Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Mugur Isărescu va fi susținut de coaliția PSD-ALDE pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Înainte de alegeri, Liviu Dragnea și apropiații săi erau într-un război total cu Isărescu și îl amenințau cu demiterea. Acum situația s-a schimbat, iar coaliția îl susține pe Isărescu.

”Mugur Isărescu are susținerea noastră pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naționale.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Numit in Iunie 1990 ca guvernator al BNR, Constantin Mugurel Isarescu va avea cel mai lung mandat din istoria pozitiilor publice – 36 de ani – dupa ce va fi votat pentru inca 7 ani in fruntea bancii centrale, incepand din 2019.

4 COMMENTS

  1. dl M. Isărescu o să fie susținut de dl D. Zamfir? / Când am spus că PSD, ALDE fac propagandă ieftină mulți “inteligenți” spuneau că sunt plătită de soros, statul paralel, etc.

  2. Am ajuns sa am ZERO incredere in politicieni, doar mimeaza critica si opozitia, in rest, pe sub masa se ajuta ca fratii toti!

    Ce sa mai, sa-l puna pe viata guvernator si aia a fost, dar macar sa nu ne mai minta ca nu sunt in cardasie toti.

  3. Tariceanu = penibil pina la capat
    Acu Isarescu e bun?

    ps: daca vrei sa fi consecvent cu rasucirile lu matale, eu zic sa divortezi de a cincea si sa te insori cu prima; dup aia, cu a doua, si tot asa….

Leave a Reply