Într-un comunicat transmis vineri AGERPRES, Rovana Plumb afirmă că, atâta timp cât are susținerea Parlamentului, Victor Ponta trebuie să rămână premier, iar pentru orice discuții de ordin legal există proceduri, care se respectă.

”Doamna Alina Gorghiu să nu vorbească despre demisiile altora. Nu a lămurit implicarea sa în cazul Turceni — Electrica. Doamna copreședintă a PNL tace și astăzi în privința dezvăluirilor făcute de presă și de colegi politicieni cu privire la implicarea sa în procesul Turceni — Electrica. Doamna Gorghiu este ultima persoană care are legitimitatea să vorbească acum. Doamna Gorghiu oricum nu pare să aibă înțelegere asupra a ceea ce înseamnă votul Parlamentului, în condițiile în care s-a aliat cu PDL, împotriva votului oamenilor, dar și votului acordat de Legislativ, în 2012”, declară Rovana Plumb în comunicatul citat.

8 COMMENTS

 1. Pieleanu ala ca de obicei, iar bate campii! Tocmai ce am fost in supermarket si s-au ieftinit toate produsele! La mintea lui Pieleanu romanii isi doresc anticipate, pentru ca ard de nerabdare sa ii voteze pe inginerul mecanic Vasile Blaga si pe marele om politic in viata, a lu’ Ghorghiu Alina (nimeni pe lume). Pieleanu, acest inversor care intelegem ce soparle vrea sa bage si ce incearca si ce insinuari incearca sa promoveze! Toti inversorii astia asa zisi sociologi, analisti si jurnalisti acoperiti de fapt!

  P.S. Spuneti-i f marelui sociolog Pieleanu, ca dintre aia de la FIFA arestati au recunoscut deja vreo 3 ca au luat spaga pentru a facilita Africii de Sud si Braziliei sa devina tarile organizatoare la ultimele doua editii ale CM de Fotbal. Asa incat, daca tragerea la sorti a tarilor organizatoare s-a facut la televizor in direct, intrebati-l pe f marele sociolog Pieleanu cum crede el ca a fost ales presedinte al Romaniei Iohannis cu voturile tinerilor de pe facebook, acesta recuperand 3 milioane de voturi intre cele doua tururi de scrutin?! Marele sociolog! Ca doar nu ne-am tampiti dracului toti la cap! Sa ne lase frate, ca suntem si noi obositi de atata frectie la piciorul lui Prigoana! Pa.

 2. Nici nu o să răspundă! O să se procedeze la fel cu 6 case sau incompatibilitatea încît vor fi pe funcţii fără să-i atingă nimeni!
  Şi cică se luptă pentru dreptate şi contra corupţiei! Ghinion, pe alese!

 3. Rovana, care ne pune sa platim taxe de “pokuare” cica dar ea isi inmatriculeaza BMW-ul in Bulgaria comenteaza ? Nu mai spun ca garderoba si luxul doamnei Plumb rivalizeaza cu cel al Elenei Udrea.

 4. Mai degraba guvern de tehnicieni decât unul PNL: http://www.dcnews.ro/sebastian-lazaroiu-pnl-nu-e-pregatit-de-guvernare-solu-ia-rezonabila-guvern-de-tehnocra-i_477200.html
  Deloc paradoxal, propunerea dlui Lazaroiu e fezabila, fiindca singurii tehnocrati respectati sunt astazi intelectualii basisti. Dealtfel, unanimitatea condamnarii, neconditionate, a academicianului Breban de catre elite, pe aceeasi pagina cu publicitatea pentru bestsellerul Românizarea României, impune drept canonica viziunea Patapievici-Boia asupra trecutului românesc: http://www.revista22.ro/
  Si ICR, si manualele scolare e de asteptat sa se conformeze la acest postromânism consolidat:
  https://propinatiu.wordpress.com/2015/06/04/singuraticul-breban-popularul-patapievici-si-postromanismul-consolidat/

 5. Doamnei Plumb sa i se spuna, daca mai era nevoie ca-n politica asta mare sunt multi cu probleme neelucidate, cu “bube-n cap” si au tupeul sa iasa-n targ sa tipe in schimb sa nu-si vada barna din ochi. Intotdeauna nesimtirea si tradarea au fost prezente in politica romaneasca.
  PNL-ul tradator, PDL-ul sulemenit, impreuna cu vocalul locuitor de la Controceni vor sa-si ia tara inapoi, cetatenii ei n-au contat niciodata.

 6. Lupi isi schimba parul dar naravul ba ,. pdl a murit traiasca pdl , pnl este vopsit portocaliu si mai umbla si cu cioara vopsita. politica saseasca ,lucru bine manjit

 7. Desigur ca nu a lamurit nimic japita de gorghiu dej. Nici JOshannis nu a lamurit cele 7 case.

Leave a Reply