Premierul României, Viorica Dăncilă, a decis să-l numească în funcția de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării” pe Cătălin Ţibuleac, fostul șef al SRI Tulcea.

Cătălin Ţibuleac a ajuns la șefia SRI Tulcea în 2013, iar în 2017 a ieșit la pensie. De atunci, a condus ca președinte un ONG controlat de Consiliul Județean Tulcea: Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării,

Cel pe care îl înlocuiește, Mălin-Matei Mușetescu, a fost numit în 2017 de către fostul premier Sorin Grindeanu, la cererea lui Liviu Dragnea. Mușetescu, fost jurnalist la Academia Catavencu si Catavencii, a fost coleg cu Doru Buscu, apropiat al lui Liviu Dragnea, scrie hotnews.ro.

“Zona din Delta pe care eu o iubesc – să nu considerăm că favorizez o zonă sau alta – e zona Crișan-Caraorman-Mila 23 și sincer, și Uzlina, care este superbă! Dar aș vrea să fac o recomandare turiștilor: întotdeauna când vizează petrecerea concediului în Delta Dunării și Dobrogea de Nord, să nu uite că județul Tulcea are și zona “continentală”. Rezervația Munții Măcinului – o zona superbă de a petrece o vacanță, la fel cum e triunghiul mănăstirilor: Cocoș, Celic Dere și Saon, unele din cele mai vechi atestate în zona Dobrogea, pot reprezenta o zona fantastică pentru concediu”, spunea pentru GoNEXT, Cătălin Ţibuleac, președinte al Asociației de Management al destinației turistice Delta Dunării.

6 COMMENTS

  1. Domnu’ Tudor, Rusia e un pericol pentru România, însă, ăia din servicii (că SRI, că SIE, că STS, că SPP, că etc) se uită cu invidie la siloviki și vor să emuleze ce văd acolo?

    Cum vine asta?

    Cu stimă.

Leave a Reply