Romania, o tara frumoasa, dar chinuita de politicieni

Pasul Tihuta

Pasul Tihuta – captura webcam www.jurnalul.ro

 

 

24 COMMENTS

  • nu vad politicienii asa jos si nici suferinta oamenilor nu o simnt . nu au cum la 30-40 de mii de euro pe luna ce suferinta sa mai simnti sau ce saracie sa mai vezi toti niste hoti ordinari care se mint si intre ei si la urma ne mint pe noi cit vom rezista nustiu dar simtim ca nu se mai poate in tara asta plina de sforari si nesimntiti ordinari ;;////

  • Sa ne rugam sa scapam mai repede de regimurile astea care sustin mosierii si ciocoii de 24 de ani (in curand un sfert de secol), pentru ca altfel ne vand cu tot cu case si pamanturi ca sclavi la tot felul de ciocoi romani si straini cu apucaturi ciudate

 1. Nu numai chinuita ci si tradata si vaduvita de averea cu care ne-a daruit . Aurul si metalele rare le cadorisi la RMGC si asociatii companie ce a corupt politicieni si responsabili, Petrolul din platforma maritima “Insula Serpilor”l-am “cadorisit” inainte de a recupera teritoriul de la ocupanti!!!!! TOATE CEDATE PE NIMIC, POLITICIENII ANGAJANGU-ME BANII NOSTRI CA O GARANTIE DE INDREPTAT DEZASTRELE DE MEDIU CE EVIDENT VOR REZULTA CA URMARE A SISTEMELOR PRIMITIVE SI BARBARE DE EXPLOATARE!!!

 2. De ce nu l-a intrebat domnul Gadea pe lobbystul Ponta care sprijina RMGC si Chevron , cum mai sta cu Legea Minelor croita la dorinta lobbystilor Sova , Sarbu , Firea …. ?

 3. veniti in italia (trentino altoadige ) sa vedeti acolo frumusete , dar nu spun ca romania nu ar fi frumoasa

 4. Da avem o tara frumoasa pote mai frumoasa si decat Italia din anumite privinte,dare e condusa de POLITICIENI absolut IRESPONSABILI!!! Ce blestem sa se fi abatut asupra tarii acestea de are parte de asemenea “conducatori”,de orice culoare or fi ei!?

 5. Sărmană, frumoasă şi bogată ţară! Ce soartă tristă ai! De 25 de ani eşti umilită, batjocorită, călcată în picioare, ţi se vând fără ruşine comorile, pentru ca toţi guşaţii, potentaţii, politicienii de carton, scoşi pe bandă rulantă să-şi îngraşe conturile din ţară sau din străinătate, să-şi construiască vile de lux, care sfidează cel mai elementar bun-simţ, să-şi petreacă vacanţe de vis în ţări pe care mulţi nu au posibilitatea de a le vedea nici măcar în fotografii. V-aţi întrebat vreodată, domnilor politicieni, câţi dintre oamenii simpli ai acestei ţări, care muncesc din greu un an întreg pentru salarii de mizerie, nu şi-au mai petrecut un concediu fie şi numai de o săptămână în vreuna dintre staţiunile pe care România le posedă din plin şi care au fost lăsate, într-o nepăsare şi nesimţire crasă, să ajungă în paragină? Şi-a pus cineva întrebarea numai câţi bani s-ar fi putut obţine din turism, dacă tot ceea ce această ţară posedă ar fi fost exploatat la adevărata valoare şi dacă s-ar fi făcut investiţii corecte acolo unde era nevoie? Fosta mare doamnă din fruntea ministerului Turismului a investit bani grei pentru a le face telegondolă minerilor. Era exact ce le lipsea lor. De altceva nici nu mai au nevoie. Şi când te gândeşti că sunt atâtea sate în care nu a ajuns curentul electric. Ce ruşine! Şi suntem în anul de graţie 2014! Distrugeţi tot ce mai aveţi de distrus, vindeţi tot ce se mai poate, îmbogăţiţi-vă atât cât mai aveţi din ce, nu faceţi nici cel mai mic efort să atrageţi adevăratele valori să rămână în ţară. Vor şti să profite străinii de tot ce au aceşti oameni de oferit. Noi, din păcate, nu avem ce face cu ei şi nu ştim să-i preţuim. Din nenorocire onor politicienii noştri pun înaintea interesului naţional, orgoliile lor personale meschine şi interesele partinice. Oare nu roşeşte nici unul dintre voi, stimaţi politicieni? Nu vi se face niciodată ruşine? Ce întrebare îmi mai pun şi eu: cred că vă este cu desăvârşire străin acest sentiment şi numai noi, sărmanii oameni de rând ne mai facem iluzii. N-aţi înţeles nici până acum că acest popor e stăpânit de o stare de lehamite, revoltă şi scârbă pentru tot ce se întâmplă în România? Când vă va interesa şi binele acestei ţări? Sau, mai exact, mai e vreo şansă să vă intereseze vreodată? Nu cred că se va osteni nici unul dintre dumneavoastră să-mi răspundă!

 6. Chinuita, Vandalizata si Vanduta de politicieni prosti, grasi, plini de bani,cu IQ < 0.
  A cui e vina? A NOASTRA ca i-am votat si ii vom mai vota ( sper sa nu, dar…asa-i romanul…)
  Poate ne vom trezi vreodata. Poate…

 7. OH DOAMNE ce subiect ! NOI UNDE DRACU SUNTEM…. noi romînii ăia care am mai rămas ? Cine oare ne spală neuronul ?

 8. Nu rosesc si nu se sinchisesc , se indoapa mai mult ,fura in continuare, se cearta la televizor si se impaca prin vilele si statiunile propri.Nu avem politicieni ci niste impostori si cei ce sunt cu adevarat sunt inlaturati ,discreditati si li se fac tot felul de sicane .Noroc avem ca pamantul ne rabda pe toti asa cum suntem.

 9. Exista in natura o lege pentru fiinte care inca se mai invata la generala prin anii ’60, “Legea compensatiei caracterelor a lui Cuvier,-savant sau nu?-” ilustrata prin diverse pilde populare si care din nefericire se aplica si altor situatii precum cea de fata. Romania nu putea sa fie o tara asa de frumoasa si sa aiba si locuitori pe masura. Unde am fi fost si ce, daca toti romanii ar fi fost cel putin ca “luptatorii din Muntii Fagaras, luptatorii anticomunisti din satele si orasele Romaniei de dupa sau ca Motii din Horea”? N-a fost posibil si nu va fi, ce pacat!

 10. FURATĂ DA FAMILII GEN COSMA, FAMILIILE DIN ASF, ŞI POLITICIENI CARE FAC ZID ÎN JURUL HOŢILOR!Mi-e milă de ţara asta din care au fost nevoiţi să plece oamenii cu putere de muncă, oamenii competenţi.Acum se plânge ministra muncii că nu sunt bani de pensii pt ca şi vârstnicii să-şi poată plăti întreținerea la bloc,MINIM DE CĂLDURĂ, minim de hrană, minim de haine, minim de medicamente.ŞI NU LE ESTE RUŞINE SĂ NE MAI CEARĂ VOTURI?PENTRU CE?CA SĂ FIE ŞI MAI BOGAŢI, ŞI MAI HOŢI,ŞI MAI AROGANŢI!!!!

 11. Feumoasa tara si bogata .pacat ca-i condusa de niste nemernici care nu stiu decat sa-si umfle conturile si sa-si capatuiasca odraslele,neamurile ,slugile lingusitoare, amantele demne de crucea de piatra vanzand pe nimic[30 de arginti] tot ce are tara asta mai valoros.Sunt plin de sila cand vad de 24 de ani aceleasi figuri care se schimba intre ei ca la handbal si-si rad cu cinism de speranta noastra in democratie, echitate sociala ,demnitate….Pana nu vor fi scosi in suturi din toate institutiile nu vor pleca.In primul rand justitia ar trebui sa ajunga cumva,nu stiu cum, independenta si sa slujeasca exclusiv dreptatii si legii nu sa fie deasupra legii ,dar asta-i o utopie…suntem cu totii prea docili,suportam toate mizeriile si nu iesim odata in strada toti sa strigam DESTUL,asa nu semai poate!!!!

 12. Odata, ati bagat o gramada de reclame, a doua “baietii” va monitorizeaza tare de tot. Am constatat asta in momentul accesarii paginii dvs. Porneste greu. E pacat.

  Romania, o tara bogata cu o populatie extrem de saraca. e nu paradox valabil de sute de ani. Nimic nou sub Soare. Hotii, sunt la putere de peste 24 de ani.
  Poate lupii astia tineri s-or intelege, intru buna starea natiunii si mersul linistit catre unde vor doniile lor. Deocamdata spre nicaieri. Uitati-va spre Polonia domnilor politicieni, aveti cate ceva de invatat. Daca nu, nu. Mai lasati orgoliile si curvasaria asta ieftina si faceti oarece treaba pentru ce-ati fost alesi cu mare majoritate in in 2012. Sunteti in cadere libera, dezamagind multe milioane de “supusi”.
  Mai faceti treaba si pentru tara asta chinuita. Dumnezeu nu bate cu bata.

Leave a Reply