Se zvonește că Mircea Geoană ar putea să fie unul dintre jucătorii mari pentru postul e comisar european din partea României. 

„Nu e nimic serios în spatele acestei convsersații. E mult prea prematur și nu e vorba nici de mine, nici de altcineva. Destinul meu și drumul meu cred că va merge în alte zone”, a spus Mircea Geoană la Antena 3. 

„Din experiența ultimelor comisii europene în care România a avut portofolii importante.. atunci când s-a jucat în echipă, președinte și Guvern, s-au obținut portofolii importante. Nu există altă variantă. Va fi nebunie în politică. Apelul meu, ca cetățean și ca om care a jucat jocul acesta mulți ani de zile, e că pentru acest subiect între Guvern și președinte trebuie să existe o conversație”. 

„Prim-ministrul și președintele României trebuie să discute, să lucreze convergent. Dacă rămâne un guvern social-democrat la Palatul Victoria, după moțiunea de cenzură de marți, atunci e evident și cu atât mai mult va trebui să lucreze Guvernul României și președintele. Pentru că președintele ne reprezintă pe noi, politic vorbind, în PPE. România e o situație puțin mai complicată și politica e mai complicată. Nu merge cu automatisme. Eu cred că e o șansă să obținem un portofoliu bun”, a adăugat Geoană. 

„România merită un portofoliu greu, unul mare, important”, a mai spus Mircea Geoană.

https://www.antena3.ro/actualitate/mircea-geoana-525459.html


https://youtu.be/XyM-VHyhUqQ

2 COMMENTS

Leave a Reply