Cunoscuta infractoare politica Roberta Alma Anastase, presedinte al Camerei Deputatilor si prim vicepresedinte PDL, a scapa inca un porumbel pe gura : “Am comandat un sondaj de opinie ca sa stim cum stam si cum sa modificam legislatia electorala si sa redesanam colegiile.  In functie de sondaje care sunt pe fiecare colegiu in parte putem sa redesanam harta circumscriptiilor electorale”, ar fi spus Anastase potrivit Hotnews.

Aceasta afirmatie gravissima demonstreaza fara nici un fel de indoiala incalcarea grava a democratiei si a statului de drept, prin dorinta clara de fraudare a alegerilor comasate, aminate, controlate…  PDL vrea cu orice chip, impotriva legilor romanesti si europene, sa modifice regulile in timpul jocului, pentru a fi favorizata puterea si defavorizata opozitia. Sa afirmi ca vei face un sondaj la partid, cu bani de partid, pentru a redesena harta electorala care este un element fundamental national, institutional, pentru alegeri corecte si transparente, este practic dovada actului penal.

Am spus atunci cind am difuzat inregistrarea din noaptea de 15 Septembrie 2010 ca actuala putere, in frunte cu Basescu, Boc, Anastase si altii, este capabila sa puna la cale fraudarea masiva a alegerilor locale si parlamentare, daca au facut atitea fapte penale pentru legea pensiilor, fara sa pateasca nimic. Azi, prin spusele aceluiasi inalt demnitar al statului roman, infractiunea se vede in toata splendoarea pregatirii ei.

Roberta Alma Anastase, spalata de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie si chiar de catre un judecator al ICCJ pentru fraudarea legii pensiilor, recidiveaza. Hotia este practica ei curenta, iar PDL se bazeaza pe frauda pentru incercarea disperata – dar profund inutila – de a ramine la putere.

63 COMMENTS

 1. si ne mai miram ca pana si ofiterii armatei romane ies in piata publica.iata de ce o fac pentru aparrea democratiei si a poporului.

  • Din pacate nu vom ajunge din nou la democratie si libertate decat prin forta.
   Acesti demagogi ai puterii PDL,UDMR,UNPR si minoritati continua in forta impotriva poporului roman si din disperare ca vor fi trasi la raspundere ne sfideaza si ne CONDAMNA la moarte.
   Atata timp cat armata, internele si serviciile secrete sunt capusata cu generali pusi politic, poporul nu poate decat sa-si castige singur libertatea si democratia care la ora actuala au murit in Romania!

 2. Pai locul ei de bastina este PH – adica Patria Hotilor !
  De unde au bani pentru sondaje ? Oare i-au prins in buget ?! Sau au identificat vreo sursa ?!
  Basescu insista cu modificarea Constitutiei, ca vezi doamne trebuie pana in 2013 inclusiv, sa se modifice pentru a fi cuprinse unele reglementari legate de UE.
  Teama-mi este ca de fapt vrea sa umble si la conditiile pentru alegerea presedintelui tarii, conditii, mandate,etc. Nu degeaba i se mai spune si *Putinescu * !
  Revenind la Anastase, din MISS s-a transformat in HOATA , mediul influenteaza , dar trebuie sa recunoastem ca si-a intrecut profesorii !

  • Fii sigură Eva, că dacă ar putea, ar face o modificare astfel încât să mai candideze a treia oară, pe bază de fraude, chiar dacă ar avea rată de încredere de 5 %.
   Din fericire ptr. noi, actuala putere şi Băsescu, îşi consumă practic sfârşitul şi de`asta sunt “agitaţi”.
   Nu-ţi mai fie teamă că Băsescu şi PDL-ul nu mai au timp de şemecherii, cu toate “încurajările” trădătorilor de la Curtea Constituţională. Când va fi +10 grade afară, dacă nu cad până atunci, vor fi milioane de oameni în stradă. Îi vor forţa să plece.
   Din dorinţa lor nebună şi cinică de a se menţine la putere prin fraude şi tot felul de metode, nici măcar nu realizează că riscă să fie pur şi simplu linşaţi de popor.

  • Eva, cel putin de un lucru putem fi siguri: cu actualul boicot al opozitiei (sa dea Dumnezeu sa tina pana la caderea definitiva a actualei puteri) constitutia lor (nu a romanilor) nu va trece in veci, caci le trebuie votul a 2/3 din parlament, ceea ce ei, singuri, nu au cum sa asigure, nici chiar cu mortii cei nedeclarati nici chiar la cateva luni de la trecerea in nefiinta.

 3. La puscarie cu infractoare, la puscarie cu toti pedelei.
  Secta asta portocalie, este de o neodraznicie fara margini.

 4. POTI SA VEZI DEZASTRUL DIN ACEASTA… FOTOGRAFIE ???

  THE EGONOMIST… RETARD…
  Lasati-i pe Portocalii la Putere pana cand vor ‘ abramburica toate Titlurile de Proprietate prin Orificiile de Cadastru Subordonate Madamei Undrea astfel incat TOATE TERENURILII ROMANICAI SA AJUNGA IN PROPRIETATEA OAMENILOR CONDUSI DE VODA PARTZ … CREDITELE PENTRU LATIFUNDII VOR FI PLATITE DE ROMANI CATRE FMI IAR BOIERII VOR STA LA PUTERE PANA CAND VOR ACHITA ABSOLUT TOATE RATELE BANCARE ALE PORTOCALIILOR CU BANI DE LA BUGET OBTINUTI PRIN CRESTERI DE IMPOZITE SI TAXE SI PRIN REDUCERI DE PENSII SI SALARII. TOATA ROMANIA IN CRIZA SUPORTA HOTIIILE PUTERII PRIN DARI SI PRIN PRETURI EXAGERATE.. THE EGONOMIST STIE CA FeMeI – FRANKES , GITENSTAIN, VODA, PORTOCALII, HOTII S-AU ASOCIAT LA HORA JUMULELILOR DIN ROMANIA…. SI DE CAND JUMULESC … E CRIZA. portocalii au inmultit suprafetsele de teren pentru care s-au eliberat titluri de proprietate si au modificat aiuritor vechile titluri de proprietate inainte de a le ipoteca bancile… De aceea se va realiza cadastrul General cu firme din Coreia si nu din iEuropa… Ca sa nu se prinda Bancilii Mama cate terenuri inexistente au ficele lor din Romania prin ograda … De aceea s-a umplut buzunarul bancerilor din romanica de catre putoare cu bani fomeii… 10 miliarde de la FeMeI in 2009… ERA GOL !! Il golisera tranzactiile cu terenuri practicate de aceia care au cumparat locuri in politica…. Iar Bencherii abili s-au imbogatzit in Romanica peste noapte desi au venit aici desculti… Bietii Boieri Latifundiari… de Dragas.. nani – nani bobor roman… OARE PROCURATURA N-AR TREBUI SA CERCETEZE ARHIVELE DE LA CADASTRU ?!? … POTI SA VEZI DEZASTRUL DIN ACEASTA… FOTOGRAFIE ??? POATE CONFISCAREA AVERILOR NECUVENITE SCOATE ROMANIA DIN CRIZA PIRATULUI…

 5. STITI CUM SE VOR FACE ROST DE BANI PENTRU SALARII SI PENSII ? DAR CUM SE VA LIMITA EVAZIUNEA DIN AGRICULTURA ?!??…
  Simplu, prin impozitarea proprietatilor agricole apartinand marilor latifundiari.
  CAT SE OBTINE DACA calculam doar taxa anuala cuvenita STATULUI pentru cele 8,200,000 hectare de teren agricol arabil ale Romaniei prin aplicarea impozitului 16% taxa la RODUCTIVITATEA MEDIE PE HECTAR (1 hectar = 10000 metri patrati)… Incercati sa va imaginati ca plantam doar 4 salate pe metrul patrat… valorand aprox. 2 euro pe metrul patrat… obtinem 20,000 euro pe hectar x 8,200,000 hectare = 164,000,000,000 euro…. impozitele de 16% reprezinta : 16 euro la fiecare 100 euro pentru Statu Roman… adica 164,000,000,000 impartit la 100 si inmultit apoi cu 16 = 1,640,000,000 = 26, 240,000,000 euro … peste 26 miliarde euro…. Imaginati-va de ce se agita atata hotii pentru terenurile romanilor….

 6. OATE CA S-AR IESI DIN CRIZA CONFISCAND AVERILE NEJUSTIFICATE…

  CREDETI CA PIRATII DE TERENURI AU REUSIT SA BAGE BANI IN TOATE BUZUNARELE CELOR CARE AR TREBUI SA VEGHEZE LA RESPECTAREA LEGIILOR ?….
  Treaba cu ajtoarele sociale… sa fie oare o metoda mMODERNA SI REFORMISTA de santaj si cumparare de voturi pentru portocaleiii… dupa renegocierea legii privind ajuatoariliii… TOTI cei supusi Majestatii Sale Regele Ceoaba sa voteze corespunzator…. contra ajutor social….

 7. TRUCUL INSTALARII ANTEDATATE DE FISIERE SI PROGRAME PE UN COMPUTER POATE FI REALIZAT CHIAR DE CATRE ORGANELE ABILITATE ? ADICA VI SE POATE INSCENA FAPTA ?!?? DE CATRE AUTORITATI RAUVOITOARE EVIDENT… VA GUDURATI BINE SAU… ?!?

  ATUNCI CAND STARTATI CALCULATORUL DVS, AVETI POSIBILITATEA SA MODIFICATI DATA CALENDARISTICA CURENTA AFISATA IN SISTEM… INAINTE DE INCARCAREA SISTEMULUI DE OPERARE, IN BIOS SETUP (Apasati tasta F2 sau cea corespunzatoare afisata pe ecran imediat ce alimentati computerul cu tensiune… si veti obtine acces la setarile oferite de BIOS-ul computerului dvs… cine are password definit si nu stie parola nu va putea accesa aceste setari…) Cautati campul in care este afisata data curenta si Introduceti o data anterioara, sa aspunem 01.01.2000 dupa care salvati si exit. Dupa reincarcarea normala a sistemului de operare, verificati data din sistem. Este 01.01.2000 adica exact ceea ce s-a introdus in Bios Setup. Acum, aveti grija sa copiati pe sistem un program, niste fisiere care au aparut dupa data respectiva, dara la care vor aparea ca instalate/copiate in sistem va fi 01.01.2000. Repetati ulterior secventa modificarii datei in Setup si introduceti de aceasta data chiar data curenta in Bios Setup… GATA. Se poate demonstra astfel ca DVS AVEATI IINCA DIN ANUL 2000 acel program si acele fisiere pe computerul DVS ? Desigur. IATA-VA DECI PIRAT…. DACA CINEVA ACCESEAZA ASTFEL COMPUTERUL DVS DUPA CE V_A FOST RIDICAT PENTRU CERCETARI…. SUNTETI GATA CONDAMNAT ?

 8. MARILE LATIFUNDII TREBUIE IMPOZITATE CHIAR DACA NU SUNT CULTIVATE, APARAREA LOR COSTA STATUL ORICUM…. Impozitarea masinilor este IMPUSA soferilor, chiar daca acestea nu produc nimic cu ajutorul lor… doar polueaza iar apararea latifundiilor costa si ea
  …SALATA, impachetata frumos, se imbuteliaza bine la STICLA, si se vinde la EXPORT FOARTE BINE…
  TOTUL ESTE SA CALCULAM PRODUCTIVITATEA MEDIE LA HECTAR SI SA FIXAM IMPOZITELE CORECT.

  Cand nu reusiti sa platiti impozitele pentru latifundii se procedeaza EXACT CUM FACE SI STATUL…. EXECUTARI SILITE = NATIONALIZARE… SI-ASA REVENIM LA SOCIALISM PROBABIL. Stii, fiecare iese cu cana si uda porumbul apoi toata lumea manaca… se reia productia de tractoare, etc… tot tacamul… HOTII VOR INTRA LA RACOARE….

  DECI, DOMNILOR PIRATI PORTOCALII, DACA V-ATI PRICOPSIT CU HECTARE LASATE PARLOAGA, PE CARE CULTIVATI SPECULA, ESTE BINE SA STITI CA IMPOZITELE TREBUIE PLATITE DEOARECE AZI TAXELE PENTRU PROPRIETATEA AGRICOLA SUNT DERIZORII IAR ROMANIA ESTE O TARA SARACA.in caz ca piratu’ NU VREA SA PLATEASCA TAXELE, LIBER LA EMIGRARE, aveti libertatea sa plecati, doar asa a spus piratu-sef, nu ?!!? VA PUTETI ADRESA IN MONGOLIA UNDE VOI PLECA SI EU PENTRU PRECIZARI. Mergem toat familia sa aducem bani sa platim impozitele in romanica.

  Detinatorii de LATIFUNDII VOR CA STATUL SA LE APERE PROPRIETATEA GRATIS ?? ARMATA TARII CARE APARA TERITORIUL NU CONSUMA RESURSE ?? DE CE NU LE_AR LUA DE LA MARII PROPRIETARI AI TARII ???

 9. E NUP.
  Cel puţin deocamdată.
  Eu aş vrea să o văd pe această fiinţă “gândindu-se la proiectul căsătoriei” la Târgşor.

 10. Toata Stima Domnule Radu Tudor. Apreciez interventiile si sufletul pe care-l puneti in ceea ce sustineti prin convingerile Dumneavoastra. Sper sa-mi scuzati limbajul si sa va bucurati de continutul sau. Sa stiti ca, oricate modificari s-ar fi produs in decursul anilor de dupa 1989 in legislatia fondului funciar si cadastrului, un singur lucru este absolut permanent: PREZENTA DIRECTOTULUI OFICIULUI DE CADASTRU IN COMISIILE DE FOND FUNCIAR LA NIVEL DE JUDET UNDE SE VALIDEAZA INTOTDEAUNA PROPUNERILE PRIVIND RETROCEDARILE DE TERENURI DIN COMISIILE LOCALE DE FOND FUNCIAR. In consecinta, daca pentru o localitate, un judet sau intreaga tara s-au eliberat TITLURI DE PROPRIETATE care au inscrise suprafate de teren care adunate depasesc suprafata de teren existenta in localitate, judet, tara…. atunci rezulta ca DIRECTORII OFICIILOR DE CADASTRU SI PREFECTT AU VALIDAT SI ULTERIOR PUS IN CIRCULATIA TITLURI DE PROPRIETATE IN MOD ABUZIV. Adaugati la aceasta si numarul mare de titluri de proprietate modificate de comisiile locale portocalii si nu numai dupa apariotia Legii nr 243 din 2005…
  Marea Praduiala de Terenuri din Guvernarea Portocalie reprezinta cele 2/3 ale aisbergului crizei care bantuie Romania si nu numai. Amintiti-va declaratiile din Coreea de Sud ale ministresei dezvoltarii (recent, la discutiile cu cei care conduc Samsung Corporation) prin care, actuala ministra care administreaza Cadastrul National… aprecia faptul ca exista mai mult teren in acte decat in spatiul geografic romanesc… Atentie la ipotecile din banci care n-au in spate decat fictiuni deoarece, in mod logic, unele dintre terenuri sunt ipotecate fiind cumparate de catre diversi cetateni pacaliti de iluziile boom-ului imobiliar… ulterior au pierdut terenurile in favoarea bancilor… IAR BANCILE NU STIU SAU SE PREFAC CA NU STIU DACA AU IPOTECI FARA CA FIZIC TERENURILE SA EXISTE PE UNDEVA ?!!
  Cu deosebit respect… MULTA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA…. PS. nu-mi scrieti… va citesc eu !!!

 11. Promiteti-ne domnule Tudor ca ANASTASE , UDREA , VIDEANU , BASESCU , VOR FACE PUSCARIE !!!!!!!!!!!!!!!!
  VA CER SI VA ROG IN NUMELE CELOR CE INGHEATA IN STRADA LA UNIVERSITATE !!!…..
  MII DE GLASURI VA ROAGA CU LACRIMI IN OCHI !!!

  VA IUBIM !!!…

 12. Nimic nou sub soare.Este de asteptat o mare frauda. Pe Alma iar o ia gura pe dinainte.
  De acum incolo ar trebui contabilizate toate platile facute de PD-L,in interesul PD-L si folosite impotriva interesului public sau nelegale.

 13. Cum ar fi ca CETATEANUL sa traseze COLEGIILE?
  Sustin reducerea parlamentarilor la 300 in doua camere.
  E vointa poporului prin REFERENDUM!
  Doamna ANASTASE se aude??????????

  • Şi până la urmă de ce 300? Ştiu, ştiu a fost un referendum de care n-a ţinut nimeni cont, dar eu zic doar 210 parlamentari, cam unul la suta de mii de locuitori, nu crezi că este de ajuns? eu aş zice că da. Mai punem unul de la ţigani şi încă unul pentru toate minorităţile (nu am trecut aici ungurii pentru că ei şi-au luat dublă cetăţenie şi ca atare ei trebuie consideraţi nişte cetăţeni străini cu rezidenţă în România – oricum nu mai sunt români de mult timp!) deci 212 în total, cam 5 de judeţ, ce zici?

 14. @PROTESTANT.Pun pariu ca nimeni nu va face puscarie.Justitia Romana in cei 22 de ani a ajuns stat in stat si intre politic si institutiile statului mai ales justitie sau tesut asa relatii incat toti sant legatii unii de altii.Sau poate primesc un an doi ani.

 15. Tot respectul, domnule Tudor,

  “Sa afirmi ca vei face un sondaj …, pentru a redesena harta electorala … este practic dovada actului penal”. Cu tot respectul, nu suntem de acord. Pentru a vorbi de fapte penale, trebuie sa avem acte de executare – ori din relatarile Hotnews rezulta doar ca s-au realizat acte preparatorii (sondajul a fost comandat) si s-a cristalizat rezolutia infractionala de a falsifica alegerile, rezolutie criminala care (inca) nu a fost pusa in practica.
  La abuz in serviciu nu putem reprosa penalemente actele preparatorii, dar putem bineinteles sa o devoalam pe cea care intentioneaza sa fraudeze alegerile.

  Si, mai ales, sa stam cu bunghiul pe ce face !!!! Eu personal de-abia astept sa “comita” ceva, sa puna pe ordinea de zi ceva, sa puna in discutie asa ceva!!! Atunci poate fi linsata de multime. Sau arestata de procurori, ar fi mai bine ca scapa cu viata.

  Pe mine ma ingrijoreaza ca scroafa asta cocotata-n cires nu stie de frica nimanui, o doare-n cot de strada si de Piata si nu realizeaza cat de aproape a trecut puterea portocalie de inca un 22 decembrie 1989.

  • cind actul a fost facut si filmat, a primit neinceperea urmaririi penale de la Parchetul General… deci e un precedent grav

 16. am o intrebare de bun simt…
  daca un grup bine organizat…inzestrat…incepe o conspiratie (in adevaratul sens al cuvantului) pentru anihilarea totala a acestor persoane si incapacitarea pana la nulificare a partidului lor…?
  nu doresc nici unei tari asa ceva…dar…daca…?
  psihopati sunt destui…
  gradul de saturatie si frustrarea au atins cote nemaintalnite…
  daca intr-o singura zi…peste 30 de tinte sunt anihilate…?
  e un cosmar la care se poate ajunge…
  e una din cele mai mari temeri ale mele…
  asta ar arunca romania inapoi mult prea mult…practic…ar distruge si bruma de credibilitate pe care tara o mai are in afara granitelor ei…
  si totusi…basescu si partidul sau pedaleaza in nestire spre directii total contrare democratiei…normalei conduite a unei tari…dezvoltarii si integrarii normale a romaniei in lume…
  a inceput sa imi fie teama…nu pentru mine…
  pentru caderea romaniei intr-un put din care nimeni nu va veni sa o salveze…
  toti ne vor “la control”…e capitalism…si acestea sunt regulile jocului…
  basescu si compania ne faulteaza din interior…
  ar fi bine sa fie indepartati democratic…inainte ca niste conspiratori sa comploteze indepartarea lor prin mijloace “specifice”…si sa ne distruge si bruma de imagine care ne-a mai ramas vis a vis de romania…
  esti analist (de-adevaratelea nu aparut “pe sticla”)radule…si stii ca se vehiculeaza aceste temeri de mai bine de un an…
  nu stiu…astept evenimente pozitive…
  asta ne-a mai ramas…

  • Până la începerea revoltelor împotriva sistemului dictatorial bolşevico-stalinisto-nazist instaurat de băse şi acoliţii lui, în minte mi se întipărea din ce în ce mai accentuat imaginea unei Românii căzute la pământ, cu fmi cu piciorul pe grumazul ţării, cu ungurii udmr-işti legând-o de mâini şi de picioare, cu pdl+unpr+minorităţi înjunghiind-o pe la spate, cu boc şi gruparea mafioţilor din guvern lovind-o feroce cu biciul tiraniei şi cu băse, cu ochii lui abjecţi injectaţi de aburul beţiei, îndreptând pistolul spe tâmpla românului, gata să tragă dacă cumva, mai mişcă cineva!
   Oare cum putem scăpa?

 17. Radule ce se intampla?Deja din pdl a dezertat unul si s-a bagat in PC.Ce facem,din lac in put.Si cred ca o sa mai asistam la asemenea scene.Si atunci la ce folos manifestariile daca raman aceleeasi metehne.

  • Cu cat mai repede si prin ORICE MIJLOACE putem avea anticipate, ORICE e binevenit.

   Crezi ca daca ACUM niste parlamentari pedelisti isi dau demisia din partid si trec la USL astfel blocand activitatea PARLAMENTULUI, ei vor intra pe listele USL la alegeri?

   Fii serios, oamenii incearca sa scape ACUM constientizand ca ORICUM nu mai intra in parlament, dar macar sa SCAPE, ca asa cum se vede, basescu si ai lui au ALES DEJA calea cea mai REA pentru ei si pentru noi :

   Sa stea la putere INDIFERENT de ce se intampla !

  • pdl este un partid corupt pana in maduva oaselor.
   dar ce parere aveti de noul vostru coleg(corupt pana in maduva oaslor) care a fugit din pdl,si l-ati primit cu bratele deschise?
   prietenul la nevoie se cunoaste?IPOCRITILOR!!!

  • se aplică principiul (cu care trebuie să spun că nu am fost de acord niciodată) “fă-te frate cu dracul până treci puntea”, în condiţiile date … nu ştiu ce să zic … poate o fi bine, poate n-o fi bine

 18. Atat cit sunt eu de pro-democratie si pro-parlamentarism, incep sa ma gandesc ca ’89 nu a fost decat faza I a instaurarii democratiei in Romania, iar faza a II-a a fost “delayed” 22 de ani.

  PDL si baescu au reusit un SINGUR LUCRU BUN : sa trezeasca natia romana.Acum depinde de noi daca vom sta treji sau vom re-adormi la loc.

  Ceea ce fac pedelistii, nu numai r.anastase, este baterea ultimului cui intru instaurarea dictaturii : FRAUDAREA ALEGERILOR.

  Acum, pe surse (Dana grecu a spus) , PDL vrea sa COMASEZE alegerile, dar in IUNIE.
  Este clar ca buna ziua ca FARA COMASATE, PDL e bye-bye.
  Atata vreme cat PDL va conduce Guvernul, tot ei controleaza NUMARARTOAREA VOTURILOR.

  Ieri, de curiozitate, am vazut rezultatele recensamantului.Suntem 19,6 milioane, dupa rezultatele OFICIALE.Fiind sucevean, am “sapat” mai mult, exclusiv pentru municipil Suceava.
  Am gasit o declaratie in EVZ, a primarului Lungu, in care acesta specifica ca municipalitatea are 114 mii de locuitori inregistrati la primarie, iar numarul de la recensamant este de 91 mii.

  15% diferenta.Si scaderi de genul asta sunt pe toate orasele si judetele.
  Parerea mea, eu cred ca fraudarea se va face prin doua metode : anulare de voturi pro-opozitie SI inserarea de voturi in sacii cu voturi de la BEJ trimisi la BEC.

  Suntem mai putini decat acum 23 de ani, dar nu suntem sub 20 de milioane.La o rata scazuta de prezentare la vot plus 10-15% voturi anulate + 10% voturi adaugate…PDL smulge 25% USOR.

  Numai calea ARMELOR ne mai scapa de base si pdl…din pacate.

 19. Iar il aveti “companion” de discutii pe nesimtitul de nicolicea !? Uite asa ma face doamna Grecu sa schimb canalu’.

  • nu ştiu de ce oare, dar ori de câte ori îl vâd pe îmbuibatul de nicolicea, îl asemăn cu boierul ăla de pe vremea lui Cuza care l-a scuipat în obraz pe ţăranul român!
   venise el să ne spună cum partidul lui de trădători vrea să impoziteze cu 10% averile bogaţilor şi nu este lăsat de opoziţie, păi de ce să nu impoziteze cu 75% averile celor care au făcut, fac şi vor mai face afaceri cu statul?

   • Intr-un top al celor mai antipatici 5 politicieni, Nicolicea ocupa lejer primele trei locuri.
    Eu nu l-am auzit niciodata sa raspunda direct la o intrebare pusa de moderator, chiar si la o intrebare la care se putea raspunde scurt cu “da” sau “nu”.
    Daca i se spunea despre o neregula, ceva, a partidului sau a coalitiei de guvernare, raspunsul lui incepea invariabil cu: “da, dar si ceilalti au facut…”.
    Asa un tip alunecos si cu doua fete nu mi-a fost dat sa vad!

 20. Probabil ca numaratul este a doua sa mare calitate. Si la ce va asteptati?! Pare imposibila scoaterea ticalosilor din locurile unde sug. Politic vorbind, desigur. Repet obsedat si obsedant: nu sperati nimic, nu se lasa, nici marinaru’ si nici haita portocalie!

 21. Ei tot speră le va ieși pasența cu fraudarea alegerilor…Hmmm…cred că refuză să înțeleagă faptul că acum românii își vor țara și viața înapoi!Refuză să înțeleagă faptul că ei lucrează în slujba noastră și nu noi în slujba lor!
  Treaba cu fraudarea alegerilor prin comasare va fi spânzurătoarea lor!

 22. Sunt disperaţi, dar orice ar face şi mai al naibii incită populaţia. Băsescu îl va “sacrifica” pe Boc în speranţa de a se salva pe el, după care, nu peste mult timp va fi trădat din interior. Este foarte posibil ca nu peste mult timp, Opoziţia să aibă majoritate în Parlament, să dărâme Guvernul şi să declanşeze procedura de suspendare a preşedintelui.
  Personal, cred că Băsescu nu îşi va duce până la capăt acest al doilea mandat (fraudat). Va sfârşi, fie suspendat, fie alungat violent de la Cotroceni.
  Când tu mai ai încredere de 7 % cu “şanse” clare să cobori la 5-4 %, doar un curaj nesăbuit te mai poate determina să te cramponezi de putere. Practic, Băsescu a pierdut meciul cu poporul şi e doar o chestiune de timp până va cădea. Mă întreb, oare nu-i conştient de asta, sau este, dar speră că se mai poate salva ?
  Despre hoaţa Roberta, eu sper să ajungă să plătească cu puşcărie ptr. furtul pe legea pensiilor din septembrie 2010. Şi culmea scârboşeniei, după acea ordinară fraudă, la o întâlnire pedelistă la Ploieşti, nenorocitul de Boc a şi “felicitat-o ptr. contribuţia adusă partidului şi modul cum a trecut legea pensiilor” !

  • Salcia se apleaca dupa cum bate vantul numai sa ramana in picioare.
   Probabil peste 2-3 ani, modelul ei de politician va fi Antonescu (sau poate Ponta, ca prea il aminteste de cate ori vorbeste).

 23. Cunoscuta infractoare politica.E superb!!! o introducere care spune din start cu cine avem de-aface . Vor incerca orice, chiar si marea cu degetul in speranta ca vor castiga . Ma indoiesc de lucrul acesta . Cred ca momentul” 22 DECEMBRIE” nu a trcut.

 24. @Cornel nici io nu pot sa-l vad pe Nicolicea asta.Are un tupeu si un ranjet dispretuitor la adresa tuturor Romaniilor.Cum dracu il invita .Asta ar trebui sa nu mai pupe politica in veci dar presimt ca va trece la vre-un partid sa mai linga putin ciolanul ajuns la os.

 25. “Darul” asta al furatului se invata din frageda pruncie, ca sa ai deja experienta solida cand ajungi mare.
  Si totusi, la cat este de experta, ma mir ca Roberta Alma nu a furat si titlul de Miss nu stiu ce prin lume!
  Mare greseala din partea ei, pentru care, acum, cand se vede asa mare experta, probabil ca isi musca degetele.

 26. cu bani de la partid….de unde are partidul atitia bani?o fi un partid de bogati,dar nu dau din buzunarul lor,ci din al nostru!NU DEGEABA I-ATI SPUS HOATA NATIONALA!

 27. !!!!!!Stiu ca nu sunt la subiect cu aceasta tema insa as dori sa va informez cu alte mizerii care se intampla in tara noastra prin oameni corupti care de un an de zile nu au fost in stare sa reparein un pod suspendat situat in localitatea Siriu jud Buzau mai exact pe DN10 ce leaga Buzaul de Covasna, pe viaductul Teherau, care are un pilon de sustinere fisurat, fiind totodata interzisa circulatia autovehicolelor care au o greutate mai mare de 7, 5 tone, restrictie care nu se respecta…Imi este groaza sa trec pe acel pod, stiind ca merg pe acel traseu foarte des si ar putea intr-o buna zi sa se prabuseasca in lacul Siriu in timp ce persoanele responsabile se imbogatesc sfidandu-ne pe noi cei ce platim taxe si impozite.!!!!!!!!

 28. De Boc vor sa scape cei din PDL, dar de Anastase nu se gandesc sa scape? Radule,ai atata umor cand sugerezi unora din PDL sa aiba curaj de barbat adevarat sa-i spuna lui Basescu”din inimile noastre de parlamentari va rugam sa-l schimbati pe Emil BOC” Cand ridici o spranceana si spui asta la modul cel mai serios, pentru ca este un aspect serios de buna seama, dar felul in care o spui este si serios si foarte simpatic in acelasi timp, ma faci sa zambesc desi in alt context am cam uitat sa zambesc.
  S-au invatat astia la furat ca hotii care merg la furat de gaini, sau aia care sterpelesc portofele de la oameni in autobuze, profitand de neatentia lor si de aglomeratie.Asa si Anastase,s-a invatat la furat, a vazut ca i-a mers o data, mai vrea si a doua oara.

  Nu stiu ce-i cu “lantul ala de iubire” de care vorbeai in emisiune, s-a rupt intre Basescu si BOC? S-a rupt daca este asa si intre populatie si actuala guvernare, cu mult timp in urma.De fapt,iubirea este un cuvant prea frumos pentru a-l asocia cu specimenele aflate la guvernare, nu se pot alatura, este exclus. Aia nu stiu nici ce este iubirea,nu stiu nici de Dumnezeu.Asa cum ai spus tu in emisunea de azi, “acum e bataia pe bani”,doar banii ii intereseaza, nimic altceva.

  Radule,ai toata consideratia mea.

  Gabriela B

 29. Ne sfideaza pur si simplu. N-au pic de rusine, fura fara macar sa se mai ascunda. Daca doamna asta si toti ceilalti nu vor plati dupa ce nu vor mai fi la putere inseamna ca si cei din USL sunt la fel ca ei. Daca li s-ar confisca averile pe care le-au facut furand pun pariu ca se va strange la bugetul de stat mai mult decat prin taxarea celor bogati pe care o tot vantura insuportabilul ala de nicolicea ieri.

  • abina, proiectul astora de lege are un substrat pervers, vor in acest fel sa legalizeze averile facute in mod fraudulos. Impozitandu-le, se accepta implicit ca sunt legale.

 30. Aici si unii votanti sunt de vina, pentru ca primesc mita electorala. Asta este aiurea. Poti sa iei ce vrei de la orice partid, dar nu vota cu cine ti se impune, voteaza cu cine vrei. Daca ar primi astia mita electorala de la toate partidele, cu cine ar vota ? Pacat ca multi romani se lasa umiliti si implicit cumparati de partide. Nu conteaza ce vor altii, conteaza ce vrei tu, asta este ideea. Dar multi habar n-au pe ce lume sunt. Si acum sunt voci care spun ca se iese degeaba in strada, cand este evident ca strada a castiga multe pana acum. Imi pare bine ca vad inca oameni care protesteaza, chiar daca nu sunt dati pe post. Ar fi trebuit ca Antena 3 sa trimita reporteri peste tot in Romania, chiar daca, poate este imposibil si sa arate ca Romania protesteaza. Fraudarea se poate combate cu un vot de blam dat actualei puteri. As dori sa va mai spun ceva. Regulamentul Parlamentului ar trebuie schimbat si anume, daca un deputat sau senator nu se prezinta la votul unei motiuni de cenzura, sa se considere abtinere, la fel cum se intampla la alegeri. Nu mi se pare normal sa fie adoptate sau sa nu fie adoptate motiuni de cenzura cu abtineri, iar BOC trebuie sa raspunda pentru ca SI-A ASUMAT RASPUNDEREA PE O LEGE NECONSTITUTIONALA. SA RASPUNDA !

  • Daca cititi
   Am citit si sunt de acord. Intr-adevar, daca romanii nu s-ar lasa asa de usor cumparati altfel ar sta lucrurile (desi, unii de pe la tara, o fac mai mult de frica, au fost amenintati de la primarie ca nu vor mai primi unele ajutoare daca nu voteaza cu PDL, iar ei, nestiind ca nu au cum sa fie verificati cu cine voteaza, se conformeaza).
   Cat despre Boc, intr-adevar trebuie sa-si dea demisia, pentru ca la fiecare asumare de raspundere, speach-ul sau incepe invariabil cu “imi depun mandatul in fata dvs….”.
   Dar ti-ai gasit cine sa o faca?!

   • Cred ca este datoria opozitiei sa puna presiune pe Boc sa raspunda pentru legea neconstitutionala si tot datoria opoztiei este sa informeze oamenii ca nu poate nimeni sa ii verifice la vot, ca mita electorala este ilegala, ca votul multiplu se sanctioneaza conform legii si sa voteze cu cine vrea fiecare. Pe de alta parte am observat ca opozitia a inceput s-o cam lalaie. Singurele obiective ale acestia ar trebui sa fie demiterea Guvernului, demiterea Presedintelui si organizarea de alegeri anticipate. Ce ma intereseaza pe mine ce vrea Franks, cel ce bate opinca cu PDL ? Opozitia a facut bine ca s-a retras din Parlament, ca oricum Parlamentul actual nu mai reprezinta populatia. Ma intreb totusi, ce sondaje vrea sa faca Roberta, daca PDL are sub 10% intentie de vot. Ce colegii ? Mi se pare ciudat. Ea crede ca va mai avea majoritate in vreun colegiu ? Alegerea primarilor dintr-un singur tur, dezavantajeaza aliantele si obliga USL sa-si puna candidati comuni la alegerile locale, cand, defapt, puteau sa isi desemneze candidati separat. Oricum, oamenii trebuie sa inteleaga ca alegerile viitoare sunt cele mai importante din ultimii 22 de ani si ca trebuie neaparat sa se prezinte la vot si sa voteze orice in afara de PDL si UDMR.

 31. Domnule RADU, eu am o intrebare simpla (cred). De ce votul este anonim? Eu imi asum votul. Sunt de acord sa fie facut public. de ce oare nu se face legea in asa fel incat fiecare sa fie responsabil pentru votul sau? la sfarsitul alegerilor sa se afiseze liste cu fiecare votant si obtiunea lui. E clar ca eu si multi altii am verifica daca pe acele liste. Evident se vor gasi persoane care nu au votat si totusi sunt trecuti pe liste.

  Daca e moda asumarii de ce sa nu ne asumam si noi votul?
  cu respect,
  o

 32. Cornel are dreptate, nesimtit e un cuvant bland pentru nicolicea. Noi batem campii pe aici si ei isi vad nestingheriti de treburile lor, de hotiile lor, iar toate-s grave, iar toate-s accentuate si mai mult de iarna aspra.

  @Arina
  Ei nu inteleg nimic, nu mai apelati la bunul lor simt, este absent cu desavarsire. Nu doresc altceva decat sa aveti dreptate.

 33. Coreea de Nord Nu-i Ca Coreea De Sud Si Nici Iarna Nu-i Ca Vara

  Motto: Discutie intre Bula si Taxu:
  Taxu:- Bula, Bula ce-ai sa te faci, ma, in viata, fiecare clasa ai repetat-o de trei ori, bacalaureatul nu l-ai luat nici acum la patruzeci de ani, ce ai de gand sa te faci?
  Bula:- Ministru in cabinetu’ lu’ Boc, tata!

  Declaratia Ministrului Comunicatiilor, Valeriu Vreme, referitoare la ACTA:

  “ACTA este un acord internaţional care vine şi sincronizează de fapt ţările semnatare şi aţi văzut că suntem într-o companie destul de selectă şi mă refer la Statele Unite, mă refer la ţările europene care au semnat, Japonia, Coreea de Nord. “

  Detinem recordu-n lume la ministri imbecili
  Slugi umile, fara sira, doar niste servanti docili
  Absolventi de scoli obscure la varste inaintate,
  Pentru care nu primit-au diplome sau atestate.

  Unsi in scaun de chiombila, o echipa de papusi,
  Sforarita de Basescu, concurenta la perusi.
  Tinut doar in colivie, cu vocabular redus,
  Perusul ajuns ministru de pe lumea-asta-i dus.

  Cand mai sunt scapati din lesa, obligati la interviu,
  De-i asculti iti bati nevasta si-o iei razna pe pustiu.
  Ei fac gafa peste gafa, intr-un tir de mitraliera,
  Mai ceva decat confratii dintr-o tara bananiera.

  De la braNconaj in acte cu sigilii oficiale,
  Pana la Corei unite in viziuni ministeriale,
  Unsii sunt dovada vie ca prostia nu te doare
  Ba mai mult, in asta tara, te mentine in picioare.

 34. Domnule Radu Tudor, chiar dacă nu are legătură cu subiectul de astăzi, vreau neapărat să vă atrag atenţia supra javrei ordinare aka băsescu traian şi a unui fragment din “intervenţia cu românii”. La un moment dat a spus că i-a fost foarte greu să ia măsurile pe care le-a luat* şi, dacă memoria nu mă înşeală, a mai spus că a fost foarte îndurerat de acest lucru! Vă rog eu, când aveţi emisiune reluaţi imaginea cu javra ordinară la retragerea lui stolo (cu ochii înlăcrimaţi), la reproşul adresat lui dinu patriciu (cu ochii înlăcrimaţi) şi acelaşi personaj odios, când anunţa tăierile de salarii şi de pensii, creşterea TVA, sau ingheţarea salariilor şi pensiilor, reducerea aparatului (grasului) bugetar, reducerea pensiilor “nesimţite” şi altele de acest fel. Cănd părea îndurerat dictatorul? Când lăcrima sau, când cu dinţii strânşi a ură feroce la adresa românilor şi cu o luminiţă drăcească jucându-i în ochii de porcină anunţa, scuipând cu venin dar şi salivând de satisfacţie, toate măsurile brutale îndreptate împotriva poporului? Sau oare, îmi joacă mie imaginaţia o festă şi nu este aşa?
  *De altfel, în acea “intervenţie” a recunoscut că el este cel care a luat acele măsuri, boc fiind redus doar la ceea ce este el de fapt: un căţeluş supus, gudurându-se bucuros şi lingând tălpile stăpânului când acesta catadicseşte să-l bage în seamă. De asemenea, boc, un neica nimeni cu boceluţa în spinare, adus de val în pdl, a fost luat şi pus de băse în fruntea partidului şi impus tot de băse în fruntea guvernului, s-a trezit dintr-o dată din mr. NOBODY în SOMEBODY (traseu similar şi pentru ministrul valerian vreme – şi aici ar trebui o paranteză mai mare, cu referire la acest ministru care are pe mână dacă nu greşesc toate frecvenţele radio-TV, ale reţelelor mobile, toate frecvenţele pe care operează sri, sie, armata, poliţia, ambasadele, etc), el devine astfel, CINEVA, care va să zică îl baga lumea în seamă, când merge prin satul lui sau când iese să le vorbească viermilor despre lucruri măreţe, se umflă în pene ţanţos ca un cocoş, în contradicţie cu poziţia umilă în faţa celui căruia îi datorează devenirea lui întru nimic … să vii acum şi să spui că individul se răţoieşte la stapân că nu vrea să demisioneze este halucinant de manipulant (încă o paranteză, a spus boc, întrebat fiind dacă-şi da demisia, că toate măsurile au fost luate în tandem cu preşedintele, pai să arate lepra vre-un document semnat de băse, el şi-a asumat răspunderea, el bătea cu pumnuleţul în masă la sindicate şi la români; asta vorbind de probe la procesul în care va fi inculpat, el, juristul anticonstituţional) … ar mai fi multe dar cam atât deocamdată

 35. Am o satisfactie : fata cazuta a lu’ MISS HOATA !I-a mai disparut aroganta , rinjetul de superioritate , invincibilitatea . Aceiasi fata am vazut si la TURMA PORTOCALIE cind iese de la sedinte !Din vorbele lor se transmitea : – ,, va fac” , – ,, va ciurui ” – ,, ciocul mic, acum suntem noi la putere ”- ,, lumea e frumoasa , iar unii fraieri mor de foame ”!Asta ma scotea din sarite mai mult decit ca a crescut pretul la curent sau ….

 36. Inregistrarile tv pot fi probe in instanta ?
  Daca nu, ele intotdeauna pot reimprospata memoria scurta a marii majoritati a populatiei.

 37. Vorbe si iar vorbe domnule Tudor,ar trebui sa trecem la fapte,altfel riscam sa ne traim in continuare prezentul in viitor.

 38. Vorbe,vorbe domnule Tudor avem nevoie de fapte .Riscam in continuare sa traim prezentul in viitor cu basescu,ponta si posibil diaconescu otv.

Leave a Reply