator. Si independent cistigi alegerile…

  BTW, Zamfir de ce nu e bun de candidat…. comun?

 2. ce fazan! :))))))
  tocmai a enumerat cateva din maretele realizari ale guvernarii psd/alde:

  “1. Cea mai îndatorată populație din UE;

  2. Cel mai mic grad de intermediere financiară din UE- de zece ori sub media europeană!

  3.Romanii plătesc costuri triple cu creditarea fata de media europeană, in timp ce băncile străine au profituri triple fata de media europeană;

  3.A impus un ROBOR netransparent, “umflând ” ratele românilor.”

Leave a Reply