12 COMMENTS

 1. Acest ministru ,,competent” mananca castane. Sa nu auda(ce a zis) vosganian si ministra patrunjel ca ii cer autorizatie de amplasament pentru basmaluta si impozit pe oua iar olguta contract de munca pentru sters ouale. Daca nu am dat boli la nimeni de ce bulgarii ridica gard de sarma anti pesta porcina si aviara la granita cu romania? Acum inteleg de ce s-a imbogatit fam piratului. Cu asemenea rosii si productii la nana o sa ajunga in top 500 pe primul loc ( daca nu chiar acolo o fi) Ce ati prezentat nu este o rosie romaneasca. Este o rosie crescuta in romania. Soiul este bulgaresc si produs de un specialist legumicultor din ruse. Acesta este in partenierat cu o firma olandeza si desface pe piata ultimile noutati in materie ce hibridare si clonare la legume. este un meserias care merita respectul international nu al lui daea.
  http://www.florianbg.com/images/katalog_romania.pdf
  Specialistii legumicultori di romania sunt chinuiti de legile guv daea . La buzau exista statiune de cercetari cu rezultate mari recunoscute international. Pacaliciul asta stie ca acolo cercetatorii mentin in viata soiurile create pe banii si terenurile lor? Poate este un meserias valoros dar ca ministru este la orizont. Doar simplu fapt ca insula brailei va produce lucerna pentru camile cu subventie romaneasca si il descalifica. Ma mir ca nu ne indeamna sa crestem camile si dromaderi.

 2. Ca sa dai boli ar trebui sa exporti produse, or noi exportam doar forță de muncă în general necalificata astfel încât nici boli nu suntem în stare sa răspândim. Deasemenea noi nu am cucerit pe nimeni din cauza ca am fost în general slabi și cuceriți de alte popoare în general mai puternice și mai avansate tehnologic. În concluzie, facem din înapoierea și slăbiciunea noastră o virtute.

  • Baga capul la cutie ca spui numai prostii. Acum suntem putin slabiti, cu exportul nu stam stralucit insa, n-am fost intotdeauna asa si nu va mai legati si cantariti cuvintele unui mare profesionist.

 3. Face ce face Daea si le spune pe bune!Asa e n-am inbolnavit pe nimeni,dar ei cu alimentele toxice si pline de pesticide si alte chimicale ne inbolnavesc pe noi!Nici nu stii ce sa mai mananci,cum poti sa te protejezi!Carnea e plina de apa,fructele cu insecticide,mezeluri contrafacute pline de tot felul de adaosuri,despre legume ce sa mai vorbesc cu tot felul de ingrasaminte nocive pentru o dezvoltare rapida asa ca pofta buna!Sanatate,daca mai incape!

 4. Acum ca ati invitat ministrii sa se laude si sa-si prezinte GOGONELELE aveti de gand o emisiune intreaga sa invitati intr-o zi un liberal/usrist sa prezinte si varianta lor?

  Sa auda oamenii si despre inflatie, Robor, functii pe pile si nepotisme, intarzieri la fonduri europene, intarzieri la spitale si autostrazi, legi pe justitie cu dedicatie, copiii morti de rujeola, lipsa imunoglobulinei si a altor medicamente, 100 de lei la pensie in schimbul scumpirii preturilor de la gaze la alimente, etc!

  • Faptele pe care le semnalezi nu sunt apanajul unui singur partid, adica psd, e o stare de fapt de multi, multi ani, numai ca inainte ati tolerat toate lipsurile, ilegalitatile, nepotismele, hotiile, stilul mafiot de a fi si mai adauga tu ce vrei, asa ca “ciocu’ mic ca noi suntem la guvernare”.

Leave a Reply