Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, luni, preşedintelui Klaus Iohannis o scrisoare în care solicită din nou emiterea decretelor prezidenţiale prin care Lia-Olguţa Vasilescu să fie numită în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Mircea-Gheorghe Drăghici – în funcţia de ministru al Transporturilor.

“Având în vedere faptul că cele două propuneri respectă toate condiţiile prevăzute de Constituţia României, republicată şi de legile organice aplicabile, reiterez solicitarea de emitere a decretelor prezidenţiale prin care doamna Lia-Olguţa Vasilescu să fie numită în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi domnul Mircea-Gheorghe Drăghici să fie numit în funcţia de ministru al Transporturilor şi, totodată, să înceteze efectele decretului preşedintelui României nr. 46/2019 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar şi ale decretului preşedintelui României nr. 47/2019 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar”, se arată în scrisoarea premierului.

Joia trecută, şeful statului i-a transmis premierului Dăncilă că cele două propuneri, în continuare, nu fac dovada îndeplinirii condiţiilor de legalitate, astfel încât să li se poată da curs.

El i-a transmis o scrisoare premierului Dăncilă ca urmare a adresei acesteia din 10 ianuarie, prin care a reiterat propunerea de numire în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a Liei-Olguţa Vasilescu, respectiv de numire în funcţia de ministru al Transporturilor a lui Mircea-Gheorghe Drăghici.

Şeful statului susţinea că premierul şi-a asumat prin această adresă îndeplinirea tuturor condiţiilor de legalitate de către persoanele propuse. 

9 COMMENTS

 1. Asteptam si vedem!Oare cat ii va lua sa citeasca cazierul, sa inteleaga, sa priceapa ca nu are niciun motiv legal sa nu-i numeasca?!Cat poti sa lungesti ridicolul?E in stare de maximum dupa cum si insistenta lui dancila de ai numi!Pe astia ii vreau ia de-nghite,pana una alta isi ia in echipa pe cine vrea!Ping-pongul asta e penibil,nu inteleg ce rezolva iohannis prin asta ca cerintele lui sunt ilare si rezultatul unor consilieri redusi,ai stampila,n-ai,de ce nu ai,gaselnite de prosti pierduti prin legi!Sa fi fost in locul lui as fi semnat si prima ocazie aparuta ii dadeam orientarea pe care as fi vrut-o dar prostia indeamna la un blocaj vizibil de pe luna ce nu-i foloseste!Sunt fan olguta,sa-l disper si sa vad cu ce aberatii mai vine!

   • nu-i mai cereti nimic lui iohanis! bagati-l direct la puscarie, care este impotriva poporului roman.
    decat dragnea si dancila merita sa conduca tara!
    ei ne-au dat, ceilalti ne-au luat.
    traiasca psd!!!
    votati psd!

    • Hai,du-te cu pluta,ia-l pe iohannis si georgeta si du-te si imbraca-i,nu esti cu nimic convingator!La puscarie l-as baga pentru fals si uz de fals!

     • ba momaie, iti mai spun odata: trebuie sa tragem cot la cot, sa-l salvam pe dragnea!
      acest luceafar al romaniei, erou tarii noastre, merita sa fie regele romaniei!
      eu il votez, presedinte si prim ministru+rege, 3 in 1!
      el ne-o mareste la toti!
      votati dragnea rege!

 2. chemati rusii! doar ei pot face curatenie in tara!
  marele putin ii poate pune ministri pe olguta si draghici!
  dragnea si poporul rus, libertate ne-au adus!
  traiasca psd!!!
  votati psd!

 3. Mai omule,esti intreg la cap,cati ani ai,ce putere de intelegere ai?Ca-ti evolueaza muschii cand postezi nu spune nimic,o idiotenie nascuta in mintea involuata si setata a ta,nimicuri,prostii nu argumente inteligente!Dispari,planet!

  • ba tu esti securist! tu esti cu ciolos si cu iohanis!
   basistule, la puscarie cu tine!
   alo, alo, politia, luatil!

   • Hai,ba nici nu stii ce inseamna securismul!Ai cas la gura?Vad ca da,argumente zero,isterie acneica,nici trei fraze cu logica nu legi!Stii tu ce inseamna securism,racanule?

Leave a Reply