Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, afirmă că va demara construcția de centuri ocolitoare pe DN 1 în zona localităților Comarnic, Bușteni și Azuga, în condițiile în care lucrările pentru construcția autostrăzii Ploiești – Brașov nu vor începe mai devreme de toamna anului 2024.

„Am identificat traseele pentru viitoarele centuri, care vor avea regim de drumuri județene. În acest fel vom evita formarea coloanelor de pe DN 1 – Valea Prahovei”, a afirmat Iulian Dumitrescu (PNL), citat de publicația Observatorul Prahovean.

Acesta a explicat că a convenit cu primarul din Vălenii de Munte construirea unei centuri care va începe din Măgurele, o soluție similară fiind avută în vedere pentru Mizil, unde este „dezastru cu traficul prin mijlocul orașului”.

De asemenea, spune Iulian Dumitrescu, a fost identificată „o zonă la Bușteni de la Poiana Țapului, cobori în dreapta și ieși la spitalul din Azuga” pentru construirea unei centuri ocolitoare, scrie hotnews.ro

3 COMMENTS

  1. Ana acum au dormit pe claia de bani din propriile conturi si, cand s-au trezit, trebuie sa diarma! Somn linistit bre! Pana sa debuteze primul metru de sosea si pana sa se lucreze din plin, are timp de hibernat asta! Citesc ca centura ocolitiare a barladului,distrus de masini cu tonaj greu , lucreaza de prin septembrie aproape indiferent de vreme. Mi se pare ca sunt fonduri europene dar nu stiu sigur, mi se pare ca e liberal, un avocat.

  2. Din pacate, ma tem ca asta e o smecherie ordinara, un pretext ca autostrada Bucuresti – Brasov sa nu se mai faca NICIODATA.
    Si dupa cite tentative au fost inabusite in fasa, se pare ca, INTR-ADEVAR, cineva foarte puternic DIN AFARA tine cu tot dinadinsul ca aceasta autostrada sa NU se faca! Coldea stie, cu siguranta. La fel si Ponta Cred ca mai sint si altii, dar legea tacerii planeaza asupra tuturor!

  3. O sa vina o vreme cand transilvanenii, convertiti in ardeleni, o sa le fie mai usor sa ajunga la Budapesta cu masina, pe autostrazi, decat la Bucuresti.
    D aia Guvernul meu nu face autostrada Comarnic Brasov si nici alte guverne nu am fost lasate sa o faca.
    Intram in postul Pastelui.Sa i vada Cel de sus.

Leave a Reply