Grilele de salarizare ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, valabile la data de 31 martie 2018, arată că personalul din Parlament primeşte spor pentru condiţii vătămătoare care porneşte de la 285 de lei şi poate ajunge, în cazul secretarilor generali ai celor două Camere, la 3.000 de lei.

17 COMMENTS

 1. Vatamatoare pot fi ,de ex., pt. base care trebuie sa raspunda cum a patronat el CSAT ul in 2009 , cand s au semnat protocoalele.

  • cred ca este vorba despre riscurile la care este supus dragnea, cand are infatisari la tribunal. si tariceanu…
   plus toata cohorta de inculpati, din parlament…

   • De acord ! Cu base in frunte, cel fara de care CSAT ul n ar fi facut excese( uri) de protocoale !0

    • Da’ de ce s a speriat pretenu’tau base de relatarea lui Coldea ?
     Se simte cu musca pe caciula, ca domn gen. nu a dat nume…

 2. Au dreptate. Pe dealul arsenalului a fost si cimitirul ciumatilor.Saracii de ei! Cand sunt prinsi la furat toti aduc certificate medicale cu cele mai crunte boli

 3. E corect. La cati ne bagam picioarele-n ei, da, ar putea pune de-o vatamare corporala. Ca vatamare intelectuala… unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

 4. Vor si femeile,sotiile,mamele spor de periculozitate pentru prepararea hranei in bucatarie,folosesc cutite la tocat carne,legume…! Vor spor si pentru spalar rufe,detergentii sunt vatamatori pielii,dar si cauciucul manusilor folosite ca protectie!
  Banii care trebuia sa le dea cadrelor didactice,medicale si politiei,i-au impartit doar intre ei?!
  Spor pentru lumamnari,nu au cerut?
  Sa le dea Olguta!
  Bravo! Felicitari!

 5. Conditiii vatamatoare -da, sunt loviti in creier direct de nesimtire, tupeu, hotie, lene……..de fapt unii sunt purtatori ilegali de creier pe post de leguma! Locul lor nu e acolo, insa nesimtirea si soriciul gros e mare la astia.
  Sa-si mai dea niste sporuri ptr. conditii vatamatoare la cati scuipati le-ar da romanii!
  Romanii va “aplauda” la cate sporuri si beneficii fara numar v-ati dat mereu CA NISTE NESIMTITI ORDINARI!. V-ar calca in picioare ca pe sobolani!

 6. Obraznicia acestora n-are margini, niste neobrazati. Halal demnitari. Nu-i de mirare inghesuiala ca fiecare sa devina parlamentar.
  Dupa ce lucreaza aproximativ 2 zile pe saptamana, mai vor si “conditii vatamatoare” ? Stiu ei vor spune ca sunt la comisii sau “in teritoriu”. Nicaieri nu sunt de gasit.

  • Nu știu ce informații ai tu dar un loc eligibil pe o listă de candidați se cumpără cu bani grei. Cum vrei să-și recupereze investiția?

   • In orice caz nu prin furt institutionalizat sau prin orice alte mijloace care afecteaza cetatenii Romaniei. Stiu ca un loc in parlament se cumpara cu bani grei (suna anormal) iar, “investitia” nu vreau sa si-o recupereze fiecare pe spezele cetateanului roman.

 7. Este corect. Dacă se aruncă vreun creștin de la balcon pe motiv că el nu are amantă tânără! N-ai de unde să știi peste cine aterizează!

 8. A fost uitat Daea. Ii trebuie si lui un spor. In loc sa organizeze agricultura scarma prin balegat(mranita) si gusta din toate traditionalele afumate la esapamentul masinilor. Cand se da sporul de roman?

 9. dl Radu Tudor,

  cred că dl Liviu Dragnea (Președintele Camerei Deputaților) nu știe nimic despre acest subiect.
  Prostia domnilor/doamnelor de la PSD și ALDE depășește orice limită.
  Credeți că doamna Carmen Dan (Min. de la MAI) merită să mai rămână în funcție după comunicatul MAI privind sărbătorile pascale?
  Într-o țară normală doamna Carmen Dan nu ajungea ministru.
  Mă bucur că jurnaliștii postului A3 consideră că doamna Carmen Da este o lumină și o luptătoare cu statul paralel.

  • Prostia, lipsa de profesionalism si ce mai vreti dvs. nu este apanajul strict a celor din coalitia de gurvernare. Intreaga clasa politica este in mare suferinta. Dupa parerea mea toate astea combinate, cu rautate, ura si indaratnicie duc spre monstruozitate, ceva extrem de nociv.

Leave a Reply