Copilul adus miercuri de la Spitalul de Pediatrie din Pitești la Spitalul Marie Curie are sindrom hemolitic-uremic, a anunțat ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, cerând demisia conducerii unității argeșene sau demiterea acesteia de către Consiliul Județean din cauza neraportării la DSP Argeș.
Medicii din Arges spun ca Spitalul de pediatrie functioneaza foarte bine si ca isi vor da demisia in bloc daca ministrul incearca sa scape de raspundere aruncand vina pe ei.
Scandalul e in toi.

10 COMMENTS

 1. problema tehnocratului e “din cauza neraportării la DSP Argeș”, nu ca mor copii…
  Asa o sa va ajute Dumnezeu, n-aveti grija!

 2. 🙂 au început spovedaniile în presă a celor care simt că se usucă pe interior de atîta ură viscerală practicată în timp: http://www.cotidianul.ro/scriitorul-andrei-plesu-recunoaste-ca-face-misiuni-de-spionaj-international-276751/
  Nu m-ar mira ca toţi cei care, deşi au făcut enorm de mult rău oamenilor, verbal şi în scris ani la rînd prin psihologia urii transferată direct din ficaţi în inima oamenilor, dar şi prin vorbele scoase pe gură oral aruncate pe mulţi nevinovaţi, să înceapă spovedania ca şi cum ar simţi că e ultima zi a vieţii lor.
  – Şi cît de multe persoane obsedate de acest sentiment mizerabil sunt pe funcţii!
  Cred că ar fi mai bine să ne vedem de propria viaţă şi de păcatele personale decît să hăituim oameni nevinovaţi sau căutăm motive pentru a-i găsi vinovaţi pentru a-i executa deîndată în scop personal. Mai devreme sau mai tîrziu palma cu care am lovit se va întoarce cu vîrf şi îndesat spre noi şi nu ne vom întreba: cu ce am greşit de am ajuns în halul ăsta? Laudaţio aduce negura vieţii distrugătoare!
  PS. nu e vorba de voi echipa A3

 3. Nu e atac la persoană!
  Chiar vă rog să-i priviţi moaca(şi nu numai a lui) în momentele live şi veţi constata valoarea şi profesionalismul dar şi nivelul de sănătate publică ce se va menţine în românica(dezinteres total)!

  • chiar. deci sa ne uitam dupa moaca si nu dupa cv. ai 15 ani ?
   sa ne uitam la cv-ul lui si sa ne uitam la al nostru, sau la al tau, daca il faci public. ministrul este un foarte bun doctor si manager de spital. tu cine esti ?

   • diplome şi preţ are oricine dar valoarea …puţini.
    În afară de timiditate nu a demonstrat nimic concret.
    nu e atac la persoană sau jicnire. am scris clar în comentariu

    • valoarea ? esti manelist ?
     nu stiu ce asteptari directe aveai de la el, dar sunt convins ca o sa vezi si rezultate. stiu din surse directe ca e un om serios si dedicat.

 4. De CE trebuie Sa Isi depuna demisia acest ministru? Ponta demisia! Alina janghiniu nu Isi Pune poalele n cap?

 5. Daca stau sa ma gandesc cand a inceput aceasta drama a bebelusilor constat ca odata cu evacuarea Antenelor. Nu vreau sa-i gasesc o scuza ministrului, din contra este un criminal daca a acceptat sa nu faca nimic pentru ca aceasta drama nationala sa ia amploare si sa acopere scandalul evacuarii voastre…….Eu consider ca voit nu s-a facut nimic, ca avem inca specialisti de valoare nu trebuia sa astepte trei saptamani sa vina strainii sa ne ajute……………Mafia securitatii a mai omorat deci niste romani………………….Asa cum consider ca fenomenul Colectiv nu a fost intamplator……..

 6. Am constatat ca si altii ca marea problema a ministrului este neraportarea cazului la DSP.
  Ministrul sa-i dea afara pe toti din spital ca si asa stam prost la capitolul medici si personal medical. Problema mare este ca inca nu s-a putut izola virusul sau ce provoaca aceste imbolnaviri.

Leave a Reply