Aprilie 2011. Ziarul Click. Al treilea om in stat, presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, supranumita Hoata nationala pentru furtul filmat la legea pensiilor, este fotografiata de paparazzi de la Click cum merge la coafor cu o coloana oficiala. Acolo nu era infractiune pentru ca e vorba de basisti cu imunitate in fata legii, nu-i asa?

===============

Iata articolul din Click, aprilie 2011 :

http://www.click.ro/news/asa-o-pazesc-spp-istii-pe-roberta-anastase-cand-se-coafeaza

Ca orice damă care se respectă, şefa Camerei Deputaţilor acordă mare atenţie „look-ului”. Roberta Anastase este aşa de preocupată de aspect, încât nu ezită să apeleze la saloanele de înfrumuseţare de fiecare dată când situaţia o impune. Chiar dacă SPP-iştii sunt obligaţi să stea după ea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost surprinsă de fotoreproterii Click! la coafor, într-un salon de înfrumuseţare de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Nu singură, ci însoţită de nu mai puţin de şase indivizi de la SPP. Băieţii nu au scăpat din ochi „obiectivul” pe durata celor aproapte trei ore cât a durat şedinţa la coafor. Potrivit informaţiilor primite de reporterii Click!, Roberta a apelat la serviciile coafezei, dar şi la machiaj facial.

Cel mai probabil, şefa Camerei Deputaţilor s-a pregătit pentru o întâlnire importantă la nivel înalt, din moment ce imediat după ce a părăsit salonul a demarat în trombă spre Palatul Parlamentului, la fel cum a venit: însoţită, discret, de cei de la SPP.

Preşedintele Camerei Deputaţilor este al treilea om în ierarhia statului şi, prin urmare, nivelul său de protecţie şi pază este ridicat. Practic, pentru această funcţie, SPP a alocat 17 ofiţeri care lucrează în ture. Într-o zi obişnuită, Roberta Anastase se deplasează cu 2 maşini – una în care stă ea, aghiotantul ei şi şoferul, iar cealaltă cu alt şofer si trei ofiţeri.

4

14 COMMENTS

 1. Da circula cu 120 km/h pe ploaie si cu motociclisti in fata? A murit cineva din cauza abuzului facut de ea? Nu se vede nici o coloana oficiala , nu se vad politisti si nici morti in urma ei. Tariceanu a fost hot cand l-a miruit pe Sova interpretand regulamente si legi in favoarea inculpatului Sova scapandu-l de arest preventiv?

  • Nu mai pot cu basssitii astia…Pur si simplu nu se poate discuta cu ei !
   Bre, ovidiule, asta cu Oprea de azi e pentru folosirea abuziva a ceva, bre…. nu c-a murit un politist in misiune (unde, apropo, de vina erau ia d-au lasat groapa cum au lasat-o…).
   Bre, ovidiule, Tariceanu a respectat niste legi p-acolo… ca, de nu le respecta, sarea chiovesi de la balconu’ Senatului sa-l salte…
   Ce nu inteleg e cum se hranesc basisssti astia; cum dracu’ nimeresc dumicatu’ cavitatea bucala !?
   Am vazut pana acum doua tipuri de “d-astia” : naivi-prostuti (oarecum, ca cel de mai sus) si ticalosi-interesati (aia sucesc ‘alba-neagra” de mai ca-ti vine sa intri in joc… desi stii ca la alba-neagra nu prea ai cum sa castigi).

   • din moment ce votul s-a reluat inseamna ca primul vot nu a fost legal…CCR a cerut reluarea votului…Tu de bagi in seama ca nu ai de lucru sau ca esti platit? Si daca tot te bagi,nu mai jigni domnule ca sa nu zica lumea ca esti bou.

 2. Aia e de dreapta, dom’le ! nu se pune !
  (e mai egala, cum ar veni…)
  D-le Tudor, v-ati varsat plamanii explicand cum “diva-ploiesteanca” a facut, precum Isus, din 5 parlamentari vot valabil in plen, acum cativa ani… degeaba !
  Stima ca mai aveti energie; eu i-as fi bagat de mult in…uitare; oricum, e degeaba !

 3. Pai tocmai s-a legiferat protectia sefilor celor doua camere, nu? Daca dl Zgonea se duce la pedicura cu coloana oficiala (ipoteza dezgustatoare dar plauzibila la cat de megaloman se arata) si iese cu scandal, macar va avea temei legal s-o faca. Nu stiu daca legea il va apara si pe dl Tariceanu in cazul cand ar manifesta prostul gust de a merge la tuns cu SPP-ul dupa d-sa, pentru asta exista, insa, eratele, sau OUG-urile, nu e cazul sa ne facem griji. Si un cred ca e vreo sansa sa se invoce inaplicabilitatea retroactiva a legii pentru madam Anastase, pariez ca deja exista o erata pentru cazul d-sale, sau va exista dupa miezul noptii cand apar eratele ca fantomele in cimitir. Oricum, pana pleaca Zegrean la pensie multe lucruri sugubete se pot intampla, sa nu ne intristam pentru atata lucru.

 4. (Nu) Se uita astia de la Roberta ca la moaste:)) Si, prin extensie, cam la toti din “noul PNL”… in fapt, “vechiul pe-de-le”…numai “moaste” peste tot… “moaste-sa pe gheata”, cum ar injura romanu’:)))
  Ca se face caz de moartea unui om (politist in misiune), ca sa ajunga unii la “bucate”, nu e nou p-aci, prin tarisoara (e gretos, dar nu nou !); a facut-o si Iohannis, a facut-o si Iliescu…
  Dar am dreptul sa nu mai pun botu’ la vrajeala; mai ales dupa 26 de ani…M-a pacalit Iliescu, la vremea lui… m-au mai pacalit si altii, dupa… neamtu’, insa, si-asti de-mi arata “nimic” nu mai pot, asa apriori…cat timp cad paduri, autostrazi… cade totu’, ca pe Titanic, si-astia de la de-ne-a ne canta “Sonata Lunii”

 5. Amice … preşedintele României , preşedintele Senatului , preşedintele Camerei Deputaţilor si prim-ministrul Guvernului au dreptul sa mearga 24/24 – 7/7 cu o coloana oficiala, inclusiv la o shaorma daca-i doboara foamea sau la coafor cum este cazul cucoanei! 🙂
  Nu este nicio infractiune, ca ne place sau nu ne place de fata celor care ocupa cele PATRU functii in stat, iar legea este veche.
  Nu mai manipula … este absolut amuzanta grija unora de prin “presa” pentru generalul izmana! 🙁

  PS: Poate explici pentru gospodine … 🙂 … care este diferenta intre coloana oficiala si protectia SPP 🙂

  • Gicule Gicule, cum o speli tu pe hoata nationala ca se ducea cu SPP la coafor… A exagerat Oprea cu siguranta, dar sa devii avocatul abuzurilor si mizeriei basiste…zau….

  • Gicule, cei care basesc pe gura sunt mutanti sau au doar o alta abordare…alimentara?! 😀

 6. DNA pentru unii muma pentru altii ciuma.
  S-a mai scornit un subiect de mestecat “coloana oficiala”.
  Ok, nea Gabita s-o fi dat el cu coloana oficiala de vreo 1600 de ori, in schimb polititistul n-a murit din cauza unei simple cazaturi. Pentru asta nu raspunde nimeni ?

 7. Cu ce ma ajuta o informatie din 2011 ? :)))) Sunt aproape 5 ani de atunci … ai scris o stire ca sa ai si tu de lucru :))) Gaozarule :)))

Leave a Reply