Dezvaluire www.flux24.ro

Preşedintele filialei PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că demisionează din această funcţie şi a afirmat că unul dintre motivele demisiei este „un scurtcircuit” în dialogul şi colaborarea cu conducerea naţională a partidului.

„Mi-am înaintat demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Dâmboviţa. (…) În condiţiile în care există un scurtcircuit de colaborare, de dialog, cu conducerea naţională, un scurtcircuit care este din cauza unor colegi pe care îi considerai în echipă, am decis să fac acest lucru, asumându-mi gestul demisiei. A nu se înţelege că există un singur motiv sau o singură persoană, ci le spuneam şi colegilor (…) – ca într-un pahar cu apă, în care aproape în fiecare zi se mai adaugă câte o picătură, de cele mai multe ori picăturile amare şi paharul a dat în exterior”, a declarat Caraveţeanu.

El a precizat că demisia lui va intra în vigoare începând din data de 3 mai, exact la un an de când a fost ales în funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa, iar până atunci vor fi rezolvate chestiuni de ordin administrativ, financiar şi câteva „situaţii incerte în anumite organizaţii”, care trebuie deblocate.

Marius Caraveţeanu a invocat drept unul dintre motivele demisiei faptul că nu mai este „pe aceeaşi lungime de undă” cu conducerea naţională a partidului.

Preşedintele PNL Dâmboviţa a transmis demisia conducerii centrale a partidului.

„Apelez la acest demers deoarece detest minciuna, ipocrizia, linguşirea şi parvenitismul. Mai mult, urăsc trădarea, dar mai ales pe trădători. Am crezut, domnule preşedinte, că în Partidul Naţional Liberal, funcţia nu schimbă oamenii. M-am înşelat! Din păcate. Cu nostalgie îmi amintesc două momente importante din viaţa mea politică: prima vizită a lui Ludovic Orban în biroul primarului oraşului Răcari şi prima vizită a lui Marius Caraveţeanu în biroul candidatului la funcţia de preşedinte al PNL. Ce vremuri!”, a scris Caraveţeanu în demisia transmisă preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

7 COMMENTS

  1. mare scandal ! de asta nu avem autostrazi si medicamente, ca a demisionat unu din dambovita din pnl.
    pnl e inca prea moale pentru o opozitie normala fata de mizeria de guvernanti analfabeti.

  2. O sa castige coalitia politica PSD-ALDE-Basescu! Nu vad de ce Presedintele(atentie,daca ati uitat, nu mai e vorba de borfasul de Basescu!) n-ar avea dreptul constitutional sa medieze un conflict intre doua puteri separate in stat din moment ce acesta este rolul sau de bine ce nu traim intr-o republica semi-prezidențială. Ce spune la carte? “Republica semi-prezidențialăformă este o forma de guvernământ în care primul ministru și președintele sunt ambii participanți activi în administrația statului. Acest sistem diferă de republica parlamentară prin faptul că șeful statului este ales prin vot universal, având un rol mai mult decât protocolar” Asta teoretic dar asa cum s-a procedat de la Basescu incoace fiecare majoritate politica din interiorul CCR in frunte cu presedintele acesteia va interpreta dupa cum i se dicteaza de la cel care la propus in functia pe care o detine. Si asa se rescrie textul Constitutiei, din fragmente dictate de interesuyl imediat al unor indivizi politici, nu asa cum a fost ea votata de populatie.

    • “cel care l-a propus in functia pe care o detine” Ce buna ar fi fost o optiune de a putea edita textul initial….

  3. Rectific “de bine ce nu traim intr-o republica semi-prezidențială” cu “de bine ce nu traim intr-o republica parlamentara”

  4. Ca prestația lui Orbán ca președinte PNL e sub orice critica, nu se mai îndoiește nimeni; dar ca oamenii nu se schimba odata cu “funcția” e o naivitate pioasa, nu-i nevoie sa fii academician ca sa explici evidentă insasi. Și evidenta era demult vizibila, chiar din momentul in care Orbán a dat tonul Fanfarei electorale pt Johannis, cu aria “cine e generalul?”—un individ capabil de asemenea slugărnicie n-avea cum sa devină un lider liberal, in sensul clasic. Deci, treaba dlui dezamăgit care plânge soarta PNL, are ce-a votat la congres, un vătaf de cea mai joasa speța, care da ordine poterei sa bata adversarii, la urne, cu bâtele. Iar electoratul liberal, așijderea—in caz ca va continua sa voteze vătaful și pe stăpânul lui, Johannis, își va merita din plin soarta de “bătut peste gura” spre care se îndreaptă deja, cu capul înainte, ca o mașina fără frâna. Ma înfior numai când ma gândesc la cantitatea de prostii sforăitoare care va începe odata cu reintrarea in cursa electorală a lui Johannis!

  5. Obiectiv si la rece,o analiza clara: cam asa arata statutul si reformele cu care vor sa intre la putere acesti pnl-isti! Nu mai sunt in stare sa comunice,sa rosteasca o fraza credibila cap-coada! Lacomia,setea de imbogatire si de putere,le-au distrus memoria si comuncarea credibila! Acum,ma refer strict la toti perindatii/perindatele in politica: care nu e in stare sa comunice serios si sa prezinte seriozitate,nu au ce cauta in politica mare!

Leave a Reply