Unul din marile jocuri strategice ale Europei in zilele noastre este lupta pentru consolidarea spatiului libertatii, democratiei si securitatii pe continent. Extinderea Uniunii Europene in zona de Est a continentului reprezinta o provocare majora. Impotriva acestui deziderat, lupta cu disperare Moscova. Privim cu totii stupefiati de agresiunea de care a dat dovada Moscova, incalcand toate regulile dreptului international, atunci cind Ucraina a dorit sa semneze acordul de asociere la Uniunea Europeana. Totul a fost aminat, situatia de securitate este catastrofala, iar Kremlinul isi aroga cu de la sine putere o influenta nefasta asupra unor tari independente care au facut cindva – fara voia lor – parte din URSS. Cu toate astea, maine la Bruxelles, Ucraina, Republica Moldova si Georgia vor semna acordul de asociere. Un moment istoric inclusiv pentru Romania, care se va regasi in spatiul comun de libertate si democratie cu romanii basarabeni. Cine stie daca viitorul ne va oferi si marele privilegiu al disparitiei granitei fizice si artificiale dintre noi.

Pina una alta, exact cu o zi inainte marelui eveniment, cel mai important lider european in in materia extinderii, cehul Stefan Fule faci (azi deci) o declaratie stupefianta si jignitoare la adresa Romaniei.

Intr-un interviu acordat Euractiv Cehia, intrebat ce s-a schimbat in domeniul procesului de extindere in ultimii cinci ani in domeniul procesului de extindere, Stefan Fule a spus : “Multe lucruri. Atât statele membre, cât şi cele candidate simt o oboseală în legătură cu ritmul lent al procesului de extindere. În primul rând, ultima extindere, cu România şi Bulgaria, a ridicat o serie de semne de întrebare în legătură cu credibilitatea întregului proces. Pentru că a fost prima dată când UE a decis să introducă un mecanism special de cooperare şi verificare în cazul unor state membre. Cea mai mare provocare a fost restabilirea credibilităţii pierdute privind procesul de extindere. Suntem nevoiţi să extindem şi să înăsprim standardele.”

Prima chestiune – Romania e pusa din nou pe coji de nuca alaturi de Bulgaria, exprimandu-se in mod artificial neincrederea asupra tarii noastre. Sa-i multumim tov Fule, Moscova are aceeasi parere despre Romania.
A doua chestiune – in preziua semnarii acordului de asociere Ucraina, Moldova, Georgia, responsabilul Comisiei Europene in materie spune ca trebuie “sa inasprim standardele”? Adica pentru unii au fost candva niste standarde, pentru altii trebuie sa fie mai grele, pentru a face accesul in UE mult mai dificil? In principiu, este exact ce-si doreste Moscova, sa impiedice pe cat posibil aderarea tarilor de la granita de est a Rusiei la spatiul si sistemul european de valori.

Pentru Kremlin, democratia a reprezentat si reprezinta de secole marea amenintare. Ei de aceea vor sa controleze si sa influenteze spatiul european de rasarit, pentru a preveni pe cat posibil ca virusul democratiei sa nu se extinda si pe spatiul Rusiei, contaminand populatia ruseasca ce s-ar putea (Doamne fereste, spun ei) trezi din mahmureala sovietica in care e tinuta de 80-90 de ani.

Si pentru ca am vazut cateva chestiuni in neregula ce mi-au sarit in ochi la “comisarul european pentru extindere”, iata ce aflu eu despre tovarasul comisar Fule.

Fule

Ca majoritatea cehilor, Fule a inceput studiile la Praga, la celebra universitate Carolina, fondata la 1370. Dupa doar doi ani de studii a decis, in 1980, ca e mai just sa urmeze cursurile vajnicului Institut de Stat pentru Relatii Internationale din Moscova. Pentru cunoscatori, acronimul acestei facultati, MGIMO, este sinonim cu scoala de elita pentru diplomatia sovietica. Noi, romanii, cei pe care tov. Fule ne dispretuieste, nu mai trimiteam la studii acolo de prin anii ’70. Avem, asa, citeva figuri inca prezente prin administratia si politica romaneasca, la care serviciile privesc precum boldul la molia de insectar.

Probabil tov comisar Fule a invatat sa fie suparat pe Romania in timpul studiilor la Moscova. Acolo o fi aflat ca tara noastra s-a opus invaziei sovietice in Cehoslovacia din august 1968.

In fine, la facerea ultimei Comisii Barrosso in 2009, Cehia era putin in dificultate la numirea propriului reprezentant. Partidele nu se intelegeau, iar candidatul care merita, Alekandr Vondra, un atlantist autentic, nu avea destul sprijin.

Si cum Moscova nu crede in lacrimi, dar pescuieste in ape tulburi, hop, tov Fule este propulsat, dupa ce vreo trei conationali refuza postul. Si uite-asa, azi la MGIMO, maine la NATO (ca omul fost si la Cartierul General ambasador…), poimaine la Comisia Europeana, tov Fule isi aminteste, la final de mandat, ce rea e Romania, ce inasprire trebuie sa fie la extindere ca sa fie Moscova multumita.

Mai lipsea sa puna placa celebra cu fascistii romani si cu Romania stat imperialist, ca in rest le-a facut pe toate.

Dincolo de jocul sulfuros al tov Fule, treaba mea e sa ma si revolt. Pentru ca au trecut cateva ore bune si niciun oficial roman nu i-a zis vreo doua cehului cu studii la Moscova. Binecunoscuta stare anestezica a marilor nostri responsabili in materie. 

PS : Sa nu te grija, Fule! Europa nu e moarta, Europa se transforma. Si se extinde.

41 COMMENTS

 1. Doamne, Doamne! Domnule Radu Tudor! unde va teziti! Politicienii nostri au trburi importante! De exemplu : cine cu cine, pe cine al mai…, cum sa-si creasca si ascunde agoniseala, astea sunt problemele lor! In rest isi iau cateva ore bune de odihna, se gandesc la vacanta!

 2. Pai si cu ce difera parerea acestui comisar fata de ce spuneti pe post cum ca justitia e controlata politic,cu fondurile europene sa facut jaf,coruptia sta la masa cu presedintele tari.premierul scapa de plagiat prin decapitarea tuturor comisilor ce tin de ministerul invatamantului ,avem un premier in puscarie,baroni locali fac jaf din banul public.In bulgaria nu mai zic ca te urmaresc de din vama ruse banditi cu bmw cu numere false si ataca des dubitele cu numar de roamnia care se duc dupa fructe de sezon noaptea pe traseu rusee byala velico tarnavo .Trebuie sa pleci in grup cate 2 3 masini ca sa nu te trezesti noapte cu un bmw vechi ca iti taie fata si te face sa opresti si te jepcaresc de bani si bunuri ,in statiunile de la mare din bulgaria dispar masinile mai ceva ca in triunghiul bermudelor.E o mafie in bulgaria de zici ca bercea e mic copil.Si ne suparam ca un cetatean din vest azi comisar european ne spune in fata ca santem niste inapoiati din punct d evedere democratic si mai ales din punctul de vedere a functionari statului de drept cel adevarat si vestic nu ce spun papagali astia din politica romaneasca

 3. CA A FACUT STUDII LA MOSCOVA SAU LONDRA E UNA SI PERCEPTIA EUROPEI DESPRE ROMANIA E ALTA. MAJORITATEA TARILOR AU O PARERE PROASTA DESPRE ROMANIA. DE CE ? AMINTITI-VA REACTIA DE LA REFERENDUM. CAND AU AUZIT DE LOVITURA DE STAT AU INGHITIT NEMESTECATA INFORMATIA. DE CE ? POATE PENTRU CA PARTIDELE SI CLASA POLITICA AU FACUT TOT CE LE-A STAT IN PUTINTA IN ASTIA 25 DE ANI SA ARATE CA ROMANIA TRAIESTE IN EVUL MEDIU. NICI MACAR SOCIALISTII EUROPENI NU AVEAU INCREDERE IN PSD. DE CE OARE? POATE PENTRU CA EI CUNOSTEAU MAI BINE MENTALITATEA DE INTERLOPI A ACESTUI PARTID? CORUPTIA, TRAFICUL DE INFLUENTA, JAFUL ASUPRA BUGETULUI ,PRIVATIZARILE, CRIMA ORGANIZATA,SUNT CEVA UNDE IN ORICE TARA DIN UE NU SE INTALNESTE DECAT IN FOARTE MICA MASURA. MAFIA CARE EXISTA IN ROMANIA LA ORA ACTUALA NU SE GASESTE DECAT IN TARI DIN LUMEA A 3A. SISTEMUL MAFIOT DEZVOLTAT DE BASESCU A APARUT DEMULT SI A FOST CRESCUT DE CLASA POLITICA PERMANENT. NU L-A INVENTAT BASESCU. ASA CA DOMNULE TUDOR OMUL ASTA ARE DREPTATE. DE CE SUNTEM PE ULTIMELE LOCURI IN ORICE CLASAMENT DESPRE ORICE? EUROPA CUNOASTE FOARTE BINE CLASA POLITICA DIN ROMANIA PENTRU CA AU FACUT AFACERI SI COMBINATII IMPREUNA.

  • ar trebui sa vorbesti,asta asa ca sa fi mai convingator si despre “grozava” contributie a PNL-ului,care in ultimii 18 ani a batut recordul de guvernare asupra pdl-ului si psd-ului.asfel pnl-ul a guvernat pe parcursul a 10 ani fata de 8 ani a pdl si aproape 7 ani ai psd-ului.

 4. Doamne fereşte!!! Cred că trebuie să-şi facă implant de creier funcţionabil, de ce spun asta: ,,Generalul SRI Dumitru Dumbravă a sustinut, în urmă cu două săptămâni, la Comisia de IT din Camera Deputaţilor, că: “Suntem criticaţi de parteneri că România devine un exportator de vulnerabilităţi în UE, adică s-a dus vestea printre băieţii răi că în România pot fi achiziţionate mijloace de comunicare la liber, fără a-ţi declara identitatea, şi băieţii răi le iau şi le utilizează în scopuri malefice, antisociale, în UE. Parteneri din UE mă întreabă cine e în spatele cartelei suspecte şi nu pot da răspuns util”.”” Pe voi,,scîrbelor vă critică, voi sunteţi vulnerabili din cauza neîncederii, voi sunteţi mincinoşii, hoţii principali”, nicidecum poporul în majoritate!!!
  http://www.cotidianul.ro/gata-cu-anonimatul-pe-telefon-cartele-prepay-doar-cu-buletinul-incepand-din-2016-242061/
  Şi continuaţi să încălcaţi legea,,lichelelor” dînd vina pe poporul majoritar, voi intraţi pe toate site-urile, vă faceţi de cap din toate punctele de vedere şi noi suntem restricţionaţi,,mi-e scîrbă de voi comuniştilor cu sînge de securist excroc şi mincinos”. Suntem destul de controlaţi prin CNP-uri, peste tot, mai e puţin şi avem CNP-ul scris pe hîrtia igienică, ori, fără CNP nu vom putea intra la un Wc public. S-a instituit comunismul cu sînge de securist, fără motiv, real în Românica noastră, nu cumva este o provocare pentru ca poporul să riposteze ???
  ,,Pe de altă parte, chiar în aprilie, momentul în care Guvernul a emis proiectul de lege de mai sus, Curtea de Justiţie a UE a apreciat ca aplicarea prevederilor Directivei Uniunii Europene care prevede stocarea datelor de trafic ale tuturor utilizatorilor de telefonie şi internet reprezintă o imixtiune deosebit de gravă în drepturile fundamenale ale omului, aducand atingere dreptului la viaţă privată şi la protecţia datelor cu caracter personal.”

 5. OAMENII CARE AU CALATORIT PRIN EUROPA SAU CARE MUNCESC ACOLO POT SA SPUNA CUM E VAZUTA ROMANIA IN ALTE TARI. E IMPOSIBIL SA SE INSELE TOATE TARILE.

 6. Clanurile tiganesti au fost lasate sa faca zeci si sute de milioane de euro la Slatina, la Timisoara, la Sintesti sau la Iasi. Banii lor negri au fost primiti drept mita de politicieni, magistrati si autoritati de control, voturile tiganilor au fost folosite din 4 in 4 ani, criminalitatea lor a fost valorificata politic de cei care trebuiau sa combata acest fenomen extreme de periculos. Etnia tiganeasca este controlata si dominata de aceste figuri sinistre ale clanurilor, populatia obisnuita este terorizata, imaginea Romaniei in lume este facuta praf de cei care intretin filiere de cersetorie, prostitutie si furt, cu profituri la negru de sute de milioane de euro…….DUPA CUM SPUNETI SI DUMNEAVOASTRA. MAFIA DIN INSTITUTIILE STATULUI NU ARE LIMITE.

 7. Eu cand va spun ca organizatii obscure au pus mana pe U.E. nu ma credeti.
  O sută de oameni aflați în dificultate au fost ajutați prin programul “Caritatea”, derulat prin parteneriatul dintre Asociația Marea Loja Națională din România și Primăria Sectorului 6 din Capitală. În ultimul an, beneficiarii s-au bucurat de peste 26 de mii de prânzuri și mii de pachete de mâncare, valoarea efortului financiar al voluntarilor din acest program depășind suma de 2,6 miliarde lei vechi.
  Sursa: DC News

 8. ROMANIA NU MERITA SA FIE NICI IN EUROPA , NICI VORBA DE UE. LOCUL EI E IN AMERICA CENTRALA. TOATA TARA E UN CLAN DE INTERLOPI .

  • Mai “Alba ca zapada”, vorbeste te rog…in nume propriu !
   Daca avem mafioti ce ne conduc si isi bat joc de tara asta, nu ramane decat sa-i excluda pe aia din E, spre penitenciare, nu pe mine si pe cei ce-si vad de treaba!

 9. Pai cine sa protesteze la nivel inalt ?! Corlatean asteapta ca Ponta sa-i dea un semn,acesta insa acesta este ocupat momentan cu aducerea de basisti in guvern,iar basescu numai de asta nu are chef acum,cand apropiati de-ai lui sunt intrebati de sanatate de catre justitie.Pe ceilalti lideri de partide parlamentare ii doare la palarie,ei au alte treburi importante,aliante si aranjamente obscure.
  Prin urmare,nu va ramane de facut decat sa protestati dumneavoastra!

 10. Radu, tu nu te revolti impotriva unui dement ca generalul Dumitru Dumbravă ce doreste dreptul de a percheziţiona, fără mandat, tu nu te revolti la “renegocierea” redeventelor la petrol si gaze care sunt date DIN NOU GRATIS acum de catre mizeria basista absoluta ponta, tu nu te revolti impotriva furturilor de catre o corporatie (ENEL) la factura lunara de curent electric, tu nu te revolti la cum este incalcat dreptul la proprietate al romanilor in favoarea corporatiei CHEVRON prin intermediul unei structuri paramilitare anti-romane numita “jandarmerie” (in fapt fostele unitati ale securitatii) dar vrei ca eu sa te iau in serios ca te revolti impotriva unuia care declarqa raspicat ca suntem o tara bananiera din lumea a patra furata si batjocorita chiar de catre corporatiile occidentale!!! pai si vrei sa te iau in serios?!

 11. Potrivit surselor citate, poliţiştii Secţiei 9 au mers pe strada Sachelarie Visarion, din zona Piaţa Iancului, din Sectorul 2, pentru a aplana un conflict violent între două familii vecine.

  Chiar şi după apariţia poliţiştilor, oamenii au continuat să se lovească, motiv pentru care agenţii au tras două focuri de avertisment. Unul din bărbaţii implicaţi în scandal s-a repezit atunci cu o sabie către echipajul de poliţie, moment în care unul dintre agenţi l-a împuşcat în picior.

  Bărbatul rănit a reuşit să fugă şi a intrat într-o curte, după care a mers cu o maşină, fiind oprit de poliţişti în trafic.

  În urma conflictului între cele două familii, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

  …ASTA E ROMANIA DOMNULE TUDOR.

 12. sincer,imi pare foarte rau ca nu avem decat pleve in PE,cu exceptia lui Mircea Diaconu care nu cred ca are experienta necesara.daca am fi avut un OM in PE,ar fi trebuit sa iasa un scandal monstru care sa zguduie din temelii PE si mafia care s-a impamantenit acolo,Angela Merkel,Viviane Reding,Barosso si asa-zisii “profesionisti”care intocmesc MCV-ul pt. Romania ar fi trebuit audiati alaturi de Traian Basescu in privint6a statul;ui mafiot pe care toti acesti “democrati”l-au sustinut impotriva poporului roman pt. interese personale si de grup,mai ales ca au primit numeroase sesizari documentate cu dovezi de netagaduit despre structurile mafiote DNA,ANI,SRI si parte din Justitie care au actionat ca paravan fata de Basescu si acolitii lui .pacat,mare p[acat ,ca am ales sa fim saraci si umiliti,cand puteam sa fim numai saraci

  • Da, sigur, minunatul Mircea Diaconu (cel despre care se zice ca este cel mai mare oportunist al secolului ).

   TU zici despre Mircea Diaconu ca e un OM competent iar eu spun ca nu e. Si vom vedea la sfarsitul mandatului cate a facut si cate nu a facut. De promis ce a promis ca face ? Ai votat cu el dar nu o sa faca NIMIC. M-as mira daca ar vorbi mai mult ca EBA, dar sigur nu va face mai mult ca EBA …

   • Cand spunea Basescu ca Antonescu nu e bun atunci toti PSD-istii ii sareau in cap si il laudau cat de bun e Antonescu si injurau pe “basisti”.

    Acum, deodata s-a schimbat directia vantului si au ajuns sa zica PSD-istii de Antonescu EXACT ce spunea Basescu.

    Deci ati ajuns sa DATI DREPTATE LUI BASESCU ! LA FEL VETI AJUNGE CAND PSD VA DECAPITA DNA-ul SI NIMENI NU VA MAI FI ARESTAT SI TOTI HOTII de politicieni vor scapa. ATUNCI VETI DUCE LIPSA LUI BASE !

    • si acum pnl-ul basist este speranta natiunii,nu-i asa?ii aresteaza sigur basisti pe basisti,am vazut,asa ca lasa sa vedem acum cu psd-ul cum iese.

 13. Problema noastra este in interior si nu in exterior.Ia sa fi absorbit Romania 90% din fondurile europene. Ia sa avem un fisc puternic care sa nu mai permita personajelor tip Bercea sa ajunga milionari in euro.Ia sa fi dat justitia cu Basescu de pamant la prima abatere.Ia sa fi facut 1000km de autostrazi.Domnule Radu Tudor suntem un popor necivilizat, acesta este adevarul.Numai cum se arunca gunoaiele pe strazi ,drumuri ,paduri ,cum se comparta majoritatea romanilor si nu ma refer aici doar la tigani, iti poti da seama cam ce hram purtam.
  Daca esti puternic economic poate sa zica Fule ce vrea.N-am auzit sa-si exprime cineva neincrederea vis a vis de Croatia care a intrat in urma Romaniei in UE.De ce? Pentru ca sunt mai civilizati si mai puternici economic ca noi.

 14. la ce va asteptati ,e vestita pozitia ghiocelului si cu caciula in mana .probabil ca nu au nici un cuvant de spus ca se stiu cu musca pe caciula .eu va spun ca demisia lui Basescu ceruta de parlament o sa treaca neobservata .activitatea lui Basescu in folosul PPE nu a fost degeaba ,la vreme de rastriste se vor vedea rezultatele (ca la referendum).mai ajuta si trompetele Macovei ,Preda et Co si se intregeste scenariul .probabil ca acest Fule o fi fost si el un ,,puiut de securist” cum bine ii place lui Basescu sa catalogheze oamenii.peste tot se gasesc cozi de topoare care dauneaza profund imaginii Romaniei.

 15. dupa ce, in schimbul “integrarii”, au venit si ne-au luat:
  petrolul
  gazele
  bancile
  pamantul agricol
  etc.

  acum vin si spun ca le stirbim credibilitatea..
  sa nu ajungem la ziua cand le vom stirbi noi lor DINTII !

 16. dl Tudor,Fulie ala comunist sau nu ne trateaza cum ne trateaza o lume intreaga!atata totmnu e nimic deosebit.
  cred ca si in patagonia ni s a dus buhul de prosti lasi hoti si tigani.

  romanii au reales chestia neumana si l au pus presedinte a 2a oara, cu mare veselie si ragete tulburatoare de manea.

  credeti ca aia de “afara” nu stiu ce specie este strategu nostru basit si ce a facut din tara asta,?stiu ei,dar le a convenit un jeg ca basau dictator aici,ca sa mearga hotia unsa,dif e ca aia ne au jecmanit pt binele
  popoarelor lor iar kktii ca basau pt
  vile zorzoane si averi fara numar.deaia si scuipa pe toti romanii.
  invazie de romani goniti de saracia deacasa.

  ei stiu perfect toti baroshii merkelii licuricii s a entitati deastea oculte

  cita hotie a facut clanul basit,cita praduiala la streini,cum statul roman a fost transformat in clan de recuperatori bashiti,

  ani la rind imbecilul asta gainar
  a fost
  dumnezeu in Romania iar
  suvoiul de bani publici,negri din evaziune,gri,albi sau de toate culorile s a canalizat inspre clanul basit
  unde se lovea de basau ca de o stinca si stropea ciracii.
  ?nu mai spun de anii de emanare!macar aia aveau oarece fatzada,basau si clanul aferent,pe fata frate manea deaia bashita fara nici o perdea.

  cit de prost sa fii sa alegi pe asta Imparat si sa l lasi sa te omoare cu hotia fara sa ripostezi?
  ce respect sa aiba aia
  pt poporul roman?
  romania e praf si pulbere, e un buboi,o baseala obosita,europa n a murit,s o transforma ea
  dar rumania a murit si se transforma in pamantul altora ca pe noi ne maninca viermii de prosti ce suntem.

 17. Urmează castane şi de la Croaţia, că prea ne place. Dacă ne-am simţi lezaţi, am reacţiona, prin reprezentanţi. Dacă noi făceam nişte aprecieri jignitoare la adresa Cehiei, în cât timp primeam replica?

  Pe de altă parte, merităm dispreţul Cehiei. Când Statul Român cedează pachetul majoritar de acţiuni de la Electrica Oltenia unei companii de stat din Cehia, recte CEZ, cum să te mai stimeze al de Fule? Şi când mai spui şi că a fost o “privatizare” de succes… concluzia este simplă: Statul Român, prin reprezentanţi, este incapabil iar Statul Ceh, prin reprezentanţi, este capabil. Bulgarii stau chiar mai rău decât noi, CEZ-ul aproape că stabileşte preţul energiei în Bulgaria. CEZ, adica Staul Ceh… Dumneavoastră realizaţi: Statul Ceh aproape că stabileşte preţul energiei în Bulgaria. CEZ Bulgaria este cea mai mare societate de distribuire a energiei electrica ce opereaza in vestul tarii.

  În condiţiile astea, cum să nu vină colonistul ceh să-ţi dea castane?

  Prin studioul dumneavoastră se perindă tot felul de politicieni, din toate partidele, care spun cu gura plină că statul, în general, este un prost administrator. Vă rog să-i întrebaţi de ce Statul Ceh este un bun administrator? Şi Franţa, şi Italia, şi Germania etc.

  Să fie o întâmplare că cehul Fule ia în derâderea exact România şi Bulgaria?

  • vorba asta cu statul prost administrator este o neghioaba lozinca liberala,foarte draga hotilor din tara asta din toate partidele,un fel de “lasati-ne ba sa furam, noi si clientii nostrii, tot caci statu’,pe care tot noi il regulam,este un prost administrator.ha,ha,ha”. si fraierii cei multi,”da ba, asa e cum zice astia ca e destepti ba,au si cravate la gat,zic ca au si scoala…e tari astia ba”.si justitia “independenta” intre timp umbla dupa aia care au furat lalele sau potcoave de cai morti.

 18. Sau, mai exact, de cât. Pavel Abraham îl urăște pe Băsescu fiindcă l-a desconsiderat profesional. Păi în anii ’70-’80, Abraham a deținut ditamai funcțiile de ofițer specialist și ofițer instructor principal în Direcția Cadre și Învățământ din M.I. Prin Decretul Prezidențial nr. 311 din 21 decembrie 1977, locotenentului-major de Securitate Pavel V. Abraham i s-a conferit Medalia „Meritul Militar“ clasa a II-a. Apoi, Abraham a fost avansat la gradul de maior de Securitate printr-un decret prezidențial din 23 august 1985, emis cu ocazia Zilei Naționale a RSR.

  La insistențele lui Băsescu, marele Abraham a fost eliberat din funcția de director al Agenției Naționale Antidrog, prin noiembrie 2008. La acea dată, avea un salariu de vreo 233 de milioane de lei și prime lunare de alte 80 de milioane de lei. Salariul mediu în România era de 12 milioane de lei. Păi să nu-l urăști de moarte pe Băsescu dacă în șase ani pierzi vreo 600.000 de euro din salariu? Coincidența face că tot 600.000 de euro zice că i-a dat și Bercea lui Mircea Băsescu. Ca să fie cercul complet, să iasă Abraham cu Băsescu tand

  • bine,si care-i legatura intre ce spui si maldarul de banet luat de mircea basescu de la interlopi? sau te-ai mai gandit sa postezi si tu ceva ,ca tot te plictiseai dupa ce ai muls vaca si ai inchis cotetul la gaini?

  • Istoria se repeta. D-l Beck, ministrul polonez de externe prin 1937, decupa harta Europei pe la sindrofii. Nu multa vreme dupa aceea, Polonia a fost decupata. Latura amuzanta paleste in fata celei ingrijoratoare a unor astfel de declaratii venite din partea unora care s-au tavalit dimpreuna cu noi in mocirla de la rasarit de zid. Spre deosebire de noi, lor le-a si placut!

 19. L-am votat, eu, pe Băsescu numai să nu iasă Geoană.
  Și de mai candidează Geoană, îl voi alege pe Predoiu, să ne treacă rahatul mai sus de ochi.

Leave a Reply