Polițiștii de Frontieră din Tulcea au găsit, recent, aproximativ o tonă de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice. Aceasta ar putea fi cea mai mare captură de heroină din ultimii trei ani, scrie ziardetulcea.ro.

Cele peste 800 de kilograme de heroina descoperite într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice din Delta Dunării ar valora aproximativ 300 de milioane de euro, potrivit autorităților. Drogurile au fost găsite în 36 de saci, pe fundul dublu al ambarcațiunii. Poliţiştii au aflat cine sunt persoanele care erau în ambarcaţiune.

Cantitatea impresionanta de droguri de mare risc si valoarea lor uriasa demonstreaza ca Romania e devenit o placa turnanta pentru traficanti de droguri de anvergura internationala.

Desi pana acum cativa ani, tara noastra era mai degraba o tara de tranzit pentru stupefiante, acest caz ar putea indica evolutia pietei romanesti spre consum.

Politia si DIICOT sunt datoare sa afle filiera pe care au patruns aceste droguri pe teritoriul Romaniei, prin incalcarea frontierei de stat de catre traficanti.2 COMMENTS

  1. “Ochii” politiei de frontiera si a celorlalte entitati cu atributiuni in acest domeniu nu bat si-n zona de delta ? Nu-mi vine sa cred ca aceasta ar fi o nada, pentru un alt transport si mai baban, parca nu te joci cu o asemenea cantitate de o asemenea valoare.

Leave a Reply