Senatorul PNL Daniel Zamfir : 

O reuși cineva din PNL ,macar acum,in ceasul al doisprezecelea, după decizia fara echivoc a CCR, să-l oprească pe abulicul Ludovic sa mai dea una la temelia PNL?
#pnlfaraorban

11 COMMENTS

 1. Cred ca nici nu merita, sa mai aducem “pe tapet” acest nume al “abulicului Ludovic” zis si vuvuzeau topaitoare, care duce incet dar sigur la disparitia efectiva a pnl.

 2. Il va opri doar votul cetatenesc in urma alegerilor! Pana atunci,trebuie sa ii lasam timp de autodenigrare si autodistrugere!

 3. Răspuns: NU. Partidul s-a decredibilizat complet după ce biroul permanent (sau cum s-o numi forul executiv al PNL) și-a asumat plângerea penală făcută premierului (“pe persoana fizica”) de către Orbán. Chiar dacă-i vine lui Johannis mintea la cap și-și pune aghiotantul (același Orbán) sa retracteze idioțenia in piața publica, șmecherii de tip Prisca, indivizi care rad de propriile Invenții scatologice chiar in timp ce le debitează la televizor, vor fi dat deja lovitura de gratie restului de membri și simpatizanți ai PNL. Fiindcă nimeni nu va trata de abulic pe cineva care, cu zâmbetul pe buze, răspândește tâmpenii și calomnii la adresa adversarilor de moment (vezi anecdota cu juzii CCR care iau hotărâri in WC, te aștepți de la Dide sau Bot, sau alți aruncători de hârtie igienica pe la protestele #rezist sa colporteze astfel de bancuri, nu de la un avocat tânăr, elegant, favorit al moderatoarelor “europenizate” gen Sabina Iosub). Deci, adio PNL! Și Vivat liberalismul, dacă mai aveți puterea sa-l înviați. Dacă NU, nu.

 4. Chiar asa!Orban nu se lasa pana nu se face de cacao definitiv!Se afunda in mocirla si trage si partidul dupa el !Nu ca mi-ar pasa,din partea mea la piciorul broastei sa fie!Debiteaza numai prostii cu fatza aia ca magarul la flash!Si da chiar asa tot imi place de Tudorel Toader,bun profesionist in drept si un om corect!Astept acum achitarea lui Dragnea si sa vezi halimai!Exista viata si fara covesi!

 5. Orice democratie are nevoie de Opozitie. Ceea ce face actuala conducere a acestui partid, cu girul membrilor sai, se numeste circ, nu opozitie si in urma fiecarei tampenii pe care o emit ii intaresc pe cei de la putere.
  Cum am mai spus, dl Orban este un fel de Talmacean, doar ca e mult mai sinistru.

 6. Nu, nu, sa nu-l opreasca nimeni! Lasati-l sa conduca spre prapastie, cu mina sigura, ceea ce acum se numeste, total impropriu, PNL
  Fiindca numai distrugerea totala, urmata de o renastere ca pasarea Phoenix, din propria cenusa, poate salva liberalismul romanesc, cel de care avem atita nevoie
  Iar cei care vor cladi noul PNL sa se debaraseze de otravurile PDL-iste si sa aduca un “pios omagiu” celui care a fost cindva, liderul PNL si care a pus cel dintii calup de trotil la temelia partidului!
  Nu te lasa, Mandorlini! Go, Planet!

 7. Ca simpatizant al domnului Zamfir ii urez succes….. in ALDE. Ca votant PSD ( da, stiu, comunist, ciuma rosie si ce-o mai fi) zic : dar de ce sa-l opreasca? Mai trebuie lasat macar un an dupa care totul devine ireversibil………

  • Si eu sint votant PSD (nu si simpatizant) dar te contrazic: PNL e demult compromis ireversibil; mandolina nu face decit sa grabeasca sfirsitul, ceea ce e bine. La ce foloseste sa-l tii in viata conectat la aparate, doar sa tina locul ocupat si sa-i incurce pe altii?
   La asa-zisul PNL e necesar un singur lucru: curatenie generala, dezinfectie, dezinsectie, deratizare. Acum, asa ceva nu e posibil, fiindca actualii epigoni nu se lasa dusi. Ca buruienile care coplesesc orice cultura, Orban, burghiu, curcan &co isi consolideaza pozitiile si coplesesc un Zamfir si ceilalti (putini) liberali adevarati care incearca zadarnic sa deschida fereastra, sa intre un pic de aer curat!
   Asadar, PNL se va curata doar prin implozie/explozie. Sub inteleapta si luminoasa conducere la mandolina, foarte curind!

 8. Sotul Oanei Stancu bate campii! Sa-l opreasca cineva din Antena 3 daca nevasta nu poate!

  Decizia CCR nu e fara echivoc!

Leave a Reply